Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłam sobie prezent

na sylwester wracam do PL, ciekawe czy mnie poznaja...

Polecane posty

wiesz autorko, popieram. I gratuluje. zycze Ci pwoodzenia i koniecznie napisz po sylwku jak Ci poszlo. Naprawde gratuluje odwagi i stylu. Podziwiam takich ludzi jak Ty. i trzymam kciuki!! :)

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS
Ginekologu- sam napisales do autorki-> "Nie ma czego jej zazdroscic, chyba, ze glupoty !" oczywiscie Ty nie obrazasz buehehehe.

Madrosc i cycki...pasuja ... jakos....hehe Napisz jeszcze ,ze mozna byc "inteligentniejszym, jak inteligentnym" i juz bede wszystko wiedzial.... P.S. Michael Jackson tez chcial byc "piekniejszy" ... jak widzisz skutki uboczne dopiero po latach wychodza.....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS ty dalej nie rozumiesz o co mi chodzi ? prawda ? badz inteligentniejsza...prosze :)

złote włosy wiatr mi czesze co niektorzy to widza.... dziwi mnie zawsze, ze ci co najbardziej krzycza, sa slepi ! :)

Gość kokokokoko
do jeśli poprawi ci to humor-> wiesz nie mam zamiaru nikogo tu przekonywać do swojego zdania bo i tak i tak nic tu nie zmienie. Pewnie już tak będzie że panienki będą wyjeżdzały, harowały po całych dniach a potem dorobki swoje zostawiały w gabinetach lekarzom by sie upiększyć. Być może gdbybym nie miała styczności z tym na codzień miała bym podobne zdanie do większości tutaj. Jednak ja pracuje w jednym z prywatnych ośrodków gdzie przeprowadzane są tego typu zabiegi i operacje. Widze to wszystko " z bliska" i wiem doskonale że taka ów pacjentka jest przez lekarza traktowana tylko i wyłącznie jako żródło jego dochodu. Wielokrotnie pacjentki przychodzą na 1 wizyte tylko po zasiągnięcie informacji a robi sie im taka wodę z mozgu że bez najmniejszych problemów (częstokroć zaciągając nawet kredyty) decydują się na zabiegi. Dlatego ja uważam że operacje plastyczne powinny na takie decydować sie osoby którym są one naprawde potrzebe, a powiększanie cycków do takich sytuacji nei zaliczam.

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS
No wiesz nadal nie rozumiem:)