Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłam sobie prezent

na sylwester wracam do PL, ciekawe czy mnie poznaja...

Polecane posty

Gość Jesli poprawi Ci to humor
a mysle ze kazdej porzuconej kobiecie takie cos by poprawilo humor to idz i baw sie dobrze :) niech zobaczy co stracil ;)

polska jednak nic sie nie zmienila, sami zgorzkniali i zazdrosni ludzie

poprawi mi humor napewno, jego mina jak mnie zobaczy bedzie bezcenna:) dziekuje i zegnam sie

No wlasnie o to chodzi. Bezcenna ;) powodzenia

Gość dzizasss
A co cię to obchodzi?? Ty tam powyzej... Zauwazylam ciekawa tendecnje do odchodzenia od tematu i koniecnzosci uczepienia sie kazdego slowa, znalezienia drugiego dna w kazdym temacie... Ja kiedy spedzilam rok we Francji, mowiac TYLKO po francusku, tez mialam problemy po powrocie do PL. Uwierzcie, że jest to mozliwe! Ja mieszkalam TYLKO z Francuzami, tylko z nimi sie przyjaznilam, spotykalam, uczlam, nie powiedzialam ani jednego zdania po polsku przez okragly rok! Myślałam po francusku! Jedyne co po polsku, to bylo pare kartek swiatecznych wyslanych do rodziny! Zupelnie normalne, ze keidy nie ma sie kontaktu ze swoim jezykiem, to czasem cos umknie, cos sie zapomni...i nie znacyz to od razu ze jest polskim cymbalem! Coz, sama odeszlam od tematu a bledow i literowek nie poprawiam celowo - bo mi sie zwyczajnie nie chce!

Niestety robota czeka. znow przyjda do mnie klienci by im obciagnac. ale przynajmniej se zarobie. I daja podwyzke za anala i polyk.

Gość dzizasss
Początek mojej wypowiedzi odnosił sie do niejakiego Alana, ktory pytal o prace autorki... :P

Gość ytgbvv
te podszywy moglyby byc chociaz smieszne:O

Gość o rany nie dziewie sie ze
ten facet cie zostawił :-o gdybym był na jego miejscu też bym cie olał :-o Jaka ty pusta i głupia jesteś 🖐️

No nie moja wina, ze musze ciagle obciagac i nie mam nawet czasu by dokrztalcic sie.

Gość hhhhhhhhhj
:D pojechałaś do Szwecji,zapieprzałaś tam na 2 zmiany jak niewolnica żeby zrobić sobie sztuczne cycki(i nie piszcie ze naturalne są brzydkie-to wy widocznie miałyście brzydkie,większość kobiet ma ładne:D) i przez rok(!!!) myślałaś O NIM :D ty już przegrałas to starcie-bo on może cię miec już głęboko w dupie:D to ty rok myslałaś co tu zrobic żeby on żałował,to tu zapieprzałaś jak niewolnik i to ty masz teraz sztuczne cyce a nie on-on pewnie żyje sobie spokojnie i szczęśliwie z kimś innym a o tobie dawno zapomnał:)

Gość DNOKDNO
a co swiadczy o tym ze jest pusta? ze chce isc i sie pokazc jakiemus fiutowi co ja rzucil? to ze zadbala o siebie i wyglada lepiej? dalatego jest pusta? kazdy taki jest, i ja gdyby bylo mnie stac na metamorfoze zrobilabym to samo. amen

Gość DNOKDNO
a ty masz pojecie ile sie zarabia w szwecji? e cycki to sobie zrobila za 2 tyg pracy głąbie

Gość o rany nie dziewie sie ze
taa szczególnie będzie żałował że ją zostawił bo ma cycki sztuczne :classic_cool:

Gość hhhhhhhhhj
od głąbów to sobie wyzywaj swoja mamusię debilko:)🖐️

-ja też mieszkam od paru lat za granicą i jakoś nie zapomniałam ojczystego języka, a moja ciotka od 40 lat z hakiem mieszka w N.Y. i w życiu nie słyszałam żeby miała jakikolwiek problem z wysławianiem się w czystej polszczyźnie. - facet Cię zostawił nie z powodu małych cycków i 7 kg nadwagi - zapewniam Cię, - tą kasę, którą zarobiłaś trzeba było zaiwestować w jakieś szkolenie NLP, albo coś co wzmocni Twoją samoocenę, a nie w robienie z siebie gumowej lali mówię to bez złośliwości

Gość alan
Rok w Szwecji i ciągła praca i sztuczne cycki tylko po to aby : były chłopak żałował że Cię zostawił ? Nic bardziej mylnego ! Zostawił Cię ,bo jesteś pusta ,nie dlatego ,że miałaś małe naturalne cycki,lekką nadwagę i krótsze włosy innego koloru niż teraz .

-ja też mieszkam od paru lat za granicą i jakoś nie zapomniałam ojczystego języka, a moja ciotka od 40 lat z hakiem mieszka w N.Y. i w życiu nie słyszałam żeby miała jakikolwiek problem z wysławianiem się w czystej polszczyźnie. - facet Cię zostawił nie z powodu małych cycków i 7 kg nadwagi - zapewniam Cię, - tą kasę, którą zarobiłaś trzeba było zaiwestować w jakieś szkolenie NLP, albo coś co wzmocni Twoją samoocenę, a nie w robienie z siebie gumowej lali mówię to bez złośliwości

Gość no to ładnie...
do autorki!!! super!!! niech Cie tu objadą, ale powiem Ci,że zobaczysz jakie będziesz miała zajebiste uczucie, jak on Cię zobaczy, a jeszcze lepsze jak się dowie,że Ty to Ty,przeżyłam to. Można odlecieć, jak się cuzje,że fagasowi utarło się nosa ;) pozdrawiam

Gość hhhhhhhhhj
i ona jeszcze mysli że on po roku(!!!) będzie żałował :D rzucił ją dla innej i pewnie na ulicy by jej teraz nawet nie poznal,a ona się przez rok jarała tym że go spotka:D

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS
Ale wy glupie jestescie. Autorka zmienial sie nie dla niego:] tylko dla siebie (tak jak i ja). A że ma okazję spotkac bylego i pokazac mu co stracil? A pewnie ze tak. Z faceta zapewne byl kawał chuja i tyle. A to ze jest pusta? WY GŁUPIE IDIOTKI. To że ktoś poprawia urode u chirurga nie znaczy że jest pusty !!!!! Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile wartosciowych/madrych/czesto i PIĘKNYCH ( TAK TAK PIEKNYCH) korzysta z uslug chirurga plastycznego. Maja ku temu okazje, mozliwosci, niech spelniaja swoje marzenia a WY CO? NICO. POLSKA ZAWISC, zazdrosc. Nic wiecej. CHORY KRAJ

Gość no to ładnie...
aaa i żebym i ja przy okazji tu nie oberwała-mnie zostawił facet nie dlatego,że byłam zbyt idealna, czy zbyt nieidealna, po prostu byłam ładna mądra i inteligentna ale miałam nadwagę, która mu przeszkadzała. Nie zapomnę jego miny jak weszłam na imprezę, jak się łasił do mnie,jak mi mówił,że taka jestem piękna a ja miałam to w dupie, bo wiedziałam,że teraz tak mnie pragnął, jak kiedyś pragnął aby ten taniec się skończył,żeby wreszcie jego koledzy przestali się śmiać,że tańczy z grubasem;(

Dlaczego uwazacie ze zrobila to wszystko dla niego? Mysle ze zrobila to dla siebie bo chciala dobrze wygladac, a to ze przy okazji jej eks bedzie mial na czym zawiesic oko to juz taki bonus.l

Pieknosci nie trzeba pomagac ! Pieknosc albo sie MA, albo sie NIE MA ! Nie ma czego jej zazdroscic, chyba, ze glupoty !

Gość alan
Biedne dziewczyny , myślące inaczej ! wydaje się wam ,że jak sobie zrobicie cycki i stracicie parę kilogramów to nie będzie widać waszej głupoty !

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS
Ginekolog jaki ty glupi jestes!!!!!