Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulkaaa1

PoSzUkIwAnY D

Polecane posty

Gość bypas
chudemu już kapie :D napalił się jak szczerbaty...niech mu cipka mokrą będzie :D

Gość ZBULWERSOWANAAAAA
WSZYSCY JESTEŚCIE BANDĄ ZBOCZEŃCÓW!!! DZIEWCZYNY CO NIE CZEKAJĄ NA TEGO JEDYNEGO TO DZI**I I K**WY!!! ZAMIAST DO ŚLUBU CZEKAĆ TO NA PRAWO I LEWO SIĘ PUSZCZAJĄ!!! A POTEM ZDZIWIONE ŻE MAJĄ PROBLEMY!!! DO KOŚCIOŁA BYŚCIE POSZŁY WY LADACZNICE A NIE JAKIEŚ OKROPIEŃSTWA WYPISUJECIE!!! I JESZCZE JAKIEŚ PERWERSYJNE FILMY I URZĄDZENIA WAM W GŁOWACH!!! JEDYNIE SIEJECIE ZGORSZENIE!!! A FACECI ZAMIAST MARNOWAĆ NASIENIE I SIĘ ONANIZOWAĆ TO BYŚCIE POSZUKALI PORZĄDNEJ KANDYDATKI NA ŻONE A NIE BANDY PROSTYTUTEK WAM IMPONUJĄ!!! HOMOSEKSUALIŚCI I WYPACZENIA!!! DZIEŁO SZATANA!!! PÓJDZIECIE ZA TO DO PIEKŁA!!! BÓG WAS UKARZE!!! MÓDLCIE SIĘ O ŁASKE PANA I PRZEBACZENIE!!!

mnie nie osądzaj,ja sie nie puszczam mam narzeczonego i tylko z nim to robie.Maszyny nam nie są potrzebne.Nie ja zakladam topicki o tym ze facet kazl mi lizac fi*a potym jak wyjął go z odbytu,albo ze facet kazal mi lizac swoje spocone pachy.Wdaje mi sie ze te ulegle pannice i mlodziez wszechpolska marzaca o scacie i bakkake jest zgorszona a nie ja !!

Gość .madziulkaaa1
ja nie jestem zgorszona, bo mam to na zawołanie, już nawet nie używam odświeżaczy do ust...nie pomaga po rodzynach narzeczonego :)

Gość .madziulkaaa1
i zastępują mi czekoladę. dobrze odżywiam mojego mana, wiem jak o siebie zadbać :)

Twojmen to siedzi calymi dniami przed tv a ty zagorzala su*o szukasz podniet na kafe...spadaj bo takich jak ty nie trawie

Gość .madziulkaaa1
najgorsze jest to, że zwali mi się do buzi a potem ma pretensje, że mówię z pełnymi ustami a do tego jestem umorusana na brąz...i dogodź tu facetowi :)

Gość .madziulkaaa1
z twoją posturą i mój narzeczony wdrapie się jeszcze na łóżko i podrapie nas po plecach swoim pałągiem, wmasujesz mi potem mleczko? ;)

Gość .madziulkaaa1
już mnie nie lubisz????? a tak ci uwierzyłam, zaufałam, a ty mnie teraz zrzucasz z łóżka, nie lubię cię...a feee, ale na koniec możesz mi wylizać rowek, bo nie chce mi się podetrzeć

Gość to znaczy...
i własnie dlatego siedzisz...a jak sie toj narzeczony ma do szukania faceta na forum erotycznym wsrod bandy zbokow i buraków?

Gość ale masz wieśniackie koszulki

Gość i spodniczki też

ten topic jestdla jaj,on juz to widzial,mieszkamy razem wiec ma na mnie oko i raczejj watpie zebym mialla czas na innych facetow :P

Gość kalinowa panienka_
więc masz bardzo marne poczucie humoru

Gość buraczane spodniczki i zdjęcia
spod stodoły na dodatek wredny charakter polska wieś tanczy i spiewa

nie wnikam w to,bawi mnie ta wasza zazdrosc i rzucanie sie na kogos kto jakos wyglada:jjak widzicie brzydką osobe to byscie jej w du*e bez mydla weszły i texty jaka ona piekna itd,a jak juz cos pokaze to zaraz ale swinia,oblesna itp,,zajrzyj na forum moda i ubior bo tam tez sie wypowiadacie,nieprawdaz??

Gość wszystkie wartosciowe
sorry, ale ty jestes brzydka, nie rozumiem tego samozachwytu...nad czym?

nad czym to moja sprawa,skoro jestescie takie piekne pokazcie swoje buziunie,chetnie skrytykuje a narazie mo*da w kubeł;:P

Gość zonk z twarzy
to forma psychoterapii, lekarz madzi tak jej poradził na przezwyciężenie samodestrukcji...wybór narzeczonego też nie był przypadkowy, podczas hipnozy wmózwiono jej, że to mister Pacanowa, żeby nie rzuciła się pod pierwszy nadjeżdżający wóż konny :)

żałosne jestescie,wasza zazdrosc jest tak silna,że jakby nie to że nie wiecie gdzie dokladnie mieszkam oblalybyscie mnie kwasem.Twój facet jst ministrem pierdutowa wiec nie widze roznicy :P

madziulka, niech sie walą. ładna jestes, naprawde, zreszta o tym dobrze wiesz, ale nie pisze tego po to, zeby Ci podnosic wartosc tylko potwierdzic. wiadomo, kobiety (szczegolnie otyle) zawsze jada inne, zeby sie dowartosciowac i fakt- to jest zalosne, ale ty fajna jestes, mysle tez ze temperament masz i w lozku na pewno tez jestes niezla :) pozdrawiam