Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest normalnie przerażające

dlaczego jest tyle ładnych, samotnych i normalnych kobiet po 20stce?

Polecane posty

mam na mysli kobiety w przedziale 22-30 lat, takie które są atrakcyjne, szczupłe , wykształcone, kobiety które wiedzą czego chcą... One najczęściej szukają wolnych facetów w przedziale 25-35 lat a przynajmiej ja takich szukam... prawda jest taka, że faceci w tym przedziale nie chcą się angażować uczuciowo -wolą odrazu zamoczyć chuja albo łatwy seks... większość takic facetów ma za sobą pierwszą miłość, która z pewnych przyczyn się rozpadła... najgorzej gdy rozpadła się z powodu zdrady:O Spotkałam jednego takiego miłego faceta, którego dziewczyna zdradzała i wykorzystywała - po tym jak on z nią zerwał, zakończył równiez znajomość ze mną, bo zaczęłam coś do niego czuć:O nie wiem czy większość z was mężczyźni ma jakieś marzenia, żeby spędzić resztę życia z ukochaną osobą u boku... nie chodzi mi zaraz o ślub i dzieci!:O chodzi mi o to, żeby spędzić resztę życia razem:O Ja nie potrafię oddzielić seksu od uczuć - dla mnie seks jest dopełnieniem uczuć...wciąż jestem wierna swoim zasadom, nie potrafię się puszczać:O Często słysze od facetów, że jestem ładna, często słyszę też: "mógłbym się w Tobie zakochać":O Co to ma właściwie znaczyć? Czy uczucia można tak chłodno analizować jak zadanie matematyczne?? Nie wiem dlaczego tak długo jestem sama, ale nie jestem też jakąś desperatką, która od razu chce mieć ślub i dzieci - największa miłość nie potrzebuje papierka... A nafajniejsi faceci, których spotykałam w swoim życiu często się angażują i zakochują się w niewłaściwych dziewczynach-które niedoceniają jego miłości - tak robi moja znajoma: przez 2 lata walczył o nią facet, w międzyczasie oni się zaręczyli, on jest gotów się z nią hajtnąć, ona mi się zwierzała że przyjęła zaręczyny dla żartu, że tak naprawdę nie chce mieć męża ani dzieci:O Nie wiem co mam już o tym wszystkim myśleć,chyba już nie pasuję do tego świata:O

Gość a mi sie marzy stabilizacja
co z tego ze miałabys faceta jak ja ale nie wiedziałabys co bedzie za rok bo na razie sie widujecie ale potem? kiedy skonczycie studia a facet jest cudowny i co? prosiłabys sie o zareczyny o to zeby sie przeprowadził?

pff bo w tym wieku dziewczyny sa jeszcze głupie i szukaja ksiecia z bajki.dlatego jestescie samotne i nie jest mi was zal.zmadrzejecie gdy bedzie juz za pozno

nie szukam kasiastego księcia z bajki, szukam kogoś kto byłby taki sam jak ja, żebyśmy mogli się wzajemnie wspierać i uzupełniać, żeby było jakieś porozumienie dusz..

takie czerswte gadki to swojemu przyjacielowi gejpowi spzredawaj ale nie normalnym facetom

dzięki za podbijanie... z poważnego tematu ludzie sobie jaja robią :O

Gość 007tytus
No właśnie...,to są bajki! Niby jest teraz tyle fajnych,ładnych kobiet.. Zatem zadanie wydawałoby się proste! ALE!!! Właściwie to mogę zadanie wam ułatwić...,bo szukam tylko 1(słownie jednej )takiej persony. Do tego kobieta powinna być raczej rozgarnięta i musi mieć SERCE!!

Gość 007tytus
Jeżeli jesteś do tego "wolna",zarówno formalnie,jak i emocjonalnie to odezwij się do mnie na mail. Jak wrócę to będe odpowiadał na wiadomości. Zwykle po powrocie mam sporo maili,ale wkońcu "dokopie się" i do Twojego :-) Nie musisz pisać o jakichś najgnuśniejszych sprawach...Namaluj mi siebie i swój świat,poprostu...Napisz to na co masz ochotę! Cuda się zdarzają!

Gość nazarta po swietach
Kolejna z serii: jestem atrakcyjna i piekna, i dlatego faceci mnie sie boja:D Moglas sie podlaczyc do jednego z setki tego topikow zamiast zakladan nowy...

Bo nie lecą na byle co i wcale nie piszę tego złośliwie... po prostu jest o wiele więcej fajnych kobiet, niż fajnych facetów... stąd nie każdej się może trafić fajny i muszą się pocieszać odpadkami albo być same. A ponieważ coraz częściej kobiety są niezależne, to zostają same.

Gość tak sobie mówcie
jak facet sam to dlatego, że odpad, jak babka sama to dlatego, że nie bierze byle czego a inni są szczęśliwi wnioski? zbyt trudne do przełknięcia dla was

dzięki za odpowiedzi, musze wam powiedzieć, że zaczynam juz sie bać życia... :O

bo macie kosmiczne wymagania zawsze chcecie faceta który jest od was lepszy, robi karierę, ma lepsze wykształcenie, więcej kas itd... a takich jest mniej szczególnie z wykształceniem bo kobiety nie garną się do zawodówek :P tylko idą od razu na xxxxxxxxxxx

gówno prawda... spotkalam mnóstwo miłych facetów ze średnim a ja mam wyższe! To wy macie jakieś kompleksyy!!

i gdzie tu mowa o jakichkolwiek uczuciach jeśli nie liczy się to kims się jest tylko co się ma i jak się wyglada:(

A ja bym chciała z takim samym wykształceniem, jak ja. I do tego, żeby był inteligentny. Wiem - wymagania mam z kosmosu Jeżeli nie masz doktoratu i niekoniecznie facet musi znać fizyke kwantową to myśle że wymagania są całkiem realne do zrealizowania...

" tylko wtedy dojdzie że musi być przystojny, mieć co najmniej 185 a lepiej 190 cm wzrostu i muskulaturę jak czołowi amanci Hollywood " całkiem realne.......

No tego nie wymieniłam, bo to oczywista oczywistość :classic_cool: Żartuję, 190 to zdecydowanie za dużo :P Muskulatura nie musi być, nie lubię jak ręce odstają facetowi od ciała :P

Mam pytanie..... Dziewczyny....wy chcecie faceta ktory was pokocha, czy faceta po studiach ? bo pytanie jest....co stoi na pierwszym miejscu ?