Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gumisiekkkkk

scielam cienkie wlosy teraz zaluje...

Polecane posty

Go艣膰 gumisiekkkkk

:O:O:O znow musze dlugo zcekac za odrosna馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fajna23
odrosna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ldldlddldldl
No i dobrze, bo cie艅kie w艂osy 藕le wygladaj膮 d艂ugie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfngf
Ja te偶 w艂a艣nie chc臋 艣ci膮膰. Mam bardzo cienkie! Ale czy nie bardziej pasuje w艂a艣nie kr贸tsza fryzura? Czemu 偶a艂ujesz?..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gumisiekkkkk
wieszja mam cienkie scielam ale czuje sie zle a minal juz mc:O wole dluzsze tak jak patrze na swoje zdjecia to w dlugich tzn do ramion max i w krotszych tzn do brody mi ladnie ale lepiej czuje sie w dluzszych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfngf
Ja te偶 lepiej czuj臋 si臋 w d艂u偶szych:) Ale zawsze wsciekam si臋, dlaczego nie mog臋 mie膰 pi臋knych w艂os贸w:O Co ja m贸wi臋... Ja nie mam ich wcale:O Zetn臋 i tak.. ale pewnie te偶 b臋d臋 偶a艂owa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gumisiekkkkk
ja zapuszczam teraz mi dosc szybko rosna wiec za 3 mc powinnam miec do ramion kupie sobie tabletki vitapil i bede lykac podobno sa dobre a w dlugosci do ramion czuje sie lepiej mozna spac pokrecic itd a w krotkich takich jak mam teraz tzn do brody co zrobie? nic 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cxz
­­­­­­­­­­­nikt ci nie kazal ich scinac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez tak mialam/mam
scie艂am i juz 2 miesiac czekam az odrosna. ja mam ten problem ze dlugo musze czekac.

Udost臋pnij ten post

ja tez mam ciankie i nie za duzo, jak sa dlugie to sa oklap艂e, wiec czesto scinam na kr贸tko. wlasciwie to zawsze mam kr贸tkie, kupuje sobie super paste i ona fajnego puszystego wygladu nadaje, nie skleja i jest wrazenie jakby bylo ich wi臋cej no i nie jets ciezka i wlosy sie po niej nie wydaja tluste. polecam tez do srednio dlugich, mozna sobie pod sp贸d wetrzec w sklpach fryzjerskich jest http://www.studio-urody.pl/images/schwarzkopf%20%20mat%20gum%20%20nowa%20%20100%20ml.jpg

Udost臋pnij ten post