Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ober

Jak pozbyc sie popedu plciowego?

Polecane posty

Gość fkfkfkf
Ober, nie zadawaj takich pytań tutaj, gdzie poziom umysłowy sięga błota na chodniku, a wszelka odmienność jest niszczona, bo "nienormalna". Wasza sprawa jak żyjecie. Spójrz na to tak: i tak już dużo osiągnąłeś, obywasz się bez seksu, a to co odczuwasz niech sobie zostanie tak na wszelki wypadek, jakby ci jeszcze inny scenariusz życiowy przyszedł do głowy. Zresztą jak się zamkniesz na te sprawy umysłowo i emocjonalnie prawdopodobnie popęd będzie stopniowo wygasał.

Gość fkfkfkf
Więc proponuje nie robić problemu, z tego co jest, bo im więcej będziesz myślał, tym będzie gorzej. Raz w tygodniu - potraktuj to higienicznie. A może stopniowo będzie coraz rzadziej.

Gość początkujący asceta xD
nie chodziło mi o to że liczy sie jedynie fizyczność źle mnie zrozumiałeś pytam o to jak wygląda taki związek bez seksu?

Gość eadkdkd
"kalinowa panienka a czego konkretnie nie lubisz w popedzie? rozumiem ze mozna lubic lub nie lubic seksu ale jaka dokladnie cecha(?) popedu ci przeszkadza?" panienko, a możesz pojąć, że niektórzy nie lubią słodyczy? Czego konkretnie w tych słodyczach nie lubią? A jeszcze inni nie lubią pływać. No ale czego konkretnie w tym pływaniu nie lubią? To że ty czegoś nie możesz swoim kurzym móżdżkiem pojąć nie znaczy, że to jest dziwne.

Gość eadkdkd
Co cię asceta tak to interesuje a raczej irytuje? Tobie nikt nie przeszkadza dupczyć od rano do wieczora. On nie chce i jego wybór.

Gość Zuzanna153
Ober może to nie choroba ale na pewno poważne zaburzenia psycholog i seksuolog pomogą Ci znależć przyczynę takiego zachowania.Dlaczego młody facet ma takie myśli nie bagatelizuj tego pomóż sobie bo to jest możliwe popytaj o dobrych fachowców do tych specjalistów nie trzeba mieć skierowania.Mój mąż do dziś mówi że to ja jestem chora i to nie on jest chory tylko ja.

Gość psyt
a nie mialas nigdy takiego zwiazku? bo ty niewyżyta jestes piczko;p

Gość flllllllllllllllllllllll
Tak, oczywiście, ciężkie zaburzenie. A ksiądz też jest zaburzony, matolico???? Niektórzy dokonują takiego wyboru - ich sprawa.

poprostu mnie to ciekawi...

Gość flehhhhhhhhhh
Taaaak, wszystko co inne trzeba leczyć, leczyć, wykorzenić a najlepiej na madagaskar albo eksterminować inaczej. Co cię to kurwa, obchodzi, jak on żyje.

nie karze tego wykorzeniać poprostu pytam?? może jak to taki wspaniały tryb życia to się na takiprzerzuce??

Gość psyt
a pewnie ze bym sie przerzucila;p

Gość flehhhhhhhhhh
Asceta, zostań może przy swoim stylu życia, a jemu daj żyć po swojemu i wszyscy będą szczęśliwi. Coś się tak przypierdolił do niego.

trzeba było wykastrować się przed dojrzewaniem, teraz to możesz sobie otworzyć czaszkę i wyciąg kawałek twojego głupiego mózgu, bo inaczej się nie da, patafianie.

Gość psyt
bmblondyn to pewnie typ j/e/b/a/k/i ;/

@bmblondyn: Witam typowy twardy racjonalisto XXI wieku. Nie zamierzam odpowiadac na twoj post gdyz i tak nie zrozumiesz co ci chcialbys przekazac. Powiem tylko tyle: ta milosc dla mnie jest wszystkim, calym sensem zycia i szczesciem. Seksu nie potrzebuje.

@bmblondyn: Panie racjonalista, skad pan moze to wiedziec? Zbadal pan moja czaszke? Widzisz, nawet swojemu swiatopogladowi przeczysz, ty to jestes koles :D

po przeczytaniu żywotów świętych , rozumię cię bardzo dobrze, ale jak każdy święty miał odchylenia psychiczne i je masz także. Zachowujesz się jak nie z tej epoki, a usunięcie męskich gruczołów płciowych przed dojrzewaniem powoduje zanik popędu, potem aby pozbawić popędu to prawdopodobnie jakiaś kuracja hormonalna czy kastracja chemiczna.

Gość psyt4
ober oby ci sie udalo. wszystkiego najlepszego ci zycze:) dzis rzadko spotyka sie takich ludzi, mam nadzieje ze twoja dziewczyna mysli tak samo jak ty o seksie, trzymam kciuki:)

@psyt4: Jak milo ze mnie rozumiesz :) Goraco pozdrawiam :) Moja dziewczyna mysli to samo o seksie co ja. Zgadzam sie co do tego ze urodzilem sie w zlej epoce. I raczej nie jestem asceta bo asceta byl zwiazany z silna wiara w boga.

takie samo zachowanie jak twoje to wypisz wymaluj św Franciszek z Asyżu, ze swoją św Katarzyno, oboje zdrowo porąbani, a nawet bardzo porąbani

Troche mnie rozbawilo to co piszesz ale niech ci bedzie :D

Gość psyt
wy pustaki w zyciu trzeba miec wartosci i ober je ma ;] mózg jest do tego by go uzywac bmblondyn nie zapomnij o tym;p

Gość nie mam nicku
ober czy dobrze rozumiem? odczuwasz poped seksualny,ale tak bardzo kochasz swoja dziewczyne,ktora nie potrzebuje wogole seksu,ze chcesz sie go pozbyc(pomijajac ze ta dziewczyna akurat cie nie pociaga fizycznie)????????

Gość nie mam nicku
mozesz odpowiedziec na moje pytanie?

Gość psyt
cos kiedys slyszalam o jakichs tabletkach ktore sie wszywa pod skóre i popęd maleje ale nie wiem dokladnie jak to z tym bylo;p