Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanatata

wkurza mnie

Polecane posty

Gość nanatata

wkurza mnie jego eks dziewczyna

Gość nanatata
jest ładniejsza, wyższa, ma śliczne piersi i zgrabne nogi. A ja? Kaszalot :( I do tego cały czas o niego walczy. A ja siedzę, ryczę i wcinam schabowe :(

Gość nanatata
jest zupełnie odwrotnie na pewno ładniejsza, wysoka szczupła wykształcona... i to mnie właśnie denerwuje że jakoś nie mogę pozbyć się tego uczucia że mi ciśnienie przy niej rośnie

albo masz w charakterze to "coś" albo on jest z Tobą, żeby ona była zazdrosna.. chce jej pokazać, że ma powodzenie. albo brakuje mu czegoś w tamtej. opisz jak wygląda Twoja relacja z nim. całujecie się czasem? często spotykacie?

Gość nanatata
wybrał mnie, bo ona ma wymagania, ja chciałam go mieć i od razu polazłam z nim do wyra. Ale boję się, że przez to nie traktuje mnie poważnie. Kocha ją, a ze mną tylko sobie ulżył :( Nie wiem już co robić :(

jak kocha ją a nie Ciebie to daj sobie spokój i kopnij go w d... bo i tak nic z tego nie będzie :/

Gość nanatata
wiem, ale nie mogę. Nie umiem :(

Gość patiiiiiiiiiiiiiii
A ja mam chyba odwrotną sytuację i też nie jestem zadowolona:-(

Gość nanatata
niestety ktoś dopowiada różne głupoty pod moim nick... jesteśmy ze sobą już trzy lata. poznalismy się szybko po tym jak oni się rozstali i nie wskoczyłam mu go "wyra", czekał ponad rok az sie zdecyduje na to. jest nam dobrze ze soba.