Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ober

Jak pozbyc sie popedu plciowego?

Polecane posty

Witam. Chcialbym pozbyc sie popedu plciowego. Sa na to jakies sposoby? Chodzi mi nie tylko o to zeby penis nie stawal (to mozna zalatwic kastracja) lecz raczej o to zebym nigdy nie mial mysli zwiazanych z popedem (a na to juz podobno kastracja nie pomaga bo mysli nadal sa tylko nie ma ich czym realizowac). Mam juz dziewczyne na cale zycie i ona nie jest zainteresowana seksem, ja zreszta tez nie (dzieci nie chcemy miec), natomiast co jakis czas meczy mnie ochota na masturbacje i to mnie bardzo irytuje, a po masturbacji nawet jak juz sie zaspokoje to nie moge skupic mysli i w ogole mi to bardzo pogarsza nastroj. Denerwuje mnie jeszcze ze mam ochote patrzec na dziewczyny w krotkich spodniczkach nawet jesli normalnie nimi gardze. Jak mozna sie pozbyc tego paskudnego zwierzecego nawyku? Chcialbym jakies srodki ktore likwiduja poped a jednoczesnie nie spowalniaja pracy mozgu jak antydepresanty. Z gory dziekuje za pomoc.

Gość sratatatatatatatatatata
przykro mi ale tak sie nie da :D musisz miec to juz wrodzone :) a teraz z tego co widze jak piszesz o zainteresowaniach innymi dupami bedac z kims to widze zes typ pieska a na to lekarstwa nie ma,po prostu urodziles sie kundlem i nim zdechniesz :D

@sratatatatatatatatatata: Daruj sobie te uwagi. Nawet mnie na oczy nie widzialas to co ty mozesz wiedziec o moim charakterze.

No wlasnie najgorsze jest to ze nie moge przestac. Chociaz sa juz duze postepy bo kiedys masturbowalem sie 3 razy dziennie a teraz raz na tydzien. Ale chcialbym w ogole tego nie robic bo tego nie lubie.

To się masturbuj coraz rzadziej co 8 potem 9, 10 i tak dalej dni aż w końcu w ogóle przestaniesz

Gość brednie nie z tej ziemii
są takie antydepresanty ... jest seroxat - po tym jesteś żywym trupem, na początku pół tabletki!

Gość kikikik
herbatka z bromem

Gość początkujący asceta xD

@Levviatan: Wlasnie stosuje twoja metode. Ale dzisiaj znowu mnie ogarnela straszna chec masturbacji (wlasnie po tych 7 dniach) jak akurat o czyms duzo ciekawszym myslalem i mnie to niebywale poirytowalo na tyle zeby zalozyc temat ;o

a tak serio to czemu chcesz się pozbyć popędu? jesteś prawiczkiem i sie boisz, ktoś Cię skrzywdził? masz małego? czy co innego?

Gość brom
kup w aptece brom

@początkujący asceta xD: Mam sredniej wielkosci wiec to nie w tym rzecz. Skrzywdzenia tez sie nie boje bo co niby kobieta mialaby mnie skrzywdzic? O_o To chyba niemozliwe. Chcialbym sie pozbyc popedu bo go po prostu nie lubie.

jesteś prawiczkiem?

Tak jestem. A to cos w ogole zmienia? Jak juz mowilem nie sa to zadne kompleksy, po prostu nie lubie i juz ;p

i nie chesz uprawiać nigdy seksu?

skąd wiesz że nie lubisz seksu skoro go nie uprawiałeś nigdy :/

wiem bo nie lubie niczego co jest zwiazane z popedem plciowym

jesteś aseksualny:/ to chyba gorsze od homo...

ale tak to natura wymyśliła że mamy się rozmnażać i popęd jest wrodzony tak jak zdolność do odbierania bodźców ze środowiska... jakby ci sie kupa nie podobała to przestałbyś srać??

"Jak pozbyc sie popedu plciowego? " utnij se to co ci wisi i po problemie :P eunuchy nie odczuwaja prawie popędu płciowego bo maja duzo mniej testosteronu... poza tym złagodniejesz ;)

wlasnie o to chodzi ze nie jestem aseksualny a chcialbym byc ;D

Gość mhmmmmmmhmmmmmmmm
wez brommmmmmmmmmmmm

lepiej poczekaj dziecjko aż troche podrośniesz i zmądrzejesz bo jak utniesz to już nie odrośnie i potem chociaż bardzo byś chciał to byś już nie mógł

na pewno nigdy nie bede chcial, a poza tym jestem juz dorosly

Gość Zuzanna153
To dobrze że zdajesz sobie sprawę że jest coś nie tak tu nie ma miejsca na żarty bo to poważna sprawa powinieneś pójść do seksuologa i wykonać poziom hormonów a także powiedzieć o Twoich zachowaniach to 21 wiek nie ma co się wstydzić .Tylko seksuolog i psycholog może Ci pomóc i ty sam sobie jeśli potraktujesz sprawę poważnie.Opiszę Ci zachowanie mojego męża dla niego seks to załatwienie potrzeby fizjologicznej jeśli próbowałam na ten temat rozmawiać on nie wiedział o czym ja mówię albo udawał że nie wie był nerwowy i po latach okazało się że molestował własne córki że nie myślał o żonie tylko o młódkach w wieku dzieci miał sprawę o gwałt a teraz zszargał rodzinę i związał się z prostytutką z dwojgiem dzieci ale w wieku dzieci.Piszę Ci o tym żebyś wiedział że taki nadmierny popęd i te myśli przez które żle się czujesz mogą się z czasem nasilać i możesz mieć wiele kłopotów. Jestem pewna że jeśli mąż zrozumiał by że coś jest nie tak i poszedł po pomoc do lekarzy tak by nie skończył .Za wytwarzanie hormonów odpowiada przysadka mózgowa zaburzenia pracy przysadki też mogą nadmiernie wydzielać hormony.Zyczę powodzenia

nigdy nie mów nigdy... ile masz lat?

@Zuzanna153: Szacunek dla Ciebie ze starasz sie mi pomoc. Ale w moim przypadku to nic powaznego. Nie jestem chory ani nic takiego. Mam normalny poped taki jak kazdy inny mezczyzna ale w przeciwienstwo do wiekszosci mezczyzn ja bym nie chcial miec popedu. Chodzi tu bardziej o postawe zyciowa, to nie zadna choroba :)