Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdis2010

który miesiac wybrac

Polecane posty

Gość lejdis2010

hej mam do was pytanko który waszym zdaniem miesiac jest najlpeszy bo chcemy juz zaczac cos rezerwowac a nie wybralismy miesiaca tesciowa chce w sierpniu bo ma duzo wolengo zeby pomoc i pobyc z nami bo na stale jest we Włoszech, znajomi namawiaja na kwiecien, bylam u nich druchna i pogoda byla super, ja myslalam o wrzesniu, pażdzierniku i sama juz nie wiem pomóżcie

prosta odpowiedź - wybierz ten który Tobie odpowiada :)

Gość lejdis2010
i miesiąc Maryjny także szczęście murowane

Gość lejdis2010
no ale uwielbiam moja tesciowa i nie chcialabym jej urazic od dawna juz prosila zeby to byl sierpien ale on zazwyczaj jest taki upalny

Gość lejdis2010
połączył nas styczeń w styczniu sie poznaliśmy i zostalismy para juz 7 lat jesetmy razem

Gość lejdis2010
a wy w jakich mieściącach miałyście

Gość lejdis2010
no wiem wiem w tym roku bylam u siostry na weselichu w maju i bylo upalnie ale naszczęcie sale sa klimatyzowane a wrzecien moze padac i wez i sie zdecyduj

moi znajomi brali ślub w sierpniu, pogoda była paskudna :/ za to inni brali w październiku i była śliczna pogoda inni brali w czerwcu - za gorąco a inni jeszcze w styczniu i było super :) a pogody przewidzieć się nie da, u mnie ostatnio w sierpniu były co sobotę trzy razy z rzędu śluby w moim bloku, jedni mieli okropną pogodę - ulewa :/ a Ci zaraz po nich ładne słoneczko i ciepełko

Gość pogody nie przewidzisz
wiec tym sie nie sugeruj... Sierpien ma "R" w nazwie. Zrob przyjemnosc tesciowej, skoro Tobie wszystko jedno ;)

Gość lejdis2010
nie da sie przewidziec pogody i to jest najgorsze

ja uważam, że autorka powinna wybrać taki miesiąc jaki jej odpowiada, nie sugerując się innymi, bo to jest jej ślub i żeby potem nigdy nie powiedziała sobie, czemu wybrała ten a nie inny miesiąc...

Gość lejdis2010
mi kiedys marzył sie styczeń ale taki ze sniegiem po pas ale widze ze to raczej nie mozliwe a z tym sierpniem miesiąc bez picia także troche kasy sie zaoszczędzi zartuje oszywiscie

Gość ja bym wybrała wrzesień

Gość lejdis2010
narzeczony chce taki jaki ja chce i dogadaj sie tu z takim

trzeba sie troche innymi sugerowac ;) I w koncu tesciowa to matka narzeczonego, to tez moze cos zasugerowac. Niektorzy twierdza, ze wesele jest dla gosci nie dla mlodych ;) Skoro autorka sie nie moze zdecydowac niech zrobi przyjemnosc tesciowej, tak mysle ;)

Gość lejdis2010
i ona tez wykłada kase na płowe wesela

No wlasnie ;) Wiec bez gadania. Juz wybralismy za Ciebie. Sierpien to piekny miesiac ;)

Gość lejdis2010
i ma R w sumie przesadna nie jestem ale ......

Gość marysienkanka
sierpien to ostatnio najmniej przeiwdywalny miesiac jesli chodzi o pogode, to juz pewniejszy jest czerwiec czy tez wrzesien :/

Gość no wrzesien ma najbardziej
stabilną pogode. zazwyczaj jest słonecznie i ciepło ale nie upalnie. a z majem i letnimi miesiacami bywa naprawdę różnie.

pogoda nie sugeruj sie napewno!! To jest ostatnie czym powinnas sie sugerowac ;) Wg mnie lwasnie powinnas wziac pod uwage zdanie innych, jesli Tobie jest w miare wszystko jedno ;) DLatego uwazam, ze sierpien bedzie najlepzym miesiacem w Twoim przypadku :)