Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daruma

help, jak optycznie ulepszyć swoją figurę ??

Polecane posty

Chciałabym optycznie ulepszyć sobie figurę, ale nie wiem za bardzo jakie ciuchy mam wybierać :P moim zdaniem mam figurę typu 'jabłko': -okrągłą buzię -szerokie ramiona -duże cycki(aczkolwiek biustu nie chciałabym optycznie pomniejszać-taki jaki mam jest cool:P) -brak wcięcia w talii(no może przesadzam,ale pracuje nad tym żeby wcięcie było większe:P) -lekko odstający brzuszek(ale jestem w tracie odchudzania i już dużo kg i brzuszka zgubiłam*patrz:stopka) -wąskie biodra-ale troszke tłuściutkie(nie no to glupio brzmi:P),brzuszek też mam nieco tłuściutki -zgrabne (i umieśnione:P) uda i łydki - nóg sie nie czepiam, bo bardzo mi się podobają :P zależy mi na radach, jakie ciuszki mam kupować, sporo schudłam i potrzebuje w szafie jakiś nowości, dlatego zwracam sie do Was o rade:P bo jak już kupować to coś co idealnie pasuje:P jak narazie wiem tyle,że powinnam wybierać: -dekolty kopertówki -wbrew pozorom podreślać talie przewiązując ją paskiem albo wstażką -powinnam nosic obcisle spodnie(w takich wygladam najlepiej)proste nogawki, a nie jakieś workowate,luźne...pantalony:P ach pomocy pomocy;)

a może jakieś rady 'osobiste' ;p ?? a nie z poradnikow :P ?? może wypowie sie któraś kafeterianka o tym samym typie figury :P ??

Gość jestescie swietni
Np. bluzki z dekoltem w lodke albo takim zachodzacym na ramiona (zmienia proporcje tulowia).

ale wlasnie na www pisze ze przy szerokich ramionach powinnien być delkolt kopertowka a w zadnym wypadku w łódke , bo to poszerza ramiona jeszcze bardziej

Musisz zrobić wcięcie w talii. Najlepiej odcinającą bluzkę po cyckami :P i pasek oczywiście na talii. Jakąś prostą spódnice do tego. Beż żadnych falban.. myślę zę na kolano i oczywiście obcas:) Albo nawet żakiecik obcisły, do tego pasek na talii i jakieś spodnie eleganckie też proste.. broń Boże nie zwężane ani dzwony..! ::):):) Pozdrawiam :)

jak byłam młodsza zawsze chodziłam w dzwonach, ale wtedy byłam gruuubsza :P

w zwezanych sie jakos dziwnie czuje tak jakby miała łydki jak austiacki kulturysta(mam b.umiesnione) i stopy mi sie wydaja wieksze :P

No to mówię nie pasują ci ani dzwony ani zwężane.. hehe Kup sobie proste.. To co wcześniej napisałam jest odpowiednie do twojej figury aby ją tym samym podkreślić i ulepszyć:)

Gość Ddaruma
ach dziekuje :D

Gość ponoc jesien
Co do ciuchów, to polecam: *komizelke, dopasowana, noszona na koszule, gładką koszulkę *lekkie szaliczki, :) *"ciążowe" bluzki ;)

a czy szaliki nie skroca mi szyji :P ?? a kamizelki takie \'modne\'-takie jak do garnituru meskiego,tak??

Jeżeli szalik czy apaszka będą opadać pionowo* wtedy cie to wydłuży ale oczywiście przy odpowiednim stroju :) Nie zawiązuj apaszki, szalika na około szyi bo to niestety cie pogrubi (znaczy górę- szyje..) *nie wiem jak to napisać, ale myślę że zrozumiałaś:)