Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slaweczek17

sex z ex....

Polecane posty

Spotkalem się z dziś ze ex po 2 miesiącach, miało to być spotkanie przyjacielskie polegające na powspominaniu ( ja wciąż coś do niej czuje), jednak doszło między nami do zbliżenia..krótko mówiąć kochaliśmy się choć jest z nowym chłopakiem... po spotkaniu dostałem smsa od niej \" Nie wiem jak ty to robisz...Nie powino do tego dojść a jednak bardzo mnie pociągasz..zaczynając od twojego oddechu..Śpij słodko dziękuje ci było naprawdę przyjemnie jestem zmęczona więć idę spać całuję cię mocno kolorowych snów Misiu\" nie rozmawialiśmy o powrocie choć ona wspominała coś o naszych dzieciach...Sama nie wie czy mnie kocha, choć widzę że jest zasdrosna i mnie ogromnie pragnie..co o tym myślicie?

Gość gkskskskhhff
jakich dzieciach?

Gość malaaaaa
nie wiem co Ci poradzic...sama mam ochote na maly numerek....maz lezy i tv oglada, wiec pewnie nic z tego :(

złote włosy wiatr mi czesze hmmm.... tak nie traktuje go poważnie, często go olewa i mówi że idzie się spotkać ze mną on jest w niej bardzo zakochany więc toleruje jej zachowania... Niedojrzali? Myśle że masz rację, z jedną róznicą ja wiem czego ja chcę, ona nie wie czego ona chce...Przytulała się, mowiła ciepłe słówka, rozmawiała o naszej wspólnej przyszłości...

złote włosy wiatr mi czesze hmm... Co ma miłość do zatrzymania drugiej osoby przy sobie? Powód zerwania podała jeden ...Chcę się wyszaleć jestem młoda i nie wiem czy to co do ciebie czuję to przyzwyczajenie czy też miłość...

z całą pewnością sex bez zobowiązań to nie jest to co mnie pociesza... ona nie jest uswiadomiona w swym uczuciu, wydaje jej się że nie kocha, choć zachowuje się ( przy mnie) jakby wciąż coś czuła...chciałbym rozwiać wszystkie wątpliwości i wiedzieć co ona do mnie czuje...