Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalej szukam...

co zrobic by skora dloni byla miekka i przyjemna w dotyku?nic nie pomaga

Polecane posty

Gość dalej szukam...

probuje kolejny krem, smaruje pare razy dziennie...mala poprawa. moze sa jakies domowe sposoby? poradzcie cokowliek, by rece nie byly suche i szorstkie.... moze jakichs witamin brakuje? help

Ja swoje dłonie myję tylko i wyłącznie szarym mydłem (nie żadne inne zapachowe, perfumowane) i smaruję kremem do rąk jak idę spać. Obecnie używam z garniera tego czerwonego.

Gość dalej szukam...
ja mam dove za 10 zł :D wiec moze mydlo zmienie.... hmmm

Gość boa88
moj dermatolog powiedzial, ze tylko i wylacznie dove, jest najlepsze i delikatne, kremuj do tego kremem nivea - mnie pomoglo

Gość dalej szukam...
mydlo dove czy krem? i krem nivea zwykly niebieskie czy ten bialy, nawilzajacy?czy jakis extra do rak???

Gość ja siemznam
nasmaruj gównem własnym ale pochodzacym z nocy najlepiej p[otem przemyj takim samym szczochem , naprawe pomaga.

Gość taaaaaaamm
Polecam neutrogene, nawet szorstka skore dloni ladnie wygladzi

Gość dalej szukam...
ja siemznam nasmaruj gównem własnym ale pochodzacym z nocy najlepiej p[otem przemyj takim samym szczochem , naprawe pomaga. spadaj!

Gość mam taki problem z
suchą skórą na dłoniach, najpierw robią się takie jakby pęcherzyki a potem schodzi płatami, byłam u lekarza przepisał mi taki krem robiony, ale powiedzmy pomaga średnio. Kupiłam jeszcze Rokitoderm, krem do pielęgnacji skóry (niebieski) bo jest jeszcze inny i jest znaczna poprawa. Mam ten problem z dłońmi zawsze w zimie. Podobno na suchość skóry ma też wpływ niedobór wit. A.