Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłam sobie prezent

na sylwester wracam do PL, ciekawe czy mnie poznaja...

Polecane posty

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS
Hahhaha oj tak , tylko glupie dziewczyny maja sztuczne cycki tak? ehh rzeczywiscie. Tylko ze wiekszosc operacji plastycznych nie robi sobie PANI Z WARZYWNIAKA, czy PANI pracujaca na kasie:] ani pracownica solarium! DEBILE. Sa to w wiekszosci ludzie wyksztalceni!!!!!! Majacy swietne prace, wlasne FIRMY!!! No ale skad wy mozecie to wiedziec buhehehe

Gość no to ładnie...
utarłam fagasowi nos i to było to! a wy zazdrościcie,że można być konsekwentną i się zmienić. sama schudłam 30 kilo, bo chciałam, dla siebie i nie dla jakiegoś dupka. Nie użalałam się nad sobą, wytyczyłam sobie cel i dążyłam do niego przez 4 lata. Zrobiłam to dla siebie i jestem z tego dumna.Ni ma rzeczy niemożliwych, tylko jest brak konsekwencji. A jak uznam,że muszę sobie poprawić biust, to tęż to zrobię jak będę miała kasę na ten cel;)

Brawa dla pani powyzej;)

Gość no to ładnie...
AAAA...S i brawo dla Ciebie!

ja jestem z siebie dumna, wygladam super:) a moj "kochany" ex co? NIC, wyglada jak kupa nieszczescia:) chudy, blady, pije.. Widocznie jemu-nasze rozstanie nie wyszlo na dobre, mi -owszem;) Niech teraz zaluje!!!!!!!! :)

prosze powiedz jak schudłaś 30 kg?? jak zacząć żeby się udało i sie nie zniechęcić?? ja muszę schudnąć około 25 kg i nie wiem jak mam sie za to zabrac a musze zacząć diete jak najszybciej bo zwariuje sama ze sobą:O brawa dla ciebie!!!

Gość zlote wlosy do kogo to pytanie

Jestem wyksztalcony, mam firme i kase..... i nie potrzebuje sztucznych cyckow tak jak ty ! a wiesz dlaczego ? Bo ja jestem piekny.... a nie tak jak ty, ktora by tylko tego chciala.....

Gość no to ładnie...
Bo mnie wkurwiają ciągłe tematy o dietach i odchudzaniu. Dobiłam do masy 92 kilo, stwierdziłam,że koniec,że muszę coś ze sobą zrobić i zaczęłam się odchudzać, a nie uwaga UŻALAĆ nad sobą!!!Nie wypisywałam potem głupot,że zgrzeszyłam jedzeniem. Miałam cel i dążyłam do niego,a selekcja facetów z mojego otoczenia się sama dokonala. Ci co mi dokuczali jak byłam gruba nagle zaczęli wydzwaniać,a ja ich z kwitkiem odprawiałam. Bo tak naprawde mogło być odwrotnie, wtedy mogłam być szczupła a za 10 lat gruba i pewnie też by mnie z powodu wyglądu zostawili. Dupki

Gość Jesli poprawi Ci to humor
Nie rozumiem Was. Dlaczego Wam przeszkadza ze ktos sobe poprawia urode jesli ma taki kaprys i kase. Czyli co wlosy mozna farbowac, malowac sie tez, ale biustu na przyklad to juz nie?

Gość no to ładnie...
mało jadłam i ćwiczyłam, żadna filozofia tylko dyscyplina. Teraz jestem szczupła od 10 lat trzymam wagę, mam super męża, który kocha mnie taką jaką jestem i jaka będę:) Wszystkim tego życzę

Gość no to super....
Ja też sobie wyznaczam cel - schudnę 3 kilogramy i już! :)

Gość no to ładnie...
jak bedę miała potrzebę to sobie też coś poprawię, ale tylko i wyłacznie,dlatego,że ja bede tego chciała:)

ćwiczyłaś sama w domu czy gdzieś chodziłas do klubu? ja tez chcę miec tyle dyscypliny co ty

Gość no to ładnie...
codziennie biegałam+ dzień oczyszczjący w piątek

jak wygladał taki dzien oczyszczający? sorki ze cie męczę:O

Jesli poprawi Ci to humor Nie chodzi mi o to..... Chodzi mi o styl pisania o tym wiesz jak sie tego slucha ? napisze ci jak to brzmi w moich uszach... "stac mnie na nowe cycki, bo mam kase..... co prawda zarobilam je na d...pie, ale nikt o tym nie wie.... wy nie macie zielonego pojecia o tym jak to jest miec kase, dupki jedne....zawsze bedziecie biedne i brzydkie.... tylko ja to wiem.... bylam brzydka, ale mam kase wiec kazdy debil teraz na mnie poleci.... Ja jestem z zagranicy i wiem wszystko lepiej....co prawda nie pamietam juz jezyka ojczystego, bo przeciez juz tu AZ rok jestem....ale jakos sprobuje wam pokazac, ze nie macie ze mna szans " TO I TYLKO TO MNIE BRZYDZI..... ten sposob pisania niektorych kolezanek..... to naprawde przykre.....

Gość no to ładnie...
jak najwięcej wody i jak najmniej jedzenia jeśli już to tylko jabłuszka da się wytrzymać

Ginekolog a do mnie czemu sie przyczepiles? Mnie wkurza to, ze tacy jak Ty od razu wyzywaja takie jak ja od GLUPICH:] bo co? Bo sobie zrobily cycki? Kto tu jest ograniczony co?

no to ładnie...dzięki :) zaczynam zmagania już nie poraz pierwszy,ostatnio od maja do sierpnia schudłam 15kg ale znowu przytyłam i tak w kółko :( załamka :(

Ginekologu no widzisz ja postrzegam to inaczej. Dziewczyne zostawil facet dla innej, czyli dosc nieprzyjemna sprawa. Wyjechala zagranice, dorobila sie, mogla pozwolic sobie na to zeby poprawic pewne rzeczy i jest zadowolona. Jak dla mnie chciala sie podzielic swoja radoscia.

Gość kokokokoko
tak sobie czytam i czytam i postanowilam ze wtrące swoje trzy grosze. otóz zgadzam się z ginekologiem. Słowa " urody nie trzeba poprawiać albo sie ją ma albo nie" są bardzo prawdziwe. Co innego jeśli ktoś musi to zrobić ale poprawiać sobie cycki dla podniesienia swojej wartości i lepszego samopoczucia to tylko świadczy o niskiej samoocenie samej siebie. Dla mnie najważniejsze jest piękno wewnętzne a nie to co na zewnątrz. A co do AAAAAAAAAAca czy ty nie potrafisz normanie napisać sojego zdania bez bluzgania innych? Czy to że ktoś ma odmienne zdanie od autorki czy Ciebie ozancza ze od razu jest głupi? żałosne :(

Do mi mala No nie wyolbrzymiaj, bo zaraz wyjdzie na to ze pojechala na tylko po to zeby na cycki zarobic, a mysle ze tak nie bylo. A nawet jesli to czy to zle? Skoro marzyla o wiekszych i to ja cieszy, czy jest w tym cos zlego?

Gość hgfdshsfghgs
Napisz jak było po sylwestrze:D Trzymam kciuki:D

Naprawde Was nie rozumiem. Kokokoko czy to takie zle, zmienianie siebie? Jesli ktos z czyms sie zle czuje i moze sobie pozwolic zeby to zmienic to juz jest niska samoocena? No nie sadze.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS Sorry, spojrzyj na gore, to zauwazysz, ze to TY napisalas, ze jestem glupi ! ja tylko sie wybronilem, bo nie znosze chamstwa ! normalnie nie uzywam takiego slownictwa !

Mała mi ... :) ehh.. Kobiety. Wiesz poczytaj sobie forum beauty.. TAM SĄ PIEKNE KOBIETY. i co? poprawiaja urode. Są ich fotki, i takich kobiet jest malo w polsce. Piękne, zadbane z klasa. Ale urode poprawiaja! jak jest okazja to czemu nie???? Zawsze mozna byc lepszym- zarowno chodzi mi tu o fizycznosc jak i intelekt!!!!! To samo z intelektem. Jesli ktos jest "mądry" to nie moze byc mądrzejszy? Ma sie nie uczyc, nie isc na porzadne studia, bo co? Bo madrosc albo sie ma albo sie nie ma.. Buehehe to samo z pieknem!!! A co do wyjazdu za granice aby sobie zarobic na cycki. To jest rzadkosc. Ja jakos wyjezdzac nie musialam aby sobie zarobic na cycki. Polska to jednak jest 100 lat za murzynami

Jesli poprawi Ci to humor dalej nie zrozumialas, o co mi chodzi ! wszystko jest dla ludzi.... inaczej lekarze :) poszliby z tobolami.....