Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candace caletti

kochać araba

Polecane posty

Gość hahahhahahahahaaaaa
sory, a ile masz lat? masz jakies wlasne zrodlo utrzymania, firme np? czy sie uczysz?

Gość ooooooooooooooooooooooooooo
a jak wyglądasz? rozjasniana blondynka?

Gość candace caletti
widze ze nie wysiliłes sie - jakbys chciał wiedziec ile mam lat to bys sie doczytał. i z twojej reakcji widze ze ty chyba wogole nie miałes kontaktu z obcokrajowacmi - zero. wnioskuje ze jestes facetem.. no sory.. moze na ukraine sie po wodke jezdziło

Gość candace caletti
otóz nauralna brunetka :)

Gość nie napisałas
ile masz lat. napisałas tylko ze on ma 22

Gość candace caletti
dopisałam takze ze za rok idę na studia, tak więc 18 zebys nie musiał juz liczyc

Gość hahahhahahahahaaaaa
mozna isc na studia i w wieku 50 sherlocku :O to mloda jestes, oni leca raczej n akobiety ktore ulatwia im start w europie, czyli pracujace czy bogate,

Gość hahahhahahahahaaaaa
i na blondynki :P choc czytalam tez ze na wszystko co ma pipke miedzy nogami :)

Gość candace caletti
no czyli jaki z tego wniosek?

Gość oooooooooooooooooooooo
ale przeciez egipt to bogaty kraj, wiec miałoby sens przyjezdzanie do polski?

Gość candace caletti
egipt bogaty kraj? ;> niewydaje mi sie

Gość defre
to co z tymi nigeryjczykmi, wiem jak polacy patrzą na takie mieszane związki.... żal...

jeden z bogatszych krajow muzułmanskich

Gość candace caletti
no mysle ze do emiratów czy izraela jednak duuuuuzo mu brakuje defre ciekawa jestem twojej opinii

tak słyszałem

Gość EGIPT TO BIEDNY KRAJ
POCZYTAJCIE SOBIE TROCHE W NECIE NA ULICACH MOZNA ZOBACZYC WIELU ZEBRAKOW TAK WIEC TWOJ "KOLEGA" ZAPEWNE CHCE SIE Z TAMTAD WYRWAC

nie chodzi o to by im cokolwiek ulatwiac w Europie :O jak sie juz dawno okazalo, kobiety z europy wylatuja na wakacje d cieplych krajow po przygode ... nie jazde na wielbladzie czy po chorobe morska na srodku atlantyku, ale po zainteresowanie - jak w romantycznych filmach :O - i czesto gesto bzykanko z jakims przystojnym tubylcem i po to tacy przystojniacy tam wlasnie na miejscu sa. Kobiety, ktore przyjezdzaja do takiego hotelu musza tam wrocic i menadzerowie musza o to zadbac a nie zrobia to tylko darmowymi drinkami czy parasolem nad basenem ;) kobiety chca czegos wiecej niz tylko pluskania sie w wodzie. a tubylcy im to zapewniaja i taki sie kreci biznes a nie jakies paranoidalne teorie spiskowe jak to za tygodniowym zainteresowaniem chca sie zaraz podstepnie dostac do Europy :O

Gość nie spotykaj sie z arabem
Ja poznalam Araba egipcjnina ktory mieszka w polsce i jest lekarzem, tez bylam zakochana bo na poczatku traktowal mnie jak królewne ale jak zaczelam sie angazowac i on to zauwazyl to, no wlasnie zaczal mnie olewac. Byl rozwodnikiem i teraz juz sie domyslam dlaczego zona chciala rozwodu(tez byla polką). Moje zdanie jest takie ze to straszni kretacze i nie warto sie z nimi wiazac. Ten mieszka od lat w Polsce, tu skonczyl studia, jest lekarzem ale dalo sie odczuc jego mentalnosc na kazdym kroku

jak tylko sie z nim przespisz to zacznie cie traktowac jak na prawdziwego araba przystalo czyli jak szmate. Oni sa wspanali dopoty, dopoki nie zdobeda kobiety a pozniej juz.. ehhh nie wiem nad czym sie w ogole zastanwiasz zwlaacza ze ten twoj to jakis bawidamek jest a ten z ktorym ja bylm to lekarz zyjacy kupe lat w kraju

Gość candace caletti
chyba to mi najbardziej pomogło... masz racje ale nęka mnie jeszcze jeden dylemat: jesli chce juz z tym skonczyc to nie wiem czy lepiej bedzie postawic sprawe jasno i mu to powiedziec czy po prostu przestac odbierac, odpisywac itp..

Gość powiedziec wprost najlepiej
po co oszukiwac

Gość candace caletti
no ale może tak będzie łatwiej bo zrobie to wbrew sobie

przestan odbierac odpisywac i zerwij calkiem kontakt, bo jak zaczniesz sie tlumaczyc to on bedzie chcial cie udobruchac, bedzie obiecywal gruszki na wierzbie i jak bardzo cie kocha itd byle osiagnac swoj cel. Znam to z autopsji dlatego szczerze radze- daj sobie spokoj z arabem. Ten moj eks portafil po kilaknascie razy wydzwaniac , tez mowil ze kocha, zabieral an wycieczki poki mnie nie zdobyl. pozniej zaczal mnie traktowac jak pierwsza lepsza w koncu powiedzialam dosc i pogonilam go i jeszcze byl wiecle zaskoczony. dodam tez ze zdradzal mnie ze swoja pielegniareczka i panienkami ktore poznawal na baletach, w necie itd. To sa chorzy ludzie, dla nich to normalka

Gość oooooooooooooooooooooooooo
albo zrob tak zeby to on pierwszy zerwał z tobą kontakt mozesz powiedziec mu ze poznałas fajnego chłopaka i sie spotykacie, itp.... wymyslisz cos

albo niech po prostu powie ze zbyt wiele was dzieli ze to nie ma pzyszlosci i tyle. w sumie taka jest prawda

przyszłości*- zeby nie bylo ze byki robie:)

Gość ja ci nie powiem nie...
Dajecie spokoj! To fakt, ze chlopaki z krajow arabskich wyrywaja turystki na lewo i prawo i zwykle chodzi im o wize lub po prostu o seks i takich lasek maja na peczki ale zdarzaja sie przypadki szczesliwych zwiazkow ktore sie wlasnie od takiej wakacyjnej znajomosci zaczely. I to wlasnie z arabem. Chyba najwazniejsze jest zeby autorka topiku zdawala sobie sprawe ze Arabowie sa mistrzami podrywu. Kazdy jak chce to potrafi byc czarujacy tak ze zadna, najrozsadniejsza laska sie czasem nie potrafi oprzec. Poczytaj sobie inne topiki na ten temat, byl kiedys nawet taki na kafe, po to zebys wiedziala ze jest mnostwo dziewczyn w takiej samej sytuacji jak ty, ze slysza one dokladnie te same teksty od swoich chlopakow i ze w wiekszosci to niewypaly, ale czasem zdarza sie tez happy end. Dlaczego nie chce przyjechac do Polski? Bo prawdopodobnie go nie stac. Sam bilet lotniczy jest bardzi drogi nie wspomne juz o wizie.

Tu nie chodzi o podryw, bo fakt faktem sa mistrzami podrywu- chodzi o ich zasdy chore i mentalnosc! Ja myslalam ze skoro ten egipcjanin mieszka kupe lat w polsce to nabyl tez troszke nasza polska mentalnosc ale sie pomylilam! byl cudny dopoki sie nie poczul bezpiecznie( czyli do momentu kiidy mnie zdobyl fizycznie i emocjonalnie) Zrozumcie ze ci ludzie maja inna mentalnosc, poglądy, dla nich wyrywanie lasek to normalkaa zona ma rodzic dzieci i cekac wiernie. Na poczatku imponja ci wszystkim; swoim zachowaniem, szarmancją itd ale to jest wszystko do czasu. Dodam tez ze to straszne zazdrosnicy sa. Ten "moj" np wypytwal mnie ile mialam przd nim partnerow, niechetnie chcial tez zebym wychodzila do pubu z kolezanka bez niego , ehh takich przkladow bylo setki. We wlasnym gbinecie obraca pieleniarke a mi sam zarucal kretactwo heh jak sobie o tym przypomne to z perspektywy czasu smiac mi sie chce. Zreszta kiedyws w nerwach zaczal mowic jak to polki uprawiaja seks turystyke w egipcie dlatego wstyd mi za rodavzki ze jezdza tam i sie pruja jak stare przescieradla

ja nawet nie zaluje ze z nim bylam bo przezylam tez wspaniale chwile ktorych nikt mi nie obierze ale w pewnym momencie klapki spadly z oczu i zdalam sobie sprawe ze nie moge w to brnac bo bedzie coraz gorzej. Zreszta wolalam to ja zakonczyc ten zwiazek i wyjsc z twarza niz on mialby mnie rzucic. Mam nauczke taką, ze nigdy nie wdam sie w zadne zwiazki z arabami

Gość ja ci nie powiem nie...
Masz racje ze to inna mentalnosc. Ja bylam zwiazana z arabem przez 3 lata wiec wiem o czym piszesz ale chodzi mi o to, ze sa takie kobiety, takze wsrod Polek, ktorym te pewne ich "mankamenty" nie beda przeszkadzac bo maja taki czy inny swiatopoglad, takie czy inne od partnera oczekiwania. Nie mowie tu o upodobaniu arabow do flirtowania na lewo i prawo i o zdradach, bo tego jednak 99% nie zniesie, ale tez nie jest tak ze 100% arabow bedzie zdradzac swoja zone. I to fakt, ze nie ma znaczenia jak dlugo arab mieszka poza krajem arabskim. Pewne cechy kulturowe siedza w nich i juz. wydaje mi sie jednak ze jest wieksza szansa na udane zycie z arabem ktory spedzil wiele lat w polsce bo u nas nie ma ich tu tak wielu i nie moga sie oni identyfikowac na co dzien z wartosciami swojej kultury. Co innego w UK, Niemczech czy Francji, gdzie zyje ich tak wielu i tam oni moga sobie pielegnowac swoje "chore" wizje rzeczywistosci.