Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest normalnie przerażające

dlaczego jest tyle ładnych, samotnych i normalnych kobiet po 20stce?

Polecane posty

Jesli o mnie chodzi, to wy mozecie wszystkie pryskac za granice...hehe... MY potrzebujemy sprzataczek, opiekunek nad starszymi ludzmi, no i rozrywek ! bo z tego co piszesz, do niczego innego sie nie nadajesz....a, ze nie dostalas przez pol roku propozycji, to chyba w conajmniej 50% twoja wina ....hehe

Pewnie tak, bo chodziłam po klubach studenckich, a tam słyszałam podrywy w stylu "mam trzy samochody, wiesz".... jakoś się nie wysilałam na szukanie kogoś sensownego, bo wyjazd i tak by pewnie przekreślił znajomość, więc sobie odpuściłam.... no to szukaj sobie tej opiekunki, szukaj....

Gość Geronimo 57
Bylem widziałem jak turasy, i afgańcy traktuja kobiety,dla nas to świętośc,dla nich,wielbłady,inna mentalność,wiesz pjechalem do Niemiec jak tam moja żona byla,nosilem,zakupy wynosiłem śmieci a Turasy sie smiały,smieszne nie?ze mają kobiet e za nic.

Gość Cieszymir
Witam Nie wiem o co chodzi, ale też nie imprezuję

robię tam zdjęcia.. jest jeszcze opcja że będę w okolicach RPA ;) też miesiąc

a moze czas zabrac się do roboty i poderwac sobie faceta a nie tylko maslane oczy robicie (nawet nie wiem jak to wygląda)

Za nic, to jeszcze duzo powiedziane ! hehe ale niejedna glupia sie jeszcze znajdzie....hihi....a najczesciej te, ktore wysoko skacza ! .... nisko upadaja....ale to kazdy musi wiedziec za siebie :)

Mam mnóstwo znajomych z Hiszpanii, więc to są bzdury co tu piszecie. To są przemili ludzie, a kobiety nie są tam ludźmi drugiej kategorii, nie wiem skąd to wzieliście.

No to milych wrazen :) ...... Pamietaj, ze prawdy dowiesz sie na swojej skorze....nie od kogos, kto juz wpadl, tylko nie chce sie do tego przyznac .....

Gość Geronimo 57
tak,przekonasz się na wlasnej skórze,bedziesz nosić torby,jak Matka Polka,widzialem jak południowcy traktowali kobiety,ona z przodu z tobołami,a on z tyłu r ece w kieszeniach

Gość Cieszymir
słuchajcie, na serio jest tyle samotnych kobiet? No jak ja spotykam jakąś kobietę, zaczynam rozmowę i okazuje się, że ona ma kogoś więcej jest samotnych facetów

Gość Geronimo 57
A z resztą co mnie to obchodzi?niech kazdy spróbuje tego chlebka,byłem w Holandii, i kobiety leciały jak do światla,i były ładne urocze,brakowalo im tylko dobrego slowa.To nie nasza wina ze w Polsce nie ma pracy.jak bym wygrał w totolotka,to by nase kobiety nie musiały wyjezdzać za granicę, a mamy ładne kobiety.

Gość Geronimo 57
Cieszymir,ja mysle ze nie ma tak dużo samotnych kobiet,to tylko ustka uczuciowa,ma kogoś ale tak naprawdę o czxymś marzy,o czymś sni,faceci mają to samo.

Gość Cieszymir
Geronimo, ciekawa diagnoza, ale czy faceci mają tak samo, będąc w związku to nie wiem, pewnie tak, ale z własnego doświadczenia potwierdzić nie mogę

mają tak samo.. wyszłam z kąpieli taka praca, nic nie poradzisz ;p oczywiście bardzo mnie to cieszy

A mnie to nie cieszy, że mają tak samo. Mi się zawsze wydawało, że jak chłop nie wie czego chce i będąc w związku marzy o niebieskich migdałach, to nie chłop tylko baba.....

Gość niektórzy faceci przesadzają
upppppp