Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziuchna

DVD- jakie wybrac???

Polecane posty

Gość buziuchna

Chce kupic nowe DVD, oczywiscie z DVixem, takie zeby bylo dobre, ale nie musi byc nie wiem jak drogie. Nie bardzo sie na tym znam wiec moze ktos doradzi na co zwracac uwage, chce je kupic tutaj w UK. TV mam samsunga to moze dvd tez tej firmy??? i wie moze ktos czym sie rozni Samsung Blue ray od normalnego samsunga oprocz ceny???? ten pierwszy o wiele drozszy....

Gość haha zajebioza haha
dvd to przezytek teraz na topie jest blue-ray

Gość Audiofil
blue-ray umrze zanim sie rozwinie, kup sobie Pioneera z USB wejsciem, 2 lata gwarnacji z tanszej półki niic lepszego nei znajdziesz, podaruj sobie szajsunga

Gość buziuchna
no a czym sie rozni to blue ray od DVD?

Gość sdsdsd
gówno prawda bluray rzadzi

Gość buziuchna
hmmm z tanszej polki, chcialabym wydac tak okolo 500zl, no ale jezeli byloby cos naprawde godnego uwagi to moze wiecej, sama nie wiem..... czy jest sens wydawac np 1000 zl na dvd

Gość Audiofil
sdsdsd- blu ray sra , człowieku i tak w przyszłosci nei bedzie sie uzywać zadnych dysków tylko pamiec przenosną , to pewne, Blue-ray jest za drogie aby stało sie popularnym formatem, śmiem tweirdzić ze nigdy sie nei upowrzechni tak jak DVD , bo filmy wyskije rozdzielczosci bedą sprzedawaen w malutkich pendrivach w przyszłosci

Gość Audiofil
buziuchna- tak do 500 zł , najlepszy pioneer , nic lepszego neiz ajdziesz

Gość sdsdsd
w przyszłosci to i moze na plutona polece piszmy realnie

"Audiofil sdsdsd- blu ray sra , człowieku i tak w przyszłosci nei bedzie sie uzywać zadnych dysków tylko pamiec przenosną , to pewne, Blue-ray jest za drogie aby stało sie popularnym formatem, śmiem tweirdzić ze nigdy sie nei upowrzechni tak jak DVD , bo filmy wyskije rozdzielczosci bedą sprzedawaen w malutkich pendrivach w przyszłosci " OCZYWIŚCIE JAK ZA PŁYTY TRZEBA JAKIEŚ IDIOTYCZNE OPŁATY DLA ZŁODZIEI Z ZAIKSU PŁACIĆ.

Gość Audiofil
OCZYWIŚCIE JAK ZA PŁYTY TRZEBA JAKIEŚ IDIOTYCZNE OPŁATY DLA ZŁODZIEI Z ZAIKSU PŁACIĆ.- ak ale ja maiałme na mysli takie legalne tez nosniki