Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara zdun

kłopoty przy stole

Polecane posty

Gość tamara zdun

Cze po świętach! Szukam pilnie - do artykułu - dziewczyn, które ze względu na swój sposób odżywania (dieta, wegetarianizm itp.) nie mogą znaleźć wspólnego języka przy stole z parterem, rodzicami, przyjaciółmi itp. Czyli: jemy co innego, więc mamy kłopoty przy stole? Czy może wręcz przeciwnie - da się jakoś godzić odmienne opcje?

Gość tamara zdun
podnosze, dajcie znaki!

Gość napiszę w skrócie
Nie stosuję żadnych diet, ale mało co jadam - bo mało co lubię. Po prostu mówię, że tego czy tego nie jem - no i nie jem. I nie zdarzyło mi się z tego powodu nic przykrego, wręcz przeciwnie - niektórzy dostosowują się do mnie. Tzn. mówię, że nie używam przypraw (oczywiście odpowiednio wcześniej) i potrawy są przygotowywane tak, jak lubię, lub część dla mnie oddzielnie - a dla reszty oddzielnie.

Gość ja mam z tym problemy
na początku rodzice nie mogli tego zaakceptowac, teraz juz sie powoli przyzwyczajaja... chcesz, zebym to bardziej opisala?

Gość tamara zdun
A zgłosisz się do mnie na prywatny email? Biorę się za ten tekst lada dzień, zapraszam do współpracy, to naprawdę fajne pismo.

Gość tamara zdun
ja mam z tym problemy - szukam cię :)

Gość ja mam z tym problemy
jasne, że postaram się pomóc :) nie podawaj maila, bo tu czasami dziwni ludzie się kręcą... to jest mój mail, założony specjalnie na tą okazję ;) rockid1@o2.pl

Gość tamara zdun
Swietnie, wysyłam za minutkę :)