Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blalblalalbllblbodio

anatomiczny problem, który przeszkadza mi w odbyciu stosunku

Polecane posty

Wiem, ze to nie tylko mój problem, bo gdzieś tu na kafe czytałam topik dziewczyny z podobną przeszkoda...jednak to dla niektórych moze sie wydac zartem, prowokacjom, ale nią NAPRAWDĘ nie jest. Mam 19 lat. Z moim kochanym jesteśmy rok i on bardzo by chciał zacząc współzyć. Ja też...tylko mam problem, z którym nie wiem jak sobie poradzić i nie wiem jak mu powiedzieć, że nie mogę. Bo przecież nie powiem 'kochanie, nie mam pochwy':O Wiem, debilnie to brzmi, ale coś w tym, może nie całkiem dosłownie , ale jest. Mając kilkanaście lat chcialam spróbowac włożyć sobie tampona - nie dało sie. Tak jakbym próbowała włożyć w dłoń, noge - nie dałoby się, tak i tam sie nie dało. Odpuściłam sobie, myślac, że może jestem za młoda. Jakis czas potem znowu się nie dało, można porównać do próby wejścia do domu przez ściane:D Włożyłam albo raczej spróbowałam włozyć palec tam i poczułam, gdzies z 3cm od 'wejscia' (mam nadzieje, ze bedziecie wiedzieli o co mi chodzi z tymi okresleniami, bo nie wiem jak inaczej moge to opisac) takie cos jak mini mini łechtaczkę, cos wystającego. I pochwy albo inaczej dziury, gdzie mógłby wejść penis nie było. Może któras mi pomoże? Może też ma podobny problem?? Do ginekologa pójść się wstydze - co mu powiem? Prosze mi poszukac pochwy?:O I jeszcze raz zaznaczam, ze to nie jest prowkojacja. To mnie wcale nie śmieszy, jak już coś to przeraża. Nie wiem, być może mam jakąs nietypową budowę, defekt albo nie będę mogła uprawiać seksu i mieć dzieci??:O

Gość za długie k.urwa
kto by to czytal?

jeśli to nie prowokacja to gdzie twoi opiekunowie, którzy od dawna wiedza o takiej a nie innej budowie anatomicznej, gdzie lekarz-ktoś kiedyś musiał Cię widzieć=-oglądać-mam na myśli lekarza specjalistę

chodzi Ci o badanie po urodzeniu?? tez kiedys o tym myslałam, ale stwierdziłam, ze przeciez lekarz az tak dokładnie nie bada. Raczej brak pochwy to niezby częsta wada:D

Gość 2w2w2
prawdopodobnie od nieuzywana zaszła dziura pajęczynami. są takie specjalne szczotki do ściągania kurzu proponuję próbować.

Gość kasiaaaaaaaaaa
to ktoredy wycieka ci okres, skoro nie masz pochwy?

A w czym problem żebyś skorzystała z wizyty u ginekologa. Jeśli wstydzisz się faceta to idź do babki. Lepiej wcześniej to chyba sprawdzić. 🌼

dobra, wiedziałam, ze takie głupie komentarze sie pojawia, ale naprawde, jesli nic nie wnosicie, nic o tym nie wiecie, to po prostu ten topik olejcie i sobie darujcie:O

NIe mam pewności czy dobrze zrozumiałem ale chyba masz bardzo grubą błonę dziewiczą i będzie ci ja ciężko przebić

Gość Matylda ta od Henia
To niech Ci wsadza do odbytu ;P

właśnie okres mam, wiec chyba jednak mam pochwe, tylko moze ukrytą?:D próbuję zartowac, ale naprawde nie jest mi do smiechu

Levviatan - a czy to jest możliwe? Czy coś, taki organ, w kształcie malutkiej łechtaczki może być błona dziewicza?? Jesli tak to jak ją przebić?

Gość kasiaaaaaaaaaa
ale moja pytanie bylo powazne - nie mozesz przeciez miec calkiem zablokowanej pochwy, skoro cieknie ci przez nia krew w czasie okresu.

kasia - tez tak mysle i to jest moje pocieszenie, ze mam ten cholerny okres ale jak nie moge sobie wsadzic ani tampona ani palca (oczywiście w celach badawczych:P) to cos ze mną chyba nie tak. Czy błona może być AZ TAK gruba??

Gość lekarz ginekolog jest od
leczenia pipy, a nie od twojej głupoty, chyba pochodzisz z Somalii i ci pipę zaszył czarownik, abyś dziewicą była.

Gość kasiaaaaaaaaaa
Idz do lekarza i juz

Gość dzasta18000000
kurcze ja jestem dziewica i jak to czytam to boje sie ze zemna tez moze byc cos nie tak , chociaz byłam u ginekologa juz raz i nic nie zauwazył .

ale co mam mu powiedzieć? boje sie tego, ze sam nie zauwazy (bo bedzie np sprawdzał czy wszystko ok przez odbyt) to co ja mu powiem?

blalblalalbllblbodio w każdej błonie są otwory :P a błona może mieć różną grubość i czasami jej przebicie może być bardzo bolesne

czasem to sie zdarza - ej, weź mnie nie strasz...brak szyjki macicy i pochwy?? to w takim razie jak mogłabym mieć okres??

heh nic nei będzie sprawdzał przez odbyt... jeśli ci się samej nie uda przebić błony to poproś ginekologa aby ci ja przeciął bo masz problem z jej przebiciem

Gość kobietkaa90
ja bylam pierwszy raz ui ginekolożki ;p jak mialam hmmm jakies 16 lat. dziewica, tamponów nie uzywałam. Jak mnie badała to poczułam dosc ostru ból. Reakcja lekarki: "no w tym wieku to juz poł palca powinno wejsc bez bolu..." he nie wiem co o tym myślec..;p

ten herma cos tam to jest obojniactwo:O no a ja mam wargi sromowe, łechtaczke, to wejscie do pochwy (te 3cm dopóki nie napotkam tego 'dzyndzelka')

a czy moge isc do ginekologa 'tak bez powodu' tzn nie mam zadnych guzków, gdy mam miesiaczek za bardzo mnie nie boli, jakis tam hormonalnych problemów nie mam... tylko jak jej mam to powiedziec? "Nie moge założyc tamponów bo chyba mam zbyt grubą błone dziewicza" A tak w ogóle to ile powinno sie miec lat, gdy ie idzie pierwszy raz do gina?? I jak ona tnie tą błone? Aż mnie ciarki przeszły:O

Levviatan i wszyscy inni - dziękuje za pomoc:) jakos teraz mi lzej na sercu, bo moze to faktycznie baaaaaaaaardzo gruba i jakas zmutowana błona:P

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvba
ale nie rozumiem jaki jest problem w wizycie u gina? przecież on Cię nie zje, to lekarz! idź sie przebadaj, na kafe nikt ci nie pomoże tu sami "mądrzy".