Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pytająca

Czego pragną faceci?

Polecane posty

Testem ?? :D jak dla mnie to takie pytanie nie powie nikomu nic ciekawego :D jak by ktoś się interesował choc trochę psychologią to by wiedział o co pytać żeby wyciągnąć odpowiednie informacje ;)

Geronimo tu na forum faceci sa zazwyczaj przedstawian w zlym swietle i pewnie dlatego niektore kobietu tu na forum juz sie pogubily i stad ten temat:) ja tam mam swoje zasady, zadna nimfomanka nie jestem :)

Gość Geronimo 57
Już wiem,kończysz psychologię i zrobiłaś mały wywiad,setunia :) ty bestio :))))

O to całkiem miłe że jeszcze jakieś kobiety z forum się interesują mężczyznami :D Bo większość zachowuje się jak mohery :D

Gość Geronimo 57
ja wiem,nikt nie jest bez wad,wiesz kiedyś patrzyłem na jedynkę w TV, i same kobiety przytznały ze są gorsze od facetow,bardziej radykalne,ja do swojej dziewczyny mówie Myszko,Myszeńko,Myszko,czasami dowali ale myślę,chyba ma zły dzien,trudno,tak ma kazdy i schodzę jej z oczu,to się nazywa wyrozumiałość.

Gość Geronimo 57
ten tamten,masz rację,jak mohery :) ale to miłe ze są kobiety z którymi można porozmawiać:)naprawde to mnie cieszy:)

Geronimo ale to nie ja zaozylam ten temat:) no to dobrze, ze jestes taki wyrozumialy dla swojej dziewczyny:) pewnie sie bardzo kochac bo w przeciwnym razie to pewnie juz bys ja dawno zostawil;)

Gość Geronimo 57
nie dowalaj kobiecie,chce tylko porozmawiać,a ty ile tu siedziśz? ktoś cię z tego rozlicza?,po to jest te forum,zeby wymienić poglądy.

"Testem ?? jak dla mnie to takie pytanie nie powie nikomu nic ciekawego " Samo pytanie oczywiście, że nie. Ale Twoje wypowiedzi, komentarze, poglądy, sposób formułowania, werbalizowania myśli określa, jaki jesteś :)

Geronimo spoo , iczym mi Ten Tamten nie dowalil ani nie orazil:) mam dystans do tego:)

Gość Geronimo 57
ja? zostawić moją Mynię,nigdy,kochamy się,póki nas smierć nie rozłaczy,ale już o tym pomyślałem,jestem facetem który myśli perspektywicznie,na przyszlośc.Zawsze bedziemy razem,nawet śmierć nas nie rozlączy,nie badż taka cyniczna.

Sam jestem tu ze trzy lata ale nie nałogowo :D rekreacyjnie :D Do użytku służbowego i jaki jestem ?? Nikogo nie mam zamiaru obrażać :D

Gość Geronimo 57
Do użytku slużbowego :)widze ze osadzasz ludzi,nie sądż aby cię inni nie osadzili:)powtarzam to tylko forum,kazdy się może wypowiedziec,bez obrazania innych,ja rozumiem ze można kpić z kogoś,kazdy jest inny ale troszeczkę kultury nie zaszkodzi,ktoś ci zrobił krzywde i chcesz się na kimś innym wyladować? idż na silownię,pobiegaj,albo na basen,do parku,zle myśli przejdą.

Gość Ross
Cześć, jestem kobietą ale pozwolę sobie wziąć udział w tej dyskusji :) Mam trudny charakterek, ktory przeraża mężczyzn i dosyć szybko odkrywam mroczne karty mojego charakteru a oni uciekają gdzie pieprz rośnie.Teraz także jestem w związku, smiałek trzyma się zaciekle ale nie wiem jak długo jeszczee;) No ale to nie ma być o mnie-wypisze teraz na podstawie moich doświadczeń :P czego pragną męzczyzni: -zagadek i tajemnicy -ciekawej urody, elegancji i zgrabnej sylwetki u kobiety -pragną by ich słuchała i nie mowiła za duzo, zwłaszcza w łozku -pragną by im ufała (nie lubią zaborczych i zazdrosnych kobiet) -pragną mowic to co mysla i czują gdy maja na to ochote a nie jak ktos na nich to wymusza, albo co gorsza jak ten ktos mowi im ze wie co mysla i czuja ;) -pragna kobiety madrej, opanowanej i konkretnej(ktora potrafi trzymac nerwy na wodzy i w sposob precyzyjny wykladac swoje racje heh) -pragna pomagac i chronic kobiete, gdy ich o to nie prosi:) -pragna czuc sie doceniani, lubia sluchac podziekowan i komplementow -pragna kobiety ktora zrozumie, ze maja swoje pasje albo lubia czasem spotkac sie z innymi znajomymi bez niej :) To tyle ile w tym momencie moge napisac :)Pozdrawiam serdecznie

Ja tu zaglądam regularnie co 6 miesięcy :D na ok miesiąc :D także po sylwestrze mnie juz nikt nie ujrzy tu :D Jakiś mam sentyment do tego forum :))

Gość Geronimo 57
:) dziekuję setunia,to fajnie z kimś porozmawiać,wiesz ja czasami wchodzę na forum kobiece,pomimo ze jestem facetem,lubię porozmawiac z kobietami,to przeciez wy,kobiety,jestesccie sola tego swiata :)lubimy was za wszystko,tylko dlatego ze jestescie,jakby was nie bylo trzeba by was wymyśleć,wymodlić,taka jest prawda.

En Tamten ja tu jednak regularnie codziennie zagladam jak tylo mam dostep do neta:D czyli moze jednak to uzaleznienie;) Geronimo bez Was-mezczyzn zycie tez byloby smutne:)

Gość Geronimo 57
Ross,100 procent racji,ty też byś chciała tego samego od partnera,mam rację ?