Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam pomozcie mi...

Rodzice kazali mi sie wyniesc z domu.. Jestem w 2kl LO i nie wiem co zrobic....

Polecane posty

Gość paulina17777
wiesz nawet jak pojdziesz z tym do kogos to nie wiem czy sie to zmieni, wiem jak jest u mnie

Gość daj spokoj mama tez czlowiek
jak wam w domach tak zle to idzcie do opieki spolecznej oni umieszcza was w odp[owiednich placowkach opiekunczych i tam dopiero przekonacie sie czy w domu bylo lepiej!

Gość w Polsce nie masz szans
na własne mieszkanie, nawet jak będziesz pracować. W USA mogłabyś pójść do armii, ale wtedy ryzykowałabyś "wycieczkę" do Iraku. Zostaje ci tylko prostytucja 🖐️

Gość paulina17777
bIagam pomozcie mi....odezwij sie do mnie na gg jak mozesz 6627841

Gość jezeli mamy Ci radzic
po 2 jezeli się uczysz to Twoi rodzice mją obowiazek utrzymywac Cie do ukonczenia szkoły i nie mają prawa wyrzucac Cie z domu po 3 prawda zawsze jest po srodku przemysl wszystkie Za i Przeciw , przeanalizuj co robisz źle a co mogłabys zmienic na lepsze , przepros rodzicow , i zyj normalnie , w miedzyczasie pomysl o dorobieniu jakiejs kasy, troche się od nich oduzaleznij chociazby finansowo i zejdzie Ci do czasu az skonczysz szkole , potem mozesz myslec o płenej swobodzie i wyprowadzeniu się z domu !!

Gość w Polsce nie masz szans
... czy muszę dodawać, że przegrałaś życie? możesz je już oddać walkowerem 🖐️

Dziękuję wam, napewno zwróce sie do mojej wychowawczyni... Jest tu podszywacz i zalozyl sobie nawet staly nick... Jeśli Cie to bawi to wspolczuje tobie ejszcze bardziej niz sobie... Ja juz wiem co zrobie, ale Ty... musisz byc naprrawde zalosny.... Dziękuję za rady, znikam... kolejne 'moje; posty juz nie bea moje...

Gość masz się do kogo wynieść

Gość daj spokoj mama tez czlowiek
kazda zbuntowana nastolatka twierdzi ze ma matke idiotke. Wez sobie to wydrukuj i za 10 lat przeczytaj ciekawe co wtedy powiesz. A poki co idz do opieki spolecznej tam cie skierują do jakiejs noclegowni albo placowki opiekunczej i bedziesz miala zycie jak w madrycie powodzenia:P

Gość masz się do kogo wynieść
pisze ile waży i mierzy dziecko

a i jeszcze jedno... jak narobic mamie kolo dupy za to ze mnie bila? to juz moj ostatni post na tym forum.. nienawiśc przezemnie przemawia za te lata i nic nie poradze.. podszywaczu widac nie miales takich problemow w zyciu i ci ich nie zycze!!!!!!!!!11

Gość moglas sobie podarowac
wielokropek na koncu nicka. glupi cwok, podszywacz dlozyl jedna wiecej i juz prawie identyczny nick gotowy :-0 GLUPI CWELU NEDZNY PODSZYWACZU ZYCZE CI NIESZCZESC DO KONCA TWEGO MARNEGO ZYWOTA. Amen...

Mało prawdopodobne, że dostaniesz jakieś mieszkanie od miasta, z tym jest zawsze bieda. Idź do prokuratury i zgłoś, że rodzice znęcają się nad Tobą psychicznie i fizycznie (art.207kk) opowiedz, że nie dostajesz jedzenia itp. I nie bój się bo tam siedzą też w większości normalni ludzie. Normalka, że chcesz uciec z domu wariatów (trudno inaczej nazwać taki dom), ale masz prawo do tego żeby odczepili się od Ciebie i dopóki się uczysz łożyli na Twoje utrzymanie.

Gość to podszywy
NIE WIDZICIE? PODSZYWY ZACZERNILY SOBIE NICK. W JEJ NICKU BLAGAM JEST PRZEZ MALE "L" Z LASECZKA A W PPODSZYWACZY DUZE "i" CZYLI BEZ LASECZKI - I l

Gość bIagamto ja sie podszywalem
dobra przepraszam to ja sie podszywałem :( naprawe przepraszam..jestem po kilku piwach i mialem humor a to nei jest smieszne..dziewczyna mnie juz opieprzyla. wybacz:(

Gość grhny6
podszywy podszywów?

Gość bIagamto ja sie podszywalem
naprawde przepraszam:( wybaczycie? juz nie bede. przepraszam autorko

Gość to podszywy
PODSZYWY JESTESCIE CHORZY! CIEKAWE KTO BY CHCIAL MIEC TAKA SYTUACJE ! DZIEWCZYNA MA CIEZKIE ZYCIE A WY SOBIE JAJA ROBICIE

Gość kote gargamela
podszyw ma 4 kropki w tym topicku o dziecku tez pisze 4 kropek luzie badzcie uwazni i powazni kuwra jak tak mozna

Gość albo czeka na twoj krok
DOPOKI SIE UCZYSZ ONI MAJA OBOWIAZEK NA CIEBIE ŁOZYĆ KASE - TAKIE JEST PRAWO. JESLI CHCA BYS SIE WYNIOSLA, MUSZA ZAPLACIC ZA MEISZANIE/INTERNAT