Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość activeJet

boje sie o mojego narzeczonego nie odzywa sie od wczoraj

Polecane posty

Gość activeJet

poszedl wieczorem na piwo z kolegami do osiedlowego baru,mowił ze bedzie do gora połnocy i jak bedzie wracał do domu to sie odezwie,nie zabraniam mu spotykac sie z kolegami chodzenia na piwko,bo to bez sensu a sama wychodze z kolezankami,no i nie zadzwonił:( przed 23 chciałam do niego zadzwonic i powiedziec ze ide spac ,nie odebral napisal mi esa pozniej ze bardzo mnie kocha.Zasnełam obudziłam sie o wpołdo drugiej chciałam zadzwonic a tu sie okazuje ze wyłaczyl komorke i jest wyłaczona do teraz:( głupio mi zadzownic do jego matki i zapytac sie czy jest w domu,ale jak sie nie odezwie do 15 to zadzwonie,jest mi smutno a jednoczesnie jestem bardzo wkurwio na na niego!!

Gość Czader
Facet ciężko pracuje więc musi czasem wypić , pewnie trzeźwieje i daj mu dzisiaj spokój.

Gość de vesq
pewnie jakas panne obracał :D a powiedzial ze kocha - zeby uspokoic włąsne sumienie :O

Gość może wylądował
u jakiejś innej ;)

pewnie się nawalil i teraz odsypia ;) a telefon, no cóż, różnie moglo być, może mu zwyczjanie bateria padla a Ty od razu histeryzujesz....

Gość oooooooooooooooooooooooo
pewnie sie upił i zdrdził cie a teraz spi

Gość znakipewnoscsiebie
daj mu odetchnąć dziewczyno bo nie wytrzyma z tobą, nie odzywa sie troche i juz wydzwaniac chce to jego matki! co za baba!