Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

Ten temat jest dla Was

Polecane posty

jedz cytrusy pomaga wytracic alkohol z organizmu no iwdze ze nie tylko ja wczoraj popiłam :D ale ja z glową wiem jak sie uchronic przed kacem :P co moge napisac siedze z synkiem maż w pracy smutno mi :(

hehe Ja nie wypilam duzo tylko pomieszalam kilka kieliszkow wodki z piwem i dlatego :-0 Dziekuje za dobre rady :-) Cytruski i witamine C zaraz w siebie zaaplikuje,a co do smietany :D nie wiem czy testowac ,bo czuje ,ze by mi podnioslo zawartosc zoladka :P :D

Gejsz88 ja w Pierwszy dzien swiat tak zaszalalm z piciem ze nastepnego dnia myslalam ze z lozka nie wstane...Niestyty trzebabylo gosci przyjac...Ciocia mi podpowiedziala zebym wypila kawe z cytryna..kawe lubie, ale z cytryna? Wiec zrobilam sobie jak zwykle rozpuszczalna i wcisnelam sporo cytryny.Nie bylo takie najgorsze. Ale najlepsze jest to ze KAC MINAL JAK REKA ODJAC. az sama nie wierzylam.Tyle razy meczylam sie z kacem a tu nagle okazuje sie ze zwykla kawa z cytryna dziala cuda...Polecam

ja piłam wino wódke :P tez miesząłm tle ze ja jadłam bigos :D i mandraynki i dzis NIC nie czuje

Wlasnie zjadlam przedtem sniadanko ,sycace :D troche mi sie lepiej zrobilo :-) Ale czy przejdzie calkiem do popoludnia....???........ Mam dzis ksiedza po koledzie :classic_cool: :-0 :-0

Aniol dzieki bardzo za pomysla :-) Slyszalam o tej kawie kiedys,zaraz sobie zrobie! :-)

A ja to juz dzis sie nudze ze szok...ogladalam rano program "Ewa gotuje".Zrobila tak smacznie wygladajaca zapiekanke z warzyw ze do tej pory mam na nia ochote, ale nie mam w domu potzrebnych skladnikow i oczywiscie nie chce mi sie isc do sklepu...

i słucham piosenki Gigi D' Agostino - Silence jest cudowna i łagodzi wszystkie bóle mojej duszy

Gość WitamZmykam
A ja powiem, że: los prawdopodobnie się na mnie odgrywa. :P

Gość WitamZmykam
Fakt, faktem trochę na to zasłużyłam. Teraz mnie ktoś łamie serce, pewnie z premedytacją. A ja zamiast kierować się rozsądkiem, to kieruję się sercem. Niestety

Gość ale...........
a ja dostalam taakiego orgazmu we snie, ale czad

Aniol ta kawa naprawde jest goooooooood :D otrzezwia umysl i cialo Dobra,dobra :D thx :-)