Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest normalnie przerażające

dlaczego jest tyle ładnych, samotnych i normalnych kobiet po 20stce?

Polecane posty

Gość fajna 21
hihih bede sie smiac tak jak lubie HIHIHIH A jak ty to z interpretujesz to juz twoja sprawa !!!!!!

Gość Geronimo 57
Oslizgla menda,nic nie upolujesz,zapewniam cię,jak dla ciebie życie to polowanie,to masz coc z deklem.Albo gej.

Gość Geronimo 57
jestescie porabane,masz rację cos z tym młodym pokoleniem nie tak.

Geronimo, ale o co Ci chodzi? Dlaczego jestem denna? Ja się lubię pośmiać i pożartować i zazwyczaj ludzie wiedzą kiedy mówię poważnie, a kiedy sobie dowcipkuję :) Nie mam nic do polskich chłopaków, ale i tak muszę wyjechać, więc może przy okazji kogoś poznam. Tutaj mnie jeszcze nic dobrego od żadnego chłopaka nie spotkało, to dlaczego mam Was bronić?

emi, chyba lekko przesadzasz nerwowe ruchy nogą, odrywanie etykietek na butelkach to ponoć nerwy i brak rozładowań.. wiadomo..

Gość fajna 21
To w takim razie zostałas KROLOWA EGIPTU!!!!!!!

Gość często poznaje z czatu
kolesi... te zdjęcia które oglądam to mi sie w głowie nie mieści:O ostatnio gadałam z kolesiem który miał 29 lat a wygladał na 35 i był zapuszczony i zaniedbany!!! losie z czym do ludzi??!!! po obejrzeniu moich fotek on chciał mnie już całować na 1 randce!!!!

Gość emi.kat
Panowie,którzy tutaj wchodzą muszą być jacyś naprawdę,nawet jak na Polaków,wyjątkowo zniewieściali...To przecież portal dla kobiet.Albo totalni desperaci jacyś,którzy chociaż w ten sposób chcą mieć jakikolwiek kontakt z kobietami.Założę się,że to ci,co w realu wykonują te nerwowe ruchy nogą,jak przypadkiem jakaś ładna pani na nich spojrzy...

Gość Geronimo 57
i jeszcze mi powiedz ze Kukliński to bochater narodowy,a kurestwo to zasługa, i krzyz się należy?

Gość fajna 21
prosze prosze jacy strsi doswiadczenie sie odezwali "dziwne młode pokolenie" a może to wy jestes dziwni bo nie potrafisz sie dostosowac do rozmowy? Traktujesz topik jak jakos nadzwyczaj powazna rozmowe i bezsensu kogos pojezdzacie!!!!

wyszłam z kąpieli nie należy generalizować to że spotkałaś na swojej drodze samych dupków nie znaczy że to norma w tym kraju powodzenia tam gdzie sie wybierasz, z doświadczenia wiem że po za granicami nie jest wesoło

emi.kat Teraz przesadzilas ! Pamietaj, ze nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie.... Pozatym z tego, co czytam, niektorzy naprawde chca pomoc !

Gość Geronimo 57
To jedz,i nie wkurwiaj,normalnych facetów,może coś znajdziesz jak się wytrzesz,nie zapominj włączycsłonko,a jak to wszystko obeschnie to b ędzie żal,te suche apki, i momarszczona twarz.ladna masz twarz,co wyszla z kąpieli?

Gość fajna 21
Geronimo 57-- wyluzujjjjjjjjj bo na urodzi stracisz hahhaha

Nawet nie samych dupków, nie to nie to. Tu są naprawdę mili faceci. No ale tacy.... nieogarnięci, takie sieroty i straszne maminsyny. Bo w Polsce jeszcze istnieje instytucja Matki Polki i oni są tacy nieporadni przez to, a jak ja nie widzę tej samodzielności u faceta, to mi się odechciewa. Bo ja żadnej sieroty obsługiwać do końca życia nie zamierzam.

Gość Geronimo 57
no faktycznie rozpedzilem się,bohater powinno się pisać przez samo "h' sorry.urazilem uczucia,normalnych .

Gość fajna 21
Sa tutaj tylko jednostki które chca pomóc niektórzy chca sie chyba tylko na kimś wyładowac i pojezdzaja po innych- żałosne!!!!!

Ale jak nie muszę. Gdybym mieszkała z facetem który nie sprząta, to miałabym żyć w chlewie? nie, posprzątałabym za niego. To samo ze stertą brudnych naczyń - kiedyś przecież musiałabym posprzątać. I tak po nitce do kłębka, bo kto by zrobił pranie, samo by się nie zrobiło....

Gość emi.kat
ginekolog, To była prowokacja.Chciałam się przekonać,czy wykrzeszę z was choć odrobinę testosteronu,czy potraficie tupnąć nogą i się obronić...

Gość Geronimo 57
nie będę płakał jestem twardym facetem.