Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz za duzo juz za dlugo

prosze o rade kobiet ...

Polecane posty

Gość na plus
obejrzyj film "To właśnie miłość" reż. Richard Curtis, tam jest podobny wątek :D powodzenia

Gość patrze z chmurki
do autora: Twoje oswiadczyny, khmmm, a raczej wyznanie o swoim uczuciu niczego nie zmienia. nie zmusisz nikogo by cie pokochal, nawet jesli muska cie reka niechcacy, usmiecha sie, kiedy opowiadasz cos smiesZnego...etc.z jej stroy to zwykla uprzejmosc - jestes kolega jej chlopaka, to wszystko. nie marnuj wiec czasu swojego i cudzego na brednie o milosci do niej bo ty jej nie kochasz. a ona nie kocha ciebie. ona cie toleruje. zajmij sie raczej soba bo cos z toba nie tak, skoro od 2 lat nie potrafisz znalezc dla siebie wolnej dziewczyny i zyjesz zludzeniami.

Gość juz za duzo juz za dlugo
kiedys kiedy spotkalismy sie sam na sam, zwierzyla mi sie ze od jakiegos czasu bierze, bo ni umie bez tego przejsc przez dzien ze czuej sie pusta i zla,i zebym nei mowil jej chlopakowi bo nie chce tego nie bylo wiecej takich sytuacji,nigdy nie spotykalismy sie wiecej sami ale mowilybyscie cos takiego chlopakowi ktorego tylko tolerujecie? ja mysle ze ona jest zagubiona. nie postawilem na nim krzyzyka.to kumpel i zawsze nim bedzie. ale z nim nie spedze zycia. mam 25 lat i zyje tylko uczuciem do niej, nie chce innej. i tu nie chodzi tylko o wyglad.dla mnei jest najpiekniejsza istota na swiecie, ma piekna dusze piekna osobowosc. jest bezintersonie ciepla i po prostu kochana. nie chce jej zranic. i nie zrobie tego. chce jej tylko wyjasnic ze to ze ja odpycham ze jestem wredny jak skurwysyn nie znaczy ze jej nie lubie itylko wrecz odwrotnie. wiem ze pewnie wyslucha mnie ale nic to nie zmieni. ale czuje ze tak powinnienem zrobic. bez wzgledu na to ze zaplace za to wysoka cene

Gość wspolczuje ci bardzo
ale nic nie poradzisz, nie możesz mieć kazdej którą tylko obdarzysz uczuciem ;)

Gość pewnie nikogo to nie zainteres
penwie nikogo to nie zainteresuje, ale powiedzialem jej byla impreza.najpierw bylem na nia zly dogryzalem jej w koncu wyciagnela mnie na rozmowe impreza toczyla sie dalej a my poszlismy porozmawiac w drugim pokoju za duzo wypilem ona tez pila pytala za co jej tak nienawidze czemu raz rozmawiam z nia jak z przyjaciolka a innym razem zachowuje sie jak dupek kurewsko zrobilem,przyciagnalem ja do sibei i pocalowalem chcialem bynajmniej ale sie wyrwala tlumaczylem cos majaczylem ale huj z tego nie powiedziala mu o niczym ale pewnie do mnie sie juz raczej nie odezwie nie tak mialo byc

Gość no to spieprzyles
sprawe... teraz ona pewnie mysli, ze po pijaku Ci odwalilo. dalej nie wie, co do niej czujesz. zadzwon do niej, przepros i poporos o spotkanie. jak najszybciej!

Gość no to spieprzyles
i koniecznie powiedz, ze to sie ciagnie od 2 lat!

wiem ze spieprzylem jestem idiota :/

nie wyobrazam sobie tej rozmowy ale bedzie konieczna :( nie chce stracic kontaktu z nia juz nigdy wiecej :(

Gość no to spieprzyles
dzwon a nie stekaj! im dluzej bedziesz zwlekal tym gorzej...przeciez predzej czy pozniej i tak sie z nia spotkasz i co? bedziecie udawac, ze nic sie nie stalo??? przeciez tak nie da rady. DZWON!

Gość marzenaka 79
no to masz teraz swoja szansę, tylko gorzej jak Ci powie cos czego nie chcesz usłyszeć, co wtdey, wyłączysz sie z waszej paczki, bo innego wyjścia nie widzę

Gość zwal na to
ze byles pijany. wyznaj prawde, ze meczysz sie juz z tym uczuciem od lat i ze nie chciales sie ujawniac (troche trzeba bedzie pokrecic, trudno) ale wyszlo jak wyszlo. jesli jest taka fajna, jak piszesz, to powinna zrozumiec i docenic, ze stac Cie bylo na wyjasnienie sprawy. nie licz na to, ze rzuci sie w twoje ramiona ale przynajmniej zachowasz twarz. a kumplowi tez powinienes powiedziec prawde. skoro przyjazn i tak przeznaczona na stracenie to lepiej zakonczyc ja z jako taka klasa.

Gość zwal na to
tylko nie odkladaj tego na nie wiadomo kiedy bo co bedzie jak ona pusci pare z geby i wyzna wszystko chlopakowi? wtedy masz przerabane...

Gość aaalllle konkurs
Nagrody za Darmo, weż udział w losowaniu! Raz w miesiącu: TV Plazma 42" Raz w tygodniu: Laptop Raz dzienie: masa nagrod do wygrania o wartosci do 1000zł!!!!!! http://tnij.org/wygraj_laptopa_co_tydzien Sprawdz sam, zajmie Ci to pare sekund, a jak Ci sie nie spodoba to zamkniesz stronke!

Gość no i po
no i po rozmowie tylko utwierdzam sie w tym jak bardzo ja kocham powidziala ze nie uklada jej sie z moim kumplem, ale to nie jest powod do zdrad, czy odchodzenia od osoby ktora sie kocha na swoj sposob ze za uczuci anikogo nie mozna potepiac ze mnie lubi i szanuje, ze kiedys moze czula ze cos iskrzylo ale teraz nie chce o ty myslec bo jest za pozno obiecala ze nie powie kumplowi, ze dla niej nic sie nie stalo moglem ja miec a to zjebalem nic tylko strzelic sobie w leb

Gość to se strzel w ten leb

Gość cierpliwosci
skoro jej sie nie uklada, to zwiazek moze jeszcze sie rozleciec. teraz juz wie, ze jestes ty wiec moze odwazy sie na jakis radykalniejszy krok. czekales 2 lata to mozesz poczekac i troche dluzej. a jak ona przyjelal twoje rewelacje: byla zaskoczona czy spodziewala sie czegos takiego?