Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tym razem

9 lat roznicy ?

Polecane posty

Gość facet tym razem

hej mam 28 lat, i mysle o zwiazaniu sie z dziewczyna 9 lat mlodsza ja - '80 ona - '89 co o tym myslicie? chodzi mi o to co dziewzyny w tym wieku myslalyby o zwiazku z facetem 9 lat starszym? czy to byloby tylko tymczasowe dla Was? a w ogole ciekawi mnie czy obecne 19 latki sa takie same jak 9 lat temu, heh

Gość Galantynka
Spoko! Ja mam 76, a on 70 i luzik.

Spokojnie, ja mam inne zmartwienie, bo podoba mi się facet 11 lat starszy i z tego powodu nie sądzę, żebym miała u niego szanse :) Niektóre dziewczyny wolą właśnie takich troche starszych.

niektore dziewczyny by myslaly, inne nie :) ja zawsze lubilam rownolatkow, obecnie mlodszych. gdy mialam 19 lat, uwazalam facetow w Twoim wieku za zdecydowanie za starych :) i nigdy nie zgodzilabym sie na taki zwiazek jak sadzi "Twoja" - nie dowiesz sie poki jej nie zapytasz ;)

Gość lady gaga.
taki zwiazek jest zbudowany na blednych wyobrazeniach. Ona mysli, ze jestes doswiadczony i dojrzaly,ty, ze ona jest niedoswiadczona, szalona, z jedrnym cialkiem. Jej imponuje fakt, ze prowsdzisz dorosle zycie(ona przeciez przed chwila mature zdawala), ty lecisz na jej cialo, poza tym to szpan pokazac sie w towarzystwie z tak mloda siksa.

Gość dfhrth
sądze że to sie może udac

Gość błedna interpretacja
lady gaga--- nie przesadzaj , z niego z nowu nie taki starzec i roznica wieku nie olbrzymia , więc nie przesadzaj

Gość dupa anie afcett
znalazles malolate bo zadna fajna i ladna laska mniej wiecej w twoim wieku cie nie chce...prawda w oczy kole.. faceci ktorzy szukaja sobie takich gowniar-jest znmi nie wszytsko do konca OK, to o czyms swiadczy ze facet nie potrafi znalezc sobie panny na poziomie a wiadomo ze dziewczyny majace lat 20 iles np 24-28 mysla juz calkiem inaczej i trudniej im zaimponowac..a taka malolatka poleci na wszystko nawet na to ze jestes od niej tyle starszy i ze wreszcie ktos taki na nia zwrocil uwage a nie koelga ze szkoly;[ no ale zycze powodzenia;]

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvba
ja mam prawie 20- mój narzeczony 26. Jak widzisz 19latka może myslec poważnie;)