Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociczkaa

pytanie do pań i panów

Polecane posty

Drogie panie na jaki kolor najchętniej malujecie pazurki u stóp ? PANOWIE- czy lubicie jak kobieta ma pomalowane paznokcie u stóp, jesli tak, to jaki kolor preferujecie ? ja właśnie swoje pomalowałam na różowo i bardzo mi się podoba :)

Gość gienowefa
ja maluje brzbarwnie bo nienawidze odpryskow bleeech

Gość gienowefa
i pożółknięte płytki paznokcia sa od tych kolorkow wiec bezbarwny gora plus ewentualne dodatki

zasadniczo to nie lubie umazanych szponów. ale jak juz musi mieć Niewiasta cus od życia to delikatny perłowy. absolutnie czerwony.

no właśnie , odpryski są okropne, dlatego też często maluje na bezbarwny,albo jakiś delikatny perłowy

Gość tylko i wyłącznie FRANCUZ

Ja zwykle maluje u stop francuza - wyglada ladnie i dlugo sie trzyma :) A dlaczego nie czerwony? Mi sie podoba :)

Gość Galantynka
Ja każdego dnia na czarno , od rak tez tak samo i na to groszki koloru zieleni.

Gość barmanek1984
CZERWONY ! drapiezny i sexowny ...

Kociczkaa, mam dwa lakiery i robie tak jak to sie zwyczajnie robi. Paznokcie tne prosto, nie za długie bo brzydko wyglada :) Lekko piluje po bokach ale nie za mocno, wiec robia sie takie prostokaty. No i maluje dwa razy bialym i raz lub dwa brzoskwinionym. :)

Gość taaaaaaamm
u stop uwielbiam ciemne kolorki, zawsze mam ladnie pomalowane. Teraz mam bordowy kolor.

Chodzi Ci o te paseczki do naklejania? Ja tego nie uzywam.. myśle ze jak pocwiczysz to dojdziesz do perfekcji na pewno :) Latem jak mam odsłoniete stopy to kupuje czesto jakies ładnie wzorki, kropeczki czy gwiazdki i naklejam wykalaczka na frencza :)

o tak , właśnie o to chodzi, ale Ty malujesz zwykłym białym lakierem paznokcie 2 razy i później brzoskwiniowym i jak to wychodzi, nie zlewa się jedno z drugim ?

Białym maluje tylko tą białą czesc paznokcia, i jak te dwie warstwy wyschna to maluje brzoskwiniowym całosc. :)

ja mam małe paznokcie u stóp, ciekawe jakby to u mnie wyszło, jak narazie maluje na jednolity kolor :)