Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chory topik

kto twierdzi,że toiki użalania się nad sobą są zmyślone i żałosne?Wpisywać sie!!

Polecane posty

Gość chory topik

Rany nie mogę juz znieść topików dziewczyn, które jak mniemam może nawet nie mają 15 lat wypisują historie rodem z telenoweli brazylijskich!!!Matko!!!Mitomania to choroba wieku XXI chyba....Szok...

Gość chory topik
Topiki miało być:)

Gość chory topik
no chyba tylko ja tak twierdzę:)Reszta dziewcząt uwielbia wyczytywac pierdoły , które wypisują rozkapryszone niedorosłe pannice...Nie wierzę...Ludzie.....Nie wierzę....

Gość ja sie zgadzam z Toba

Gość chory topik
No wreszcie odruchy życia...Powiedzcie mi...dziewczyny co kieruje tymi osobami????Zamiast zająć się nauką to piszą bzdury w necie....i wpuszczają ludzi w bambuko a potem się cieszą jak ktoś poświęca czas i służy radą...żałosne...

Gość upadupadupaupa
Wiesz....może daje im to satysfakcję....że w końcu są w centrum zainteresowania.Puszczają w ruch problem wyssany z palca a potem cieszą mordę,że ludzie się w radach wzajemnie prześcigają....Tak jak ten topik poniżej"narzeczony mojej przyjaciółki mnie pocałował"Zobacz tylko jak długo funkcjonuje ten temat....Strach się bać...

Gość ocho ocho
A kto zrozumie zapewne 14-letnie pannice, które zamiast zając się świętowaniem z rodziną wypisują w internecie nowe topiki...? Kto lubi czytać pierdoły, które wypisują rozkapryszone pannice, zdolne jedynie do krytykanctwa wobec innych. Poza tym, jeżeli krytykuje się takie zagrywki, wypadałoby nie podbijać w tak oczywisty sposób własnego tematu... Upadupaupadupa ma identyczny styl (ile wielokropków!) jak ty, autorko. Żenada. 0/10

Gość chory topik
No tak!!!Teraz pod Twoim pseudo sama siebie też krytykuję bo w końcu się nie uczerniłam to i sama sobie odpowiadam i sama się krytykuję!Tylko wielokropków przestałam używać!!!hhahahahahahah!!!!