Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna23

i jak tu sie przyznac? wstyd mi..swego dziewictwa

Polecane posty

Gość fajna23

tak wstyd do dziewictwa w wieku ..2 6lat!!! 😭 teraz poznalam fajnego afceta doswiadczonego on sie nawet nie spodziewa boze jak tu sie przyznac ? a moze nic nie mowic tak chyba bedzie lepiej ucieknie i uzna mnie za nawiedzona wariatke 😭

Gość pulkownikowa
nie ma sie czego wstydzic, no co ty! jak facet jest doswiadczony to doceni ze jestes dziewica i nauczycie cie wszystkiego :)

Gość renatkaaaa
mam to samo nikt sie nawet nie spodziewa bo w tym wieku? mam 25 facetnie wie znajomych oklamalalm bo mi bylo wstyd"O

cieszcie się :) to dal faceta przyjemność i takie ... hmmmmm fajne uczucie:) faceci lubią gdy jego dziewczyny to cnotki:)

Gość fajna23
to moze byc dobre w wieku 18-20 lat a nie w wieku 26 uzna mnie za wariatke o problemami pewnie:O wieice chyba nie powiem tak bedzie lepiej nie wyobrazam sobie tego jak mam mu to powiedziec?

Gość Walonek
Co za kretynka :( Facetowi się pofarciło a ta robi z tego problem :( teraz nie ma dziewic po 16 roku życia i gostek będzie mógł dymać świeżynkę co za idiotka i do tego chce rozłożyć nogi przed jakimś śmieciem który będzie prychał że dziewica...Bierzecie sobie frajerów a potem płacz...Polki to dno :(

Gość początkujący asceta xD
Powiedz mu, napewno poczuje się no jakby - zaszczycony, że jest dla Ciebie pierwszy. Jak mu nie powiesz i zobaczy krew to co mu powiesz? "ojej nasz pierwszy seks i akurat mam okres"

Gość fajna23
nie cche juz czekac cche to zrobic z nim tylko obawiam sie reakcji..:O

A mi się śniło, że jestem dziewicą i strasznie się cieszyłam z tego ! Serio..., mmm taka niewinna :)

Gość fjyd
a jak myslicie, faceci w wieku ok. 40 lat woleliby doświadczone kobiety czy dziewice?

Gość bypas
facet marzy by był dla aktualnej kobiety tym pierwszym, zaś kobieta by była ostatnią...koniec tematu :)

Gość byla dziewica
Mialam niedawno podobny problem. 25 lat, atrakcyjna i dziewica. Do tego facet mial 38 lat i pewnie nigdy nie mial do czynienia z dziewica:D W koncu mu o tym powiedzialam, na pewno byl zaskoczony, ale nie dal tego po sobie poznac, powiedzial, ze z latwoscia mozemy zmienic ten stan jesli tego pragne, no i tak sie wlasnie stalo. Jak facet jest na poziomie, to bedzie wszystko ok;)

Gość fajna23
ja na sama mysl o tej rozmowie mam wypieki na twarzy:) nie bede w stanie tego powiedziec zapadne sie chyba pod ziemie ze wstydu jzu widze jego mine

to mu to napisz... może tak będzie ci łatwiej?

Gość dylematkaaa
to nie mow jak bedzie krew to sie sam domysli ale to bedzie juz po:D

zawsze jak się boje o czymś komuś powiedzieć to pisze... może to głupie ale wole napisać list lub email... zanim przeczyta to mi opadają troche emocje, a potem jest łatwiej. czasem podczas pisania problem zaczyna mi sie wydawac śmieszny i przybywa mi odwagi na rozmowę...

Gość fajna23
moze masz racje nie powiem nie mam smialosci i odwagi jestem tchorz 😭

Gość byla dziewica
Zastosuje taka taktyke jak ja:D Powiedzialam mu, ze musze mu o czyms powiedziec, ale to troche krepujace i boje sie, ze jak to uslyszy, to zwieje gdzie pieprz rosnie. Facet zaczal mnie zachecac, abym powiedziala o co chodzi, mowil ,ze na pewno to nic strasznego, no i jak w koncu powiedzialam, ze nigdy tego nie robilam, to odetchnal z ulga, ze to tylko o to chodzi, a nie o nic gorszego:D

Gość byla dziewica
to nie mow jak bedzie krew to sie sam domysli ale to bedzie juz po Jaka krew? W tym wieku blona jest juz samoistnie przerwana i krwi nie ma, przynajmniej tak bylo u mnie.

Gość fajna23
byla dziewica dobre:D ale w takim ukladzie po co mowic? sama juz nie wiem mam metlik w glowie

powiedz mu że jestes dziwica i już jak sie okaże że jesteś kiepska to wypalisz ze przecież jesteś dziewicą a tak to jeszcze pomyśli że jesteś kłoda poprostu

Gość byla dziewica
Jasne, ze mozesz mu nic nie mowic, ale ja chcialam zeby to wiedzial, ze jestem np. troche sztywna i bierna nie dlatego, ze jestem beznadziejna w lozku, tylko dlatego, ze to dla mnie nowosc;) Jesli wiesz, ze bedziesz pewna siebie w lozku, to mozesz mu nie mowic i facet sie nawet nie skapnie. Na pewno widzialas kilka erotycznych filmow w swoim zyciu, wiec wiesz jak wszystko wyglada.

Gość wesollklaaa
a co to znaczy kiepska i kloda w lozku? ja bym nie mowila jescze ucieknie:P

Gość byla dziewica
jak ucieknie, to przynajmniej oszczedzi wiele czasu nie wiazac sie z bucem.

Gość kajus24
Ja BYLAM DZIEWICA jeszcze tydzien temu ;) Mam 24 lata, jestem atrakcyjna, mam duze powodzenie i tez nikt eni mial zielonego pojecia ze bylam dziewica;) Poznałam cudownego chlopaka( rok starszy , doswiadczony ) , zakochalismy sie w sobie od pierwszego wejrzenia , pokochalismy, wyznalismy milosc i dzieki temu nei wstydzilam sie mu tego powiedziec ;-) Co prawda po paru lampkach wina we dwoje ,ale to nic. BARDZO sie zdziwil ale jeszcze bardziej ucieszyl i to DOCENIŁ! Przezyłam z nim swoj pierwszy raz i chociaz troche bolalo, bylo sporo krwi to bylo cudownie z milosci i nic a nic tego nei zaluje. To byl dla nas obojga najpiekniejszy moment w zyciu. Nie obawiaj sie! Jesli facet jest Ciebei wart to to doceni i na pewno nei wysmieje!!!

Gość nie musisz mowic chyba
ze bedzie pytac. Wstydzic sie kompletnie nie masz czego, o stracic dziewictwo to naprawde zaden sukces, kazdy traci, kiedy chce. Jak sie przestraszy, to znaczy ze nie traktuje cie powaznie i mozesz go olac. Ale czemu by tak mialo byc? A w łozku zachouj sie , jak ci serce dyktuje - umiejetnosci to sprawa 10torzedna.

Gość virginnka
kajus24, a jakie byly jego dokladne slowa na twoje wyznanie? ty: jestem dziewica on: :)