Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SweetPrincesska

muzyka arabska

Polecane posty

Gość tabletki na przeczyszczenie
haifa lub george wassouf syryjski sultan bylam na koncercie muzyka fajna :)

Gość barmanek1987
My wolimy bezinteresownie powymiatac na miescie ... Kochamy to co robimy i czerpiemy z tego ogromna przyjemnosc...

Gość barmanek1987
hehehe no ba !

No. Więc rozważ moją rade :) A ja tymczasem spadam. Drina nie zrobiłeś. A z rana byłby jak śmietana...

Gość barmanek1987
zrobić drina nie problem :p ty mi lepiej napisz , jak ty tego drina wypijesz ... przez kabelki ?:D no chyba ze kabelki posluza jako slomka ;) ...to by bylo kreatywne rozwiazanie :) pozdrawiam ;)

Ojoj. No tak wirtualnie go wypiję :P Albo pociągnę kabelkiem... A może mi się cd-roomem wysunie? Tudzież wypłynie którymś z wejść usb :O Każdy patent mi pasuje :)

Gość muzyka arabska
kurna jakby diabłu jaja urywali a on wyje jak wściekły, i obrzezana Ajsza zawodzi, rzygać się chce od zawodzenia tych brudasów

Harem to będę miała ja :classic_cool: A mężczyźni będą mi usługiwać i spełniać moje najdziwniejsze zachcianeczki... ooo tak.

Gość barmanek1987

Gość barmanek1987
chciałabyś...

mysterrry (mysterrry@interia.pl) \"no właśnie ! miałem nadzieje że to napiszesz żabo\" Ktoś Ty ? :classic_cool: I co że niby ja tą żabą jestem ? ;) No weź się... :P

Skąd wiesz, że nie mam ? :> Ho ho ho. Zagalopowałeś się Pan... ;) Nic o mnie nie wiesz, prócz tego, żem kretynka :P ---> kilka słów o sobie.

po ostatnim poscie wiem , ze masz dystans do swojej osoby , co jest rownoznaczne z tym , ze jestes osoba pewna siebie ... nie kazdy potrafi smiac sie z siebie samej... hehe I tak bede sie spoufalał , bo lubie ! phah !

Aaaa, yc juuu :classic_cool: Podejżwałam ! żeby nie byłooo :P Pięknie mnie rozszyfrowałes szerloku holmsie :D Ale bez żabek proszęęęęęęęęęęęęęęę ;)

noo straszna gafa jestes ... daj spokoj , ja to bym nick na Twoim miejscu zmienil ! nie no...moze nie spac , ale ide STĄD ! i tak tu za długo przebywałem... ;)

A gdzieś mam takie gafy :P Za mała wtopa by podejmować tak drastyczne kroki jak zmiana nicka ;) Spać, nie spać, stąd, nie stąd... kłamczuch jesteś ! ;) Za długo przebywałeś ? to był Twój (o ile dobrze liczę) 4 dzień :D I już się wciągłeś ! kafe uzależnia. Nie ma nią mocnych... :classic_cool:

Nie ma na nią mocnych* - miało być. Fak siet, kolejny błąd :O Ale nie popadam w paranoję i trzymam się dalej swego "weź się" :D

Gość aaalllllle konkurs
szukam jakiegoś mężczyzny, który się ze mną umówi na Sylwestra. jestm miłym gejem.