Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz za duzo juz za dlugo

prosze o rade kobiet ...

Polecane posty

prosto z mostu: jestem zakochany kocham jakkolwiek to nazwac szaleje z powodu tego uczucia, do dziewczyny mojego kumpla, w sumie juz jego narzeczonej. poznalismy sie w tym samym czasie,ale ja bylem zbyt dziki zeby cokolwiek w jej kierunku robic, bylem idiota. wiec nie dziwie sie ze kumpel sprzatnal mi ja sprzed nosa. dlugo nie dopuszczalem do siebie mysli ze czuje cos do niej ale teraz z tego powodu nie moge zyc. ona jest wspaniala, czula, cala paczka ja uwielbia. wydaje mi sie ze ona nie kocha go. ze czuje cos do mnie. łudze sie tym jak sie usmiecha jak do mnie mowi.ale jest tez taka dla innych. do rzeczy - chce jej wyznac swoje uczucia. nie obchodzi mnie juz nic, nie potrafie zyc z tym czyms. nie moge ich wiecznie unikac albo byc dla niej niemilym. to moj kumpel, znamy sie od przedszkola, ona jest w moim zyciu od 2 lat, ale to co czuje nie mija. z kazdym tygodniem miesiacem jest coraz gorzej. nie wiem tylko jak to zrobic. co jej powiedziec. ona mysli ze sie nie lubimy bo odwalalem jej takie akcje ze dziwne ze w ogole chce sie ze mna spotykac czy rozmawiac. prosze o rade kobiety ...

Gość arnoldziki
Hmmm wiem, że to trochę nie na temat, ale nie przeszkadza Ci, że ona z tym kumplem np. ten teges...

i co z tego sa para zareczyli sie. ma mi przeszkadzac ze sie ... mysl o tym boli jak cholera ale tylko dlatego ze to ja bym chcial byc na jego miejscu

Gość arnoldziki
Ja się jego pytam, czy jemu nie przeszkadza, że ona spała z jego kolegą i czy mu to jest zupełnie obojętne... pytam się, bo jestem kobioeta a na tym forum sprawa dziewistwa urosla do rangi światowego problemu

a pytanie takna marginesie dziwne

Gość typiara
jezeli ona zachowuje sie w stosunku do ciebie tak jak do reszty paczki, to nie masz co sie ludzic. Ona kocha swojego faceta a ty zyjesz złudzeniami. Zejdz na ziemie i nie niszcz ludziom zwiazku a sobie psychiki. Nie mowiac o tym, ze znasz sie z tym kumplem od malego a to chyba zobowiazuje do 'odrobiny' lojalnosci...

Gość ja znamm oto ona
za duzo napisalas,nie chce mi sie czytac...

Gość arnoldziki
To na pocieszenie muszę Ci powiedzieć, że jesteś całkiem normalny.... :)

złote włosy wiatr mi czesze ... jestem w takim stanie ze nie zalezy mi wiem ze moge stracic wszystko ale dluzej nie moge juz tak zyc egoista ze mnie ale musze to zrobic dla siebie nawet jak mnie kopnie w dupe nawet jak on sie odwroci zdycham z tym uczuciem juz

co wy ludzie ztym dziwictwem ja pierdole, ja ja kocham ,obojetne z kim sypiala i z kim sypia, jest w zwiazku a ja ja kocham za to jaka jest ... mi sie wydaje ze sa jakies znaki sygnaly jakie i przesyla :( i tym zyje :(

Gość typiara
To ja ci mówie, nie ma sensu. Wiem, ze kto nie ryzykuje ten nie wygrywa... Ale MOIM ZDANIEM w tym wypadku szanse na to, zeby dziewczyna nagle sie otrzasnela i stwierdzila ze jej facet ( a twój kumpel, przypominam) to bład i chce byc z toba są zerowe.

Gość patrze z chmurki
miales szanse i nie skoirzystales z niej. od 2 lat kochasz wyobrazenie o tej kobiecie, a nie te kobiete. tak naprawde wcale bowiem nie wiesz kaka oina jest naprawde, nie w towarzystwie, ale kiedy trzeby byc sam na sam z inna osoba. jestes chory z zazdrosci o uczucia kolegi do tej kobiety. mysle jednak, ze gdyby bylo ci dane byc z nia, szybko doszedbys do wniosku, ze to jednak nie jest osoba dla ciebie. skad to wiem ? :) patrze z chmurki 🖐️

złote włosy wiatr mi czesze ale sawals mu jakies sygnaly? powiedz jak to wyglada z tej drugiej strony ,jesli ona cos czuje do mnei to moze sie bac moze nie chciec ranic go ,byc z nim z przyzwyczajenia czy jakos ?

Gość typiara
jakby byla z nim z przyzwyczajenia a pałała gorącym uczuciem do ciebie to nie byliby dzisiaj zareczeni ! Otrząśnij się i daj im cieszyć się swoim szczęściem. Bo robiąc coś w tym kierunku możesz zniszczyc ich zwiazek, stracic kumpla i dodatkowo nie być z tą którą 'kochasz'. Zgadzam sie z kimś wyżej-moim zdnaiem kochasz wyobrazenie o tej kobiecie a nie kobiete. SKORO SĄ RAZEM 2 LATA TO NA NIC BYM NIE LICZYŁA. DAJ IM ŻYĆ...

jeb .... patrze z chmurki .... kiedy widze jaki on jest z nia szczesliwy jak o neij mowi w samych superlatywach kiedy planuje przyszlosc z nia chociaz mial wiele dziewczyn i zawsze moze miec to swiata poza nia nie widzi moze i nie znam jej bo nie otwiera sie przede mna nie chcialem zebysmy sie przyjaznili bo jej obecnosc za bardzo sprawiala bol lojalnosc nic nie zrobie wbrew jej woli nie bede chial jej odbijac to jej decyzja ,chce tylko zeby wiedziala ...

wiem ze macie wszyscy racje ale to jak czasmi musnie moja reke jak klepnie mnie po plecach jak pocaluje na przywitanie jak sie smieje z tego co mowie jak dlugo by tlumaczyc to mi daje nadzieje ze moze jednak nie jest za pozno wiem ze 2 lata wiem ze go pewnie kocha wiem ze sie ohajtaja i bedzie rodzic jego dzieci ale jesli to ze jej to wyznam cos moze zmienic ze moze nie od razu ale jak sie moze rozsstana to bede ja duren ze mnie ale oblednie ja kocham :(

Gość typiara
jak można kochać kogoś , o kim prawie nic sie nie wie? Chyba przestaje rozumieć ludzi. Jak ci nie zalezy na kumplu to mów. Miej w dupie wszystko, a jak. I to są przyjaciele od małego. Zazdroscic czyjegoś szczęścia i odbijać panne (jesli bedzie chciala......) . Świat schodzi na psy.

sygnały mogą być jakieś ale nie musza wiazać sie z pożadaniem, może to być uśmiech z czystej sympatii. :) Jeśli kobieta jest ładna to pewnie onieśmiela facetów, a Ci kretyni myslą , że niewiadomo co to za sygnał :P Z jej strony może to znazyć tyle, oc nic. Poza tym skoro się zaręczyła to wątpie aby robiła Ci na złość. Myślę, że jest w Tobie jakaś zaszdrosć, że to on ja ma, a ne Ty, zyjesz tym wyobrazeniem faktycznie...allbo chcesz im to rozwalić podświadome, tą sielanke ? Myle sie?

Dla mnie to też jest niezrozumiałe. Widać chłopak kocha wygląd o raz wyobrażenie tej dziewczyny i nakręca się, bo jest dla niego nieosiągalna. Z miłością nie ma to nic wspólnego. Słowo kocham można powiedzieć tylko do kogoś, kogo się bardzo dobrze zna kolego. Widocznie pożądanie zalało Ci mózg i szalejesz.

typiara racje masz ale to nie tak ze jej nie znam napewno nie tak jak on ale jestesmy jedna paczka mieszkamy blisko spotykamy sie czesto a to co pozwolila mi poznac sprawia ze czuje ze warto zaprzepascic wszystko :( dla niej czekalem tyle czasu wlasnie prze ta lojalosc przez to poczucie czegos

Gość na plus
A ja uwazam ze powinienes z nia porozmawiac. Nawet jesli nic z tego nie bedzie. Przynajmniej przestaniesz sie tak meczyc. Po prostu wyjasnij jej, ze chcesz jej wyznac to co czujesz zeby potem nie zalowac. I koniecznie podkresl, ze jest to powazne uczucie a nie jakies tam zauroczenie, tak zeby wiedziala na czym stoi. Powodzenia. Trzymam kciuki;)

Gość zgrabna dupeczka
SLUCHAJ KOLEŚ,MÓWIĄC JEJ ŻE JĄ KOCHASZ I ZA NIĄ SZALEJESZ NARAZISZ SIĘ NA MEGA POŚMIEWISKO! JAK JA BYM BYLA NA JEJ MIEJSCU A TY BYŚ MI TO POWIEDZIAL ZLALA BYM SIĘ ZE ŚMIECHU,NAPRAWDĘ! WEŻ SIĘ CHLOPIE OGARNIJ I POSZUKAJ SOBIE JAIEJŚ DUPECZKI WOLNEJ!!!!!!!!!POLUZUJ POŚLADY BO JESTEŚ SPIĘTY JAK AGRAFKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem zdecydowany i licze sie z konsekwencjami wiem ze starce wiem ze mnie wyklucza ale nadal uwazam ze warto dziekuje wszystkim za opinie!

Gość misza...lettt
bylam kiedys w takiej sytuacji, i faktycznie, robiłam jednemu koledze na złość będąc z drgim, ale on nic do mnie nie czuł...;(

Gość namietna dziewczyna
na pewno na wyznaniu uczuc cos zyskasz i cos stracisz.... zalezy Ci na niej bardzo, wiec ryzykuj i powiedz co czujesz, wtedy bez wzgledu na final kumpel i tak pojdzie w odstawke, widac, ze i tak postawiles juz na nim krzyzyk... Ona nic do Ciebie nie czuje, wiesz dlaczego? bo w zyciu nie zareczylaby sie zadna z nas z kims na kim nam nie zalezy, bo po co ? fakt, ze niejedna zerwala zareczyny, ale sygnaly,ktore ona daje Tobie sa zbyt slabiutkie bys na podstawie tego mogl wyciagac wnioski ,ze ona chce czegos wiecej...NIE WIERZE!