Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdiTTTTTa

czy mozna za głupote zostawic faceta?

Polecane posty

Gość tez się nie podpiszę
rotflmao no wlasnie o tym tu tak sobie rozmawiamy :D gorzej ze problemem jest znalezienie fajnego, ineteligentnego,wolego faceta :( Ty masz to szczescie juz przy sobie my ciągle szukamy ;)

Gość orchid blossom
Ja też mam chłopaka, który nie do końca odpowiada mi intelektualnie. Studiuje, jest wygadany, dowcipny, powszechnie lubiany, wstydu mi nie przynosi :P Kochamy się, ale ja czasem odczuwam pewien niedosyt. Też nie za bardzo umiemy za sobą rozmawiać, wydaje mi się, że żyjemy w zupełnie innych światach, kiedy rozmawiamy o czymś poważniejszym, muszę mu jak dziecku tłumaczyć podstawowe sprawy. Nie kręci mnie jego intelekt, sposób myślenia, wiedza, jaką posiada. A przecież znacie na pewno to uczucie zafascynowania kimś do tego stopnia, że wygląd i cała reszta przestaje się liczyć. Brakuje mi czasem tego uczucia... Tak czy siak było nam dobrze razem, nie chciałam tego zmieniać. Teraz żałuję, bo jestem z nim w ciąży i to zweryfikowało moje podejście do tego związku. Mam spędzić życie (albo przynajmniej istotną jego część zwaną młodością) z nim pod jednym dachem? Dopiero teraz uświadomiłam sobie, że muszę zrezygnować z marzeń i nauczyć się cieszyć tym, co mam - dla dobra dziecka. Bo mimo wszystko to bardzo dobry człowiek, kocha mnie, będzie o nas dbał. Po prostu rozmawiać będę musiała z kim innym, choćby z przyjaciółką. Ale Tobie radzę - przemyśl sprawę dokładnie, bo wiele się może zdarzyć i możesz się znaleźć w takiej sytuacji, jak ja. Będziesz miała przez krótki, dobijający moment świadomość, że życie się skończyło i świat zamknął. Nie życzę tego nikomu, zwłaszcza młodym ludziom...