Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yotota

wulgaryzmy w zwiazku

Polecane posty

Gość yotota

my jak sie klocimy to czasem padaja spierdalaj lub odpierdol sie zdarzylo sie tak kilka razy....czy to normalne ?jak jest u was

Gość nie zdarzyly sie
i mam nadzieje ze si3e nie zdarza bo to nie jest nornalne nie dla mnie

Gość bywai tak
że po 25 latach małżeństwa po sprzeczce usłyszałam wczoraj od męża "odpierdol się" i tak zrobilam.Siedzę zamknieta w pokoju przy kompie

Gość szinthar
jak się nie umiecie inaczej wysłowić to iwdomo, że będziecie takiego słownictwa używać.

Gość griszka
My nie używamy takich słów,bo bardzo żadko się kłócimy,ostatni raz chyba z rok temu:classic_cool: Czasm w żartach jakiś wulgaryzm puścimy:classic_cool: Nie wiem po co ludzie się kłócą?

Gość yotota
no nam sie zdarzylo tak doslownie z 5 razy...jak sie klocimy to najczesciej mowimy "nara" i sie nie odzywamy...

Gość uwazaj.....
tak sie zwykle zaczyna a z czasem jest coraz gorzej. jak juz raz przekroczysz te granice to trudno zawrocic. nie jest to normalne.

Gość yotota
sa gorsze przypadki takie jak :zdrada, przemoc i gorsze wyzywiska wiec to co jest w moim zwiazku to raczej nic...

Gość tak to sobie tlumacz
sluchaj, skoro sie zastanawiasz czy to normalne tzn. ze cos ci nie pasuje i nie udawaj przed soba i swiatem, ze jest ok skoro nie jest. owszem, w wielu zwiazkach wystepuje to, co opisalas powyzej. ale jak chcesz do takich porownywac swoj no to powodznia. to co sie dzieje u ciebie swiadczy o braku szacunku do partnera. bedzie tylko gorzej, zobaczysz.