Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbeczki

Czy ząbkowaniu może towarzyszyć ból brzucha??

Polecane posty

Gość ząbeczki

j.w. to że stan podgorączkowy, ślinienie rozdrażnienie i czasem "biegunka" to wiem ale ból brzucha??

Gość pytający muchomorek
mi towarzyszył. Pamiętam jak dziś

Gość endyrka
radze zapytac lekarza

Gość endyrka
bo moim zdaniem (syn ma już 8 zębów) tak nie powinno byc

Gość Taka jedna dziewzyna
A jak rozpoznajesz ten ból brzuszka?? U mojego synka występuje ogromne slinienie, rozdrażnienie i przy górnych jedynkach biegunka. Przy pozostałych ząbkach nie było biegunki. Jak rozpoznajesz, że jest to ból brzuszka, a nie np. rozdrażnienie spowodowane ząbkowaniem?? Mojemu synkowi teraz idą górne i dolne trójki, 8 ząbków też już ma, więc ewentualnie może mogłabym coś doradzić.

Gość ząbeczki
mały puszcza dużo baczków i w dodatku bardzo brzydko pachnących i to jedyne co mi nie pasuje do zabkowania bo tak pozatym to temperatura ok 36-38 stopni okropne rozdrażnienie płacz ogromne ilości sliny która spowodowała wysypkę na buzi. Wszystko pasuje do ząbkowania tylko ten ból brzucha. Chyba wybiorę się z małym do lekarza w poniedziałej jeśli nie będzie poprawy.

Gość ząbeczki
aha jego zachowanie jest zupełnie inne niż wtedy kiedy dokuczały mu kolki ale one juz dawno przeszły. Nie dostaje też żadnych nowości do jedzenia więc reakcja na nowości odpada