Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest normalnie przerażające

dlaczego jest tyle ładnych, samotnych i normalnych kobiet po 20stce?

Polecane posty

Ja też sobie wypraszam, nie mam najarane, nie mam 90 kg i nie będę o tej porze wychodziła do parku... jeszcze na głowę nie upadłam... przecież żartowałam z tą wagą, ludzie :classic_cool:

Gość Geronimo 57
bo sa głupie,i mysla tylko o sobie,to tyle w temacie.

Gość Geronimo 57
a kiedy zacziesz rozmawiać normalnie?ciagle zartujesz,życie to nier zarty.

Gość fajna 21
No wlasnie nie hihi dobrze dobrze napisalam chanuka ATRAKCYJNA!! To nic nowego ze jest sie atrakcyjnym i samotnym faceci w dzisiejszych czasach sa Slepi!!!!!!!

ojj, chyba potrzebują.. jak na studiach nie upolowała pana przyszłego doktora żadna pani przyszła absolwentka filozofii,m to potrzebują bo kiedy kogoś poszukać (w/g prof Mitręgi) ;)

Gość Geronimo 57
Ginekolog masz racje.każdy zna swoją wartość i nie musi się oglaszać.

Gość emi.kat
Polscy faceci,przeraża mnie to,co widzę-jesteście coraz wątlejsi,przygarbieni,trupiobladzi,jacyś dzicy-gapicie się,jak myślicie,że nie widzimy,a jak tylko my spojrzymy,natychmiast oczy w ziemię i nerwowe ruchy nogą(chciałabym wiedzieć,co to oznacza...).Ech...Nie dziwię się,że większość moich koleżanek związała się z obcokrajowcami.Wyginiecie,niedługo wyginiecie marnie,a jak już przekażecie geny dalej,to z pierwszą z rzędu brzydką Polką,byle tylko to ona pierwsza do was podeszła i o was zabiegała.Skończone lenie i nieudacznicy bez cienia samokrytycyzmu.Wiecie co,dziewczynki?Nie mamy czego żałować.

Gość fajna 21
Ja tez nie szukam ! Wogule cio to znaczy szukac faceta??/ Chodzic na impr tylko z mysla "znajde kogos czy nie znajde" , i tak non stop !! Dzieki ale ja wysiadam - dla mnie takie laski sa żałosne!!

ja tam ślepy nie jestem ;p i oby to się nie zmieniło czasami mam wrażenie że widzę za dużo ;)

Gość Geronimo 57
Ostatnio PZU się glaszaa wcześniej tele 2:) i co z tego wyszło?:)

Gość Geronimo 57
jak bys byla atrakcyjna to się śmieję hahahahahahha,a nie hihi,brak zębów?

Gość jak kobieta ma
duże wymagania to najczęściej sa one wieksze od jej mozliwosci. tylko takie kobiety sa same :P

Gość fajna 21
emi.kat w 100% sie z toba zgadzam. Faceci boja sie teraz zarywac laski mysla ze sa Boga i za nii trzeba latac !!1 NEVER!!!!!!!

jak kobieta ma duże wymagania to najczęściej sa one wieksze od jej mozliwosci. tylko takie kobiety sa same Cos w tym jest !!!! :)

Gość Geronimo 57
nic nie upolujesz,jesteś denna,idż do kapieli,zmazo nocna.wiesz co mo że być od karpia? flądra,a na taką mi wyglądasz,