Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GEJSZA88

CO MYSLICIE NA TEN TEMAT?

Polecane posty

jesli facet po miesiacu zwiazku mowi :kocham cie??? Dla mnie to za wczesnie.....jak moze mnie kochac po miesiacu??? I jeszcze mowi ze jest pewnien tego co czuje i mowi! Moze to ja jakas dziwna jestem...?

ja sie staram pomagac,a mi nikt nie chce doradzic :-0 :-( :-( :-( Chce tylko pogadac............:P Nooooo powiedzcie cos na ten temat

:D:D:D:D tez taka jestem ......I tez mialam mysli zeby zwiac :D Ale poza tym jednym glupstwem jest calkiem fajjjjny :classic_cool: :-)

chyba jestem jakas zimna sucza....:-0 Bo przerazaja mnie faceci romantyczni,sklonni do wyznan .......:-) Nie wiem.....

Gość mi tez jeden
powiedział, że mnie kocha i jestem jedna na milion ale po tygodniu spotykania :O Zwiałam... Do dzisiaj żałuję, bo naprawdę fajny był, a ja się po prostu przeraziłam:(

Gość jani Omały
...PIJ GEJ..SZA BĘDZIESZ ŁATWIEJSZA...!

Gość jaitylewystarczy
mi jeden powiedzial to prawie na poczatku zwiazku,nie znalismy sie wtedy zbyt dobrze.zwiazek zakonczyl sie dosc szybko;p ale to glupie lata mlodosci he.jak dla mnie to uczucie musi dojrzec.chociaz moj obecny facet tez szybko mowil o takich rzeczach,ale wtedy bylismy taaaakimi szczeniakami,a teraz bedzie lecial nam ósmy roczek :)

heh....to mial chlopak tepo :D Wlasnie...ja nie chce potem zalowac,bo koles naprawde jest FAJNY!powiedzialabym nawet,ze nie zdarzylo mi sie takiego jeszcze spotkac........ Najpierw gadal ze sie zakochal,zauroczyl-pomyslalam ok!spoko.....rozumiem....zniose to :-) A ten mi teraz z takim tekstem!!mnie zatkalo.....K.C. te dwa slowa mnie zabily po prostu..... Moze coniektorzy nie rozrozniaja zakochania od kochania.....ehhhh :P

Gość najlepiej jakby sie dalo
wyczuc kiedy to mozna powiedziec, tzn... zeby wtedy ta druga osoba czula to samo albo chociaz podobnie... To nie musi byc za wczesnie ;) Nie uwierzylabym jakby sie rozplywal w slodkich slowkach, zapewnieniach milosci, planach na przyyszlosc itp... Ale moze pokochal po miesiacu. To czemu ma nie powiedziec. Gorzej jak ta druga strona ni hu hu :/ Wtedy moze sie nawet przestraszyc i uciec. A jakby gosc poczekal to moze by cos z tego bylo.

jaitylewystarczy --->podnioslas mnie na duchu troszke :-) tyle ze on nie jest dzieciak.....26 lat ma .......

Gość yyyyyyyyy
po miesiacu znajomosci to nawet dobrze sie nie znacie, bo nie da sie kogos dobrze poznac w miesiac, a co dopiero pokochac chłopak albo sie bardzo zakochał albo mowi, ze cie kocha tylko dlatego, ze chce sie z tobą przespac

Gość PrzechodzieńWita
A powiedz, ile się znacie? Bo to jest ważne. :)

Gość Gejsza przecież masz w stopce
''Chyba sie zakochałam\'' Kobieto wstyd mi za Ciebie jesteś szczęśliwa i marudzisz:P GRATULUJE SZCZESCIA🌼

hmmm.......mam wlasnie mieszane uyczucia....:-) Niby jest mi milo...ale z drugiej strony KOCHAC to dla mnie nie takie byle co....To juz jest cos powaznego....Nie potrafie od tak rzucac slowami......On tez uwaza na to co mowi.... No i wlasnie tak powiedzial,ze nie ma zamiaru tego ukrywac,co czuje,co mysli...... Ja powiedzialam ze nie jestem wylewna i dopoki czegos nie jestem pewna to nie powiem....... ale bylo mi trioche glupio ze on mi takie wyznanaia prawi...a ja nic :-(

Gość PrzechodzieńWita
Ale ile się znacie?

Bo zakochac sie a kochac to nie to samo :D Jest mi z nim dobrze.......brakuje mi go jak go ze mna nie ma.....Ciagle mysle o nim ...:-) Ale nie kocham...nie umiem tak szybko.....pokochac :-0 Nie ,tu nie chodzi tylko o sex,co jak co ,ale tego jestem pewna.... Znamy sie jakies 2 miesiace....:-)

Gość porazka te dwie
moj ex powiedzial ,ze sie we mnie zakochal po tygodniu i zaluje,ze nie zwialam od tego "romantyka" po tych wyznaniach.

Gość milagros25
uważam, że się zakochał;p mi mój Pan też szybciutko powiedział, że kocha;)nie zwiałam i warto było;)życzę duuuużo szczęścia;)

Gość eeee tam przesadzasz
mi mój powiedział na drugim spotkaniu, a w sierpniu minie nam 8 lat jak jestesmy razem

a ja jestem 1,5 miesiąca z moim chłopakiem a znamy się 3 miechy i widujemy się codziennie więc to wcale nie tak mało czasu i można się na prawdę dużo o sobie dowiedzieć... tylko że my duuuuużo ze sobą gadamy... na razie słyszę tylko \"bardzo mi na Tobie zależy\" \"jesteś jedyna, wyjątkowa\" i cieszy mnie to bardzo... i czekam na to kiedy usłyszę: \"kocham Cię\" ale nic na szybko, na siłę... ale chyba nigdy nie można określić jak długo trzeba czekać zanim się powie: kocham - może niektórzy nie potrzebują czasu, tylko po prostu to wiedzą i już... pozostaje tylko pogratulować :)

dziekuje Wam bardzo :-) 🌻 Ja po prostu bede cierpliwie czekac,az bede pewna ze ja go tez......W sumie to on powinien cierpliwie czekac na ten moment ....:-)

Znowu to zrobil wczoraj......powiedzial ze mnie kocha....... I ze jestem aniolem na ziemi i za jedno moje spojrzenie moze zrobic dla mnie wszystko.....Ze szedlby za mna na koniec swiata....... Ze stracil dla mnie glowe............. Uhhhhhh musialam to z siebie wyrzycic :P Ja powiedzialam ze nie zalezalo mi do tej pory na nikim tak jak na nim ale nadal nie powiedzialam ze kocham....Nie umiem jeszcze .... :-)