Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candace caletti

kochać araba

Polecane posty

Gość candace caletti

zwracam sie do was z prośbą bo już nie wiem co mam robić! opisze swój problem: w te wakacje, będąc na wczasach w egipcie poznałam tamtejszego chłopaka - przystojny, młody (22 lata), szarmancki, zeby sie nie rozpisywac powiedziałabym idealny.. no i tak się złożyło że coś między nami zaszło (nie, nie mowa tu o seksie), po prostu nawiązalismy dosyć osobisty kontakt a że ja jestem bardzo uczuciową osobą to dosyć szybko się przywiązałam, cos poczułam i nie wiem. mineło pół roku, nie widujemy sie oczywiście, ale on dzwoni, pisze, rozmawiamy przez kamerki, ciągle wyznaje ze mnie kocha, ja mu to odwzajemniam i sie zatracam. pisze ze będzie czekał itp.. jego brat (zresztą jak to każdy brat) stoi po jego stronie i sumiennie broni ze on naprawde mnie kocha, że jestem jedyna. a ja ciągle go kocham, nie moge przestać myśleć o nim ani na minutę.. co ja mam z tym zrobić? chciałabym go w przyszłym roku ściągnąc do polski kiedy to już wyjade na studia, pomózcie, prosze :) albo dajcie jakiś złoty środek na zapomnienie!

on ci pomoże albo odkohac albo właściwego znaleźć lub tego araba ale z tym arabem to będziesz miała ciężko jak zostaniesz z nim Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z mHością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księźycu. Archaniot nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej milości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, ModliIwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi milość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiła? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnateżć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami. tylko tak od serca

Dziewczyno, Odkochaj sie i to szybko..... Oni zrobia wszystko, zeby tylko wyjechac do Europy.... obojetnie jaki kraj... mydla oczy...dopuki nie wyjdziesz za niego zamaz, pozniej sciagnie cala swoja rodzine....i zacznie sie pieklo....dla ciebie oczywiscie..... 99% takich przypadkow jak twoj, tak sie wlasnie konczy..... sorry.....

Gość mkrwq
i co myslisz ze on cie kocha? on cie nawet dobrze nie zna. myslisz ze przez ten czas, ktory sie nie widujecie, on grzecznie siedzi w domu? napewno zabawia sie z innymi panienkami

Gość candace caletti
raz chciałam go namówić aby tu przyjechał, ale odmówił, powiedział, że nie moze ze względu na prace............

Gość candace caletti
nie wiem, sama sie pocieszam tym, ze przeciez telefony kosztują i to nie mało i traciłby pieniadze od tak bezinteresownie?

Gość yyyyyyyyy
i co myslisz ze on nie uprawia sexu z innymi?

faceci pracujacy lub/i mieszkajacy w hotelach zwlaszcza w cieplych krajach zawsze zarywaja przyjezdne panienki (a w 99% sa to 'tubylcy' ) i to nie tylko arabowie ale we wloszech i Grecji jest dokladnie to samo.

Gość mkrwq
a w jakim jezyku rozmawiacie?

Gość spi
Nie bezinteresownie, przecież to inwestycja kotku;)

To nie bezinteresowne, co on robi....on to wlasnie robi dla interesu ! OBUDZ SIE ! pamietaj, ze to ludzie z glowa i wiedza jak cie podejsc !

Gość candace caletti
ja nie rozumiem :D płaci, płaci, płaci a mówi że przyjechać nie może, dzieki wielkie za wszystkie te opinie (wiadomo ze z boku wszystko wygląda wyraźniej) ale na pewno każdy wie tez ze słowa "odkochaj sie", "obudz sie" tak naprawde nic nie zdziałają bo wiadomo jak to jest

odkochasz sie jak pojedziesz tam jeszcze raz bez uprzedzania go i zobaczysz go jak startuje do innej europejki ;) albo jedz do inne kurortu do Tunezji, Grecji, itp. i jak bedzie Cie zarywal inny czarnowlosy i czarnooki amant to zobaczysz jak to wszystko dziala ;)

Gość candace caletti
nie zaryzykuje stwierdzenia niestety ze umiesz doradzic..

Gość candace caletti
polejko, szczerze mówiąc brałam taka opcję pod uwagę, że jesli uda mi się tam znowu pojechać to własnie bez uprzedzenia go i zobaczyc co i jak..

Gość candace caletti
wolalabym nie ;]

Gość w jakim jezyku rozmawiacie

Gość defre
a o nigeryjczyku w polsce,który po latach mówi że mnie kocha i chce być NA ZAWSZE --co powiecie?

Gość hahahhahahahahaaaaa
on ma takich jak ty na peczki!! pewnie kilku naiwniaczkom wysyla dokladnie to samo!! poczytaj se topiki na kafe o ciapasach to moze przejrzysz na oczy

Gość candace caletti
nie wiem czemu to takie wazne, ale ok - po angielsku

Gość candace caletti
nie, nie jestem blondi tak się składa :) kochliwy? a ty masz problem ze swoją wrazliwościa?

Gość w jakim jezyku rozmawiacie
tak poprostu zapytałam

Gość candace caletti
defre - a dokładniej?