Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typka

przeziebilam sie w 7 mcu ciazy jak sie wyleczyc?

Polecane posty

Gość typka

mija juz tydzien a ja poce sie jak szczur po goracych herbatkach. Znacie jakies domowe sposoby, zeby sie jak najszybciej wykurowac? W aptece pani dala mi tylko tantum verde i Olbas ale gardlo mi juz nie boli a Olbas jakos nie pomaga. Goraczki tez nie mam ale kulfon zawalony ze hej. Boje sie zeby dzidzi nic nie bylo...

Gość dfv
jak sie wyleczyc? ------ normalnie, jak ludzie :O widac z ebabom w cizy odbuera rozum :P:P

Gość fidoddooo
nawet o siebi enie umiesz dbac??? co z zciebie za matka bedie :D:D:D

Gość tez chora ciezarowka
Ja jestem w 5miesiacu i juz 2 raz choruje. Z domowych rzeczy najlepiej dziala cieple mleko z miodem i czosnkiem, herbata z lipy z cytryna i malinami lub imbirem. Na katar stosuje inhalacje z maści vick wapo rub albo smaruję nia czolo, szyje i plecy. Poza tym lykam rutinoscorbin i pije syrop prenalen- specjalny na przeziebienia dla ciezarnych ale czesto go nie ma w aptece, ja prosilam o sprowadzenie. Poza tym mozesz tez lykac homeopatyczne tabletki oscillococinum, w przypadku kaszlu syrop stodal lub drosetux a do ssania bezpieczne i dobre sa propolki. Zycze zdrowka!

Gość tez chora ciezarowka
A na te glupie komentarze nie zwracaj uwagi, widac ludziom sie nudzi albo po prostu glupaota uwiera w glowe

Gość życze zdrówka
tak jak powyżej:czosnek ,cebula, oscillococinum,rutinoscorbin no i cytrynki!!

Hej :) Mi się kończy 4 miesiąc a juz trzeci raz jestem chora... mam od tygodnia paskudny kaszel.. :/ Miałam syrop Drosetux, ale nic nie pomógł..

Gość typka
dfv i fidoddooo odezwaly sie matki polki...nic dodac nic ujac widze, ze nie tylko ja podchorowuje...mnie co prawda pierwszy raz tak wzielo, ze nie moge sie wykurowac a sposoby widze, ze mamy podobne :) mleko, miod, cytrynka. Nie stosowalam jeszcze tej masci vick wiec moze sprobuje. Na rozgrzanie polecam Wam starty imbir zalany wrzatkiem do tego wycisnieta cytryna i miod Trzymajmy sie, moze ktos jeszcze nam cos podpowie pozdrawiam

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn
mi zawsze na silny katar pomaga moczenie nog na noc w bardzo cieplej wodzie ( takiej goracej) a potem skarpety i do łóżeczka dwa dni kuracji i kataru nie widac

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn
zdrowka zycze!!!!!!