Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candace caletti

kochać araba

Polecane posty

Gość ja ci nie powiem nie...
wydaje mi sie ze arabom brakuje bardzo niewiele do bycia idealnymi partnerami. Gdyby nie ich ignorancja (zeby nie napisac glupota). Chca sie wiazac z kobietami z europy, chca sie z nimi zenic i miec z nimi dzieci. I wszystko jest miodzio, bo oni potrafia czarowac jak nikt inny, potrafia byc opiekunczymi mezami i sa strasznie kochajacymi ojcami. Ideal po prostu. Tylko ze oni nie potrafia zrozumiec ze nie mozna im przenosic sposobow traktowania kobiet z ich ojczystych krajow na kobiety z europy i inne, ze nie moga oficjalnie ich ponizac zdradzajac, krzyczac na nie i wymuszajac rozne rzeczy bo w przeciwienstwie do ich kobiet, my tutaj nie musimy tego znosic i mamy prawo wyboru i prawo zostawic meza z ktorego nie jestesmy zadowolone. Wiec gdyby byli troszke madrzejsi i bardziej sie kryli ze swoimi parszywymi charakterkami to bylo by na swiecie o wiele wiecej "udanych" mieszanych malzenstw z arabami. Nasi faceci nie sa lepsi, tez nam przyprawiaja rogi itp. ale oni wiedza ze za nic to sie nie moze wydac i trzeba za wszelka cene udawac swietego i kochajacego. A arab mysli ze ponizanie kobiet to jego swiete prawo a nawet obowiazek.

Gość candace caletti
dzieki wszystkim :) przemyślałam to sobie i nie bede kontynuować tej znajomości bez żadnego wytłumaczenia.. po prostu zagine w jego oczach... i mam nadzieje że mi się to uda :P