Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejek 123456

hmmmmmmmmmmmm co teraz

Polecane posty

Gość andrzejek 123456

Mam pytaie a otoz: Poznałem dziewczynę pisaliśmy esemesy i wszystko potem ona napisała mi ze się wemnie zakochała i wogole.Zabrałem ja na dyskotekę na której byli moi koledzy i co się okazało że nieby moja dziewczyna która w esemesach pisała mi kocham cię i wogóle na dyskotece mi mówi ze jesteśmy jak narazie tylko przyjaciółmi i rwie do każdego kolegi mojego.A zemną nawet nie zatańczyła:( A dziś domnie pisała ze na dyskotece nie byl ten chlopak co ona z nim w esemesach pisała ze musi zemną dużo rozmawiać i wogolę.Co mam teraz zrobic??Zaufać jej czy napisać ze miedzy nami jest już finish znajomości??Bo na tej dyskotece calowala i przytulała się do każdego chłopaka prócz mnie.Licze ze mi pomozecie

Gość charles1234
daj sobie z nia spokoj i zainwestuj w słowniczek ortograficzny

Gość andrzejek 123456
lat mam 18 ona 17. Ale ja się w niej zakochałęm tym bardziej że chodzi do tej szkoły co ja:(:(

Gość andrzejek 123456
spoko liczyłem na szczee odpowiedzi

i co z tego że macie jedną drogę do szkoły hahhahahahahhahaahahahhahahahahh też byłam gówniarą i znam bajer dziecka:) pozdro młody

Gość hesusssssssss
Ale ja się w niej zakochałęm tym bardziej że chodzi do tej szkoły co ja :D:D

Gość dfgafsdfasd
a ona w ogole widziała cie wczesniej kiedys niz na tej dyskotece?;] moze stwierdziła ze jestes pasztet i cie olała

Gość andrzejek 123456
widziala mnie w szkole tam ie poznalismy przed swietami pozniej pisala zemna a potem miala mnie gdzies:( narobila nadzieji i odeszla

Gość charles1234
bo to zła kobieta jest ;)

Gość andrzejek 123456
ja wszystko rozumiem ale ona mi pisala ze kocham cie i wogole a na dyskotece nawet namnie nie spojrzala

Gość olejzpierwszego
dziewczyna to ewidentna kurwa...... a ty mlody i glupi wez sie ostro za nia jak popusci szpary ze tak kolokwialnie powiem to wygrales.... a tulac sie do niej i szuakajac kontaktu przez sms albo romantycznej milosci to masz co najwyzej szanse zostac za pare lat szczesliwym 'tatusiem' z porozem

To łap życie na gorąco. Zaproś znowu na dyskotekę i wydymaj w krzakach albo w kiblu,. Wtedy będziesz prawdziwy men. A i nie zapomnij kupić BMW na szrocie. BMW rocznik 1973 - 500 zł. Benzyna 10 litrów - 36,50 zł. 2 bilety na dyskotekę - 20 zł. Dymanie w dupę lachona z pryszczami - BEZCENNE. Nie zapomnij i daj kumplom podymać. Dzisiaj ty im, jutro oni tobie.