Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszulaaaaaa

wyrazcie swoja opinie na ten temat. proszeeee Was

Polecane posty

Gość myszulaaaaaa

czesc. mam maly problem. mam 18 lat i mam chlopaka w tym samym wieku. chodzimy razem do klasy. jestesmy ze soba prawie 2 lata. kochamy sie, ufamy sobie, szanujemy sie, jestesmy szczesliwi, jest nam ze soba dobrze. a problem w tym, ze... otoz wiadomo, ze on czasami spotka sie z kolegami (mam na mysli dwoch konkretnych z gimnazjum), a ja czasami z kolezankami. on baaardzo rzadko, ale bywa i tak, ze spotka sie z tymi dwoma kolegami i dwiema kolezankami z gimnazjum z ktorymi bardzo dobrze sie trzymal. mam pewnosc, ze ida do pizzeri, wypija piwo, zjedza pizze, pogadaja, posmieja sie i wracaja. bywalo i tak, ze jeszcze do mnie zdarzyl przyjsc, nawet w mroz lub deszcz. czasami nawet mi opowiada z czego tam sie smieli lub co wspominali itp. i czasami pytal czy ja chce isc, ale zawsze odmawialam, bo nie lubie jednej z tych dziewczyn :P akurat tak sie zlozylo, ze kiedykolwiek ja bym sie nie spotkala z dziewczynami, to nigdy nie ma jakis chlopakow, wiec nie spedzam czasu z innymi. oprocz braci no i tych, gdy ON jest zemna. no i ja nie wiem czy powinnam byc zdania "nie chce po prostu, zebys spedzal czas z innymi, obcymi dziewczynami" (nie dlatego bo jak ja to i on, ale w sumie, to ja z innymi nie spedzam) czy mam miec nadal takie zdanie jakie mam, czyli idz, pogadaj, wypij piwo.... odrazu podkreslam, ze wywalone mam w kpiny i ponizenia, wiec darujcie sobie. mam nadzieje, ze moge co na niektorych liczyc:) pozdrawiam

Gość asieka 1716263
Mysle ze musisz przymykać oko na te inne dziewczyny , on pewnie nawet nie zwraca na nie uwagi :)

Gość myszulaaaaaa
wiem jeszcze ze jakbym to powiedziala to by to dla mnie zrobil i nie uznal tego za zakaz ograniczenie itp

Gość tolaala
o fajnej godzinie poszedł twoj post:D

Gość myszulaaaaaa
tez mi sie podoba :P

Gość accerkaa
Musze ci powiedziec ze jestem od ciebie strasza o 5 lat i nie lubie gdy mój narzeczony wychodzi gdzie w towarzstwie innych kobiet. Jka sami faceci maja meski wieczór to jestem spokojna ale jak pojawia sie jakas panna juz jestem taka hm poddenerwowana. Wynika to z zadrosci i tez z faktu ze ja jak wyjde z kolezankami to z kolezankami i nie ma jakis podtekstów ze jakis kumpel sie kreci w naszym towarzystwie. Ech długo pisac o zwiazkach,zazdroscia,innym kobietach,paczkach,przyjaciołach... Sadze ze kazdy w zwiazku musiał sie z czyms zmierzyc.

Gość myszulaaaaaa
to dla mnie bardzo wazne co sadzicie, bo niestety nie mam mamy i nie moge z nia o tym porozmawiac, brat jest daleko, a z tata nie chce. a o kolezankach nic nie mowie, bo troche puste i falszywe mam te kolezanki. z siostrami rzadko sie widze, a jesli juz to nie ma okazji do takiej pogaduchy :)

Gość myszulaaaaaa
gdy wiem ze jest w towarzystwie kolezanek to tez jestem troszeczke taka inna, chociaz wiem, ze nie mam powodow ani do zazdrosci ani do innych rzeczy

Gość o nie..
jakby mi chłopak powiedział że mam się nie spotykać z kolegami to co najwyżej bym się nieźle uśmiała (czego z resztą wiem ze nie zrobi bo mi ufa). Mam 19 lat, jesteśmy ze sobą niecałe 3 lata i oboje spotykamy się z naszymi przyjaciółmi obojga płci. I nie rozumiem czemu miało by być inaczej.. ja rozumiem zazdrość.. jakby chciał iść z przyjaciółką na romantyczną kolacje czy wyjechać z nią gdzies to pewnie byłabym zazdrosna, ale o piwo.. i to na dodatek jeśli chłopak nie jest z koleżanką sam na sam... no dziewczyny zlitujcie się..

Gość myszulaaaaaa
no nie w kazdym zwiazku jest tak samo i nie musi byc..

Gość hentai
kochana nie ma powodu do zazdrosci, przeciez nie chodza na piwo 1 na 1 z ta nielubiana kolezanka, tylko razem z ekipa z ktora sie wczesniej trzymali. gdyby chcial byc z ktoras z tych lasek to by z nia byl a nie z Toba. tym bardziej ze skoro ci proponuje wyjscia z nimi to nie ma nic do ukrycia. ja tam mojemu na "piwo z kolezanka" tez bym nie pozwolila isc, ale z ekipa co mi tam niech sobie idzie, inna rzecz ze on beze mnie za bardzo nie chce. a wogole to moze warto byloby jednak wyjsc z nimi czasem, moze jakbys blizej poznala te laski to okazalyby sie nawet spoko jako kolezanki i przestalabys byc zazdrosna?

Gość o nie..
myszulaaaaaa - ja rozumiem że możesz czuć się troszeczkę zazdrosna, ale piszesz troche jakbyś miała mniej lat niż masz - to że Ty się nie spotykasz z innymi chłopkami (kolegami itd) to nie znaczy że On nie może mieć koleżanek. Faceci strasznie nie lubią kobiet które ich tak właśnie ograniczają - nie możesz być jedyną osobą w jego życiu, kazdy człowiek potrzebuje towarzystwa innych ludzi , tak samo kobiet jak i mężczyzn..

Gość mała_k
Twój facet to skarb! też mam 18 lat i kręciłam z kolegą z klasy ale nam nie wyszło i teraz ze sobą praktycznie nie rozmawiamy...;( A co do Ciebie, myślę że powinnaś pozwalać swojemu chłopakowi na takie wypady. Jeśli mu ufasz, on to doceni. Faceci czasem potrzebują poczuć się "niezależnie". Zresztą, 2 lata to już coś:) nie powinnaś być zazdrosna, on na pewno bardzo Cie kocha, a koleżanki być może traktuje neutralnie, co najwyżej jak siostry;)

Gość myszulaaaaaa
jest tak jak pisalam, ciesze sie, ze poznalam wasze opinie, ktore sa takie jakie chcialam zeby byly. no to dlaczego ciagle mnie to zastanawia i tylko niepotrzebnie zabieram sobie czas na takie bzdury? :( no ale kurde przeciez ciezko jest o czyms nie myslec jak samo cos sie nasunie i tak tkwi w tym lebkuuuu

Gość o nie..
jesli coś tam tkwi w Twojej głowie takiego to może rzeczywiście idz z nim na spotkanie z tą paczką. Moze nawet polubisz te dziewczyny, kto wie :) a może po prostu masz troche niską samoocenę i podświadomie nawet boisz się ze Jemu może spodobać się inna - sprobuj z nim porozmawiać o tym i myślę że wam się ułozy :) powodzenia

moim zdaniem taka zazdrość jest trochę przesadzona. mój chłopak ma baardzo dużo koleżanek, kilka przyjaciółek i już nie raz pozwoliłam mu pójść z którąś z nich na imprezę, jak ja np. nie miałam ochoty :) mam do niego zaufanie, bo nigdy nie dał mi nawet odrobiny odczucia, że nie powinnam mu ufać. wiem, że kocha tylko mnie, a tamte dziewczyny, to przyjaciółki, więc dlaczego nie miałby z nimi spędzić też trochę czasu, pośmiać się, pogadać... też mam przyjaciela, z którym spędzam dużo czasu i on też nie jest o niego zazdrosny. taka nadmierna zazdrość jest przyczyną braku pewności siebie, jak ktoś wyżej napisał, więc pomyślcie o tym dziewczyny. pozdrawiam 🌻

Gość pierwsze miejsce
nie moge uwierzyc ze niektore dziewczyny a wrecz juz dojrzale kobiety sa tak naiwne...facet zawsze zostanie facetem, a majac 18 lat chce sie wyszumiec (oczywiscie nie mowie o ciotowatych czy kujonowatych nudziarzach) ale to sa HORMONY nie wiem czy moja przedmowczyni w zyciu slyszala o czyms takim...a poza tym dziewczyny nie zapominajcie ze facet w wieku 18 lat jest emocjonalnym 14-15 latkiem - chyba was uczyli na biologii ze chlopcy dojrzewaja pozniej...ja osobiscie w takie nastolatkowe milosci nie wierze, aczkolweik nie przecze ze bywaja zwiazki, ktore przetrwaja probe czasu i potem przeradzaja sie w malzenstwa ale sa to najmniej trwale i dojrzale zwiazki jakie znam... takze autorko wal to, wrzuc na luz i nie zamartwiaj sie na zapas, pomysl ile jeszcze ciach przed toba ;)

Gość myszulaaaaaa
:)