Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka91

co myślicie o analu?

Polecane posty

Gość marlenka91

ale tak bez żadnych ideologii - fajny jest czy NIE? bo chciałabym ze swoim miśkiem spróbować ale sie boje tego bólu

Gość kolorowaaaaaaaa
troszke boli na poczatku ale jak juz wejdzie to nie jest najgorzej. pozniej z kazdym razem coraz lepiej jest tylko musisz byc na prawde rozluzniona.

zakładam, że rocznik 91 czyli niecałe 18 lat. Hm, ja bym w tym wieku zostawiła to na potem, jak facet się znudzi i będzie chciał nowych doznań ;D

Gość iran-contrass
Clem -----> jedyna madra odpowiedz w tym temacie reszta to pajace majace mgliste pojecie o seksie . Anal zboczenie ??? zenada

Anal nie jest zboczeniem, jak obydwie strony to akceptują to spoko. Dla mnie złe jest tylko jak sie krzywdzi drugiego człowieka... a tak to nawet sobie można srać na klate jak to komuś sprawia przyjemność, więc o co chodzi.

Gość kasia18.........
jak ja ostatnio gadałam o tym z moim to powiedział mi ze jest to dla niego obzydliwe i moim zdaniem tez tak jest na rowni z lizaniem dupy bo tez słyszałam ze co niektorych to kreci (i wcale nie jest ich tak mało) no i do tego przeciez pozniej przez takie cos moze miec rozne choroby

Gość marlenka91
prawiczku ja też bym ciebie nie chciała bo prawiczkowie są do niczego w łóżku i po za swoim prawiczkowstwem nic nie potrafią dać kobiecie.

ja jakos jeszcze o tym nie myslalam ale chyba jakos mnie to nie kreci chociaz nie powiem, z facetem probowalam uzywajac tylko palca i bylo super, ale nie wiem czy zdecyduje sie na wiecej a i jeszcze cos nie uwazam tego za zboczenie

Gość rshtrshgdx
dla wszystkich facetow ktorzy wywieraja presje na dziewczynie bo chca sprobowac niech kupia sobie wibrator i se go wlorza i wtedy zobacza jak to jest przyjemnie

Gość arykolooo
rshtrshgdx i wkładałem i wiem ze jest super

Gość mam w dupie acta...
anal jest fajny i przyjemny jesli oczywiscie odpowiednio sie do tego przygotujecie. i nie sluchajcie tych idiotow kotrzy ciagle powtarzaja ze dupa jest tylko do srania a anal jest dla pedalow. to debile i nei warto z nimi dyskutowac.

Gość napisze tak:
Sex analny może dawać niesamowitą rozkosz obu kochankom. Z żoną uwielbiamy analne zabawy i to w obie strony. Orgazmy, które przeżywa moja pani są nie do opisania, dosłownie odloty w kosmos po których chwile musi dochodzić do siebie żeby, jak ona to nazywa spazmy minęły. Higiena i technika to na forach tematycznych, wszycho jest opisane. Oczywiście mnóstwo jest krytykantów, nawiedzonych rozmodlonych ciot z wodą święconą zamiast mózgu, cnotek niewydymek, i innych oszołomów którym się wydaje że mają monopol na rację i prawdę ale kij im w oko. Pozdrowionka dla fanów greckiego bzykania!

Gość milkla16
mnie to cholernie bolalo, az sie z bolu poplakalam. dlatego tego nie chce. za kazdym razem jest tak samo..

Gość w rozterce?
lubię... okazyjnie :)