Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest normalnie przerażające

dlaczego jest tyle ładnych, samotnych i normalnych kobiet po 20stce?

Polecane posty

Gość na pierwszym miejscu
to pewnie stoi 30 cm penis

złote włosy wiatr mi czesze to ze nie jest po studiach, wcale nie znaczy ze jest glabem ! powiedzmy w ten sposob.... do wyboru... 1 po studiach 2 dobrze zbudowany 3 190 cm 4 dbajacy o siebie.... co stawiacie na pierwszym miejscu ?

Nie mam za dużych, chcę po prostu tego samego, co sama reprezentuję. Poza tym wykształcenie ma znaczenie. I dużo mniej głąbów po studiach niże bez studiów, chociaż próbujecie tu coś innego udowodnić.

Gość fajna 21
Pewnie zawsze trzeba miec nadzieje ja ja mam hhihihi moze kiedyhs trafi sie jakis facet ktory nie bedzie mnie zdradzal i bedzie mnie kochal:)) a jak nie to najwyzej \"stara panna\" haha ale przeciez z rozpaczy nie bede brala to co popadnie .Wogule nie rozumiem takich laske biora wszytko co leci zeby tylko nie byc sama. maja 21 lat i kuzwa juz sa przerazone i szukaja na sile meza .Ja twierdze ze mam DOPIERO 21 lat i caly swiat stoi przedemna otworem:))) wic trzeba korzystac hahaha

Gość fajna 21
no daj spokoj nie zaliczam sie jeszcze w przedzial wiekowy przed 30 hihi jeszce moze z jakies 5 late:)))Narazie jeszce moge do 20_stek ??? co nie????hihi

Gość fajna 21
hihi widac ze po piwku juz jestem bo napisal troche nie" po polsku" hihi

Gość fajna 21
hihihi dzieki dzieki :PPPP juz Cie lubie hahah

Kiedys tak sobie podczytywalam anonse towarzyskie i 90% facetow pisalo, ze szuka kobiety "szczuplej, bardzo ladnej, inteligentnej i nie lecacej na kase". Wniosek z tego, ze byli biedni, prawda? ;) Ale nie lam sie, jesli jestes szczupla, inteligentna i bardzo ladna, masz szanse :P

Gość fajna 21
dlatego ja ten mit o staropanienstwie lamie ahah i jest mi z tym zajebiscie dobrze:)))i

Gość fajna 21
w twoim wieku tzn ile masz lat??? wiesz ja jestem atrakcyjna hihihih

Gość Geronimo 57
wyszla zkąpieli znowu nawija,masz wyzsze wykształcenie? w jakim temacie,zaraz cię pezesłucham,lapy zmoczone,pontonie?90 kilo,rusz dupe i do parku,od dzisiaj bede cię tropił,żebyś we końcu wyszła z kompa.ale masz najarane we łbie,:)