Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala808080

brak okresu -błagam pomóżcie-nie ciąża

Polecane posty

Gość ala808080

od 3 tygodni spoznia mi sie okres.Mam tylko czasmai male plamienia, jestem zalamana nie wiem co to moze byc -ostatnio bardzo duzo mialam imprez a wiec brak spania, alkohol.W ciązy nie jestem bo od 3 miesięcy nei współżylam.Co to moze być i co mam robić?jutro idę do ginekologa ale i tak sie bardzo martwię.Czuje sie fatalnie-tak jak zawsze 2-3 dni przed okresem tylko ze teraz to trwa 3 tygodnie.Dodam ze okres zawsze mialam regularny co 26-29 dni.Co moze być powodem?Pomóżcie proszę.

Gość anik...
Powodem moze byc własnie twój ostatni styl zycia tzn duzo imprez, alkoholu. mało snu. Moze masz jakies zaburzenia hormonalne. Organizm to nie maszyna, jak nie dostarczysz mu odpowiedniej ilosci wypoczynku itd to zaczyna opadac z sił i dlatego okres sie spoznia. To dobrze ze idziesz do lekarza, nic sie nie martw.

Gość ala808080
wizytę mam dopiero jutro czyli we wtorek do tego czasu chyba sie zamartwię co mi moze być?

Gość anik...
To naprawde nic powaznego. Zobaczysz ze wyjdziesz od tego gina uspokojona. Mi sie kieys okres zatrzymał na ponad 2 miesiace i to było najprawdopodobniej wynikiem stresu bo nic innego lekarz nie wykrył. Dostałam tabletki na wywołanie okresu i tyle. Nie stresuj sie tak, głowa do góry:)

Gość qweasdrtyOna
Nic sie nie martw, tak jak pisali wczsniej spowwodowane jest to zyciem Twoim czyli duzailoscia alkoholu, mala iliscia snu. Ja mam 23 lata i nie mam regularnychokresow a teraz mialam taka historie ze nie mialam okresu 3 miesiace!!!! nio i poszlam do gina i on powiedzial ze za takie opoznienia odpowiada przysadka mozgowa i nie wiadomo co i jak po porstu tak jes. dal mi tabletki na wywyolanie okresu i bylo oki. wiec nic sie nie martw

Gość ala808080
Martwię sie bardzo bo pierwszy raz mam tak, bolą mnie piersi , jestem nerwowa, troszkę mnie brzuch poobolewa tak jak przed okresem a okresu brak.Co to może być?Lekarz zleci pewnei setki badań i tym się jeszcze bardziej denerwuje

Gość ala808080
Czy gin odrazu bedzie wiedział czym to jest spowodowane czy wysle na badania??Boże jak się boję

Gość o ludzie
przestan tak panikowac!!!!! Jakby ludzie mieli tylko takie problemy

Gość anik...
przecierz wszyscy ci piszą ze naprawde nie ma powodu do az takich nerwów! Ja tez zawsze miałam okresy w miare regularne az tu nagle mi sie zatrzymał na ponad 2 miesiace i jakos nie umarłam od tego. Lekarz mnie zbadał, przepisał tabletki na wywołanie okersu i tyle. Teraz jest wsz ok. Naprawde jest mnóstwo rzeczy które moga opozniac okres i nie swiadczy to odrazu o jakiejs strasznej chorobie. Organizm ludzki to nie maszyna

Gość ala808080
Dzięki za pocieszenie.Mam pytanie do Ciebie Anik:Po jakim czasie poszłas do gina jak zauwazylas ze spoznia Ci sie miesiaczka?Po miesiącu?Pozdrawiam

Gość ala808080
Dostalam w nocy okres i w sumie się cieszę ale musez wizytę u gina odwołac.Może dobrze bo obejdzie się bez wywoływania go!Pozdrawiam

Gość anik...
No widzisz, i po co były te nerwy??? :)

Gość ala808080
Odwołałam wizytę u ginekologa.Mam nadzieje że następną miesiączke dostanę o czasie.Moze to przez siłownie takie opóźnienie bo w tamtym miesiącu zaczęlam chodzić 3 razy w tygodniu, no nie wienm sama.....A dzisiaj mnie tak brzuch boli przez ten okres ale i tak się cieszę.

Gość ela2345
Mam taką samą sytuację?Co robic?czekac czy isc do gina?

Gość a ile czasu
ci sie spoznia? ile masz lat? W młodym wieku kiedy organizm dojrzewa takie opoznienia nie sa niczym strasznym.

Gość ela2345
spoznia mi sie 2,5 tygodnai a mam 27 lat więc taka młoda nie jestem :)Pozdrawiam