Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciaparajda

wiecie co

Polecane posty

Wolę być sama, niż być z facetem, któremu samochód musiałam pchać bo mu się zepsuł, z facetem, któremu za kino musiałam oddawać albo płacić za niego:o z facetem, który o moich urodzinach zapomniał albo mi mówił, ze jestem gruba:o Coż ja mam za szczęście? Czy wymagam zbyt wiele? nie sądze. Bo takich facetów jak tu opisałam, spotkałam:o Więc ja moze podziękuję. Dziewczyny, ceńcie się bo godnosć to najwyższa z przymiotów:D

Teraz wiem, ze jak się facetowi samochód psuje przez pół roku a on nie ma czasu go naprawić (i nie chodzi tu o czas) to we wszystkim innym tez taki będzie :o Aha, a że facet nie ma czasu zadzwonić to totalna bzdura, bo jak się kogoś kocha, i się o nim myśli, to zawsze ma się chcwilę wykonać tel. A faceci naprawdę umieją korzystać z komórek Ja czasem niechcący dzwonię do ludzi z kieszeni moich spodni. No wybaczcie moi drodzy:D

Gość szukaj normalnych
a nie jakieś niedojdy życiowe

Gość szukaj normalnych
a ja trafiłam fajnie.Mój mąż ,zanim się pobraliśmy to nawet w lokalu za kibelek płacił zgóry, żebym nawet złotówki nie wydała,bo to uwłaczałoby jego męskiej godności :)

Gość saaabinaaaa
Ale idiota facet!! Uciekaj od niego i jakbyś za nim płakała to byłabyś głupia!! Taki facet to nie facet!! Też bym już wolała być sama niż z takim pitolcem hehe Znajdziesz sobie w odpowiednim czasie normalnego faceta!!!

Od tamtej pory zaczęłam liczyć na siebie. Nie miałabym już wyrzutów zostawić faceta samego w mieście jak mu się auto zepsuło (i to nie nagły wypadek tylko wcześniej mu się psuło i on o tym wie) Wiele błędów popełniłam. No przepraszam, kto tu nosi spodnie? :D Ps. fajny nick:D

Pitolcem haha, toś mnie rozśmieszyła:D Też uważam, że najlepiej uciekać od takich facetów. Po co się męczyć z dorosłym dzieckiem???? faceci w dzisiejszych czasach naprawdę nie mają za grosz godności. No oczywiście są wyjątki (mąż mojej przedmówczyni:) ale reszta chyba wymarła wraz z dinozaurami:o dziewczyny szanujmy się

Gość saaabinaaaa
ciaparajdak każdy popełnia błędy i nieprzejmuj się tym :) Teraz poprostu zrozum i wyciągnij wnioski ze swojego zachowania... Nie miej wyrzutów bo byłabyś głupia gdybyś je miała :p

Nie mam wyrzutów, to była po prostu dobra lekcja. teraz wiem co robić i nawet kosztem tego, ze dziś spławiłam jednego faceta, który mi się podoba (chciał się ustawić na mieście, w końcu zaproponował, ze przyjedzie po mnie, ale ostatecznie auto mu nawaliło, a ja o 22 nie będe wracać do domu po nocy) Kiedyś pewnie bym poleciała, ale nie teraz. jak nie bęe siebie szanowac to nikt nie będzie szanował mnie. I taka jest prawda.

Gość saaabinaaaa
Tak masz racje!! Kobiety powinny się szanować!! Czasem jak widze jak inne kobiety dają sobą pomiatać to jest szok!!

Ale się uśmiałam, miałaś szczęście dziewczyno :o CO racja, to racja, w dzisiejszych czasach to kobiety muszą nosić spodnie... zresztą zawsze tak było, jak patrzę na starsze małżeństwa: on roztargniony, nie wie, gdzie ma koszulę ani skarpetki, nie umie prać ani gotować, nie przeżyłby dnia bez niej... ona: jego mamusia, która go musi pilnować, bo inaczej zgubi własną głowę Faceci to są genetyczne niedorajdy.

"szczęście" heh, racja. Szczęście to ja mijałam, ze ich zostawiłam:o Fakt faktem, teraz to kobiety muszą nosić spodnie:o Tak ten świat spadł na łeb:o Jakbym miała przytoczyć inne historie z moimi byłymi w tle to bym chyba się uśmiała. albo rozpłakała ze śmiechu:o

Moja przyjaciółka ma starszego o 4 lata brata. ten to kurtkę jej poda z wieszaka, nie pozwoli nieść ciężkich rzeczy. I to on jest jej wzorem, bo postanowiła, ze jej chłopak ma być jesczzce lepszy od brata. I ma rację:D

Gość saaabinaaaa
Ciekawe... hmmm...

Gość triple zero
a może rzeczywiście jesteś gruba ?

Mam 174cm wzrostu i wżę 58kg. A nawet jakbym wazyła 80 przy tym wzrosćie to won mu do tego czy jestem czy nie:o