Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam asia

Myślicie że warto???

Polecane posty

Gość taka tam asia

Gdzieś tu znalazlam taki temat o testach strumieniowych. Poczytałam troche i dowiedzialam sie ze jest bobo-test ktory porafi wykryc nawet 2-3 dniowa ciąze, z racji swojej czułości. Ja mam jutro 26 dzień cyklu. Cykle mam głównie 30 dniowe. I tak sie zastanawiam czy jezeli zrobie go jutro to wynik bedzie wiarygodny?? Na ulotce napisali ze mozna wykonywac 7 dni po stosunku. Sama nie wiem .....

Gość taka tam asia
No włąsnie tego sie boję. Przy ostatniej ciązy test zrobiłąm jeden dzień przed terminem @ i wyszedł negatywny, na nastepny dzień dostałam plamienia ktore popoludniu zanikło, na trzeci dzien test wyszedł pozytywny. Ale to był test płytkowy o standartowej czułości.

sprobowac mozesz, tyle ze musiałabys sie nastawic na to ze jezeli wyjdzie negatywny to jeszcze nic straconego :) moze lepiej jakbys jutro poszla do labolatorium i zrobila bete?

Gość taka tam asia
wiesz że faktycznie o tym nie pomyślałam, a nie wiesz może mniej wiecej ile kosztuje i jak długo sie czeka na wyniki??

Gość taka tam asia
aha i czy trzeba isc z samego rana jak na morfologie czy o kazdej porze dnia?

wiesz co roznie ludzie mowia jezeli chodzi o koszt. W granicach 30 zł powinno sie zmiescic :) w niektorych labolatoriach koszt tego badania wynosi 15 zł wyniki odbierasz juz nastepnego dnia :) jak jest z godzina tego nie wiem, ale chyba lepiej isc rano :)

Gość taka tam asia
dzieki wielkie , nie wiem czy dam rade oprzec sie i nie zrobic rano testu , zwłaszcza ze go mam :) , ale dla pewności bez wzgledu na jego wynik zrobie sobie beta z krwi

Gość taka tam asia
Dzięki :)