Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość take me away...

jestem sama i przez to jestem zlosliwa

Polecane posty

Gość take me away...

min dla rodzenstwa ... zlosliwa nerwowa i zazdrosna o to ze kazdy wokol kogos ma jest szczesliwy a ja sama wiem ze nie powinnam ale to silniejsze ode mnie co robic???

Gość Chlebczo
ja Cię zabiorę ze sobą wrócisz odmieniona i promieniejąca aż wszyscy zauważą zmianę

Gość take me away...
brak porządnego calonocnego rżnięcia 4 razy w tygodniu wpływa na mnie strasznie frustrująco :(

Gość tez tak mam niestety
nerwy takie ze az talerzami rzucam telepie mnie doszlo do tego ze nienawidze jak przychodzi dziewczyna do brata..nie lubie jej :O nie wiem co on w niej widzi:O ahh........moze jak znajde sobie kogos to mi to przejdzie:)

Gość tez tak mam niestety
no i tez tak jak tobie brakuje mi penisa :(

Gość Chlebczo
si. syndrom ''chronicznego niedorżnięcia''. ale zanim przeszlibyśmy do rzeczy może jakaś rozmowa najpierw??

Gość maxxiorr
mam to samo kobieta bez regularnego seksu usycha i robi sie upierdliwa, ostatnio tez sie na tym łapie

też tak mam, po Wigilii myślałam, że rodzice zechcą mnie wydziedziczyć, gdyż osiągnęłam chyba szczyt złośliwości, cynizmu, ironii i tym podobnych. No i cóż, wypada wyjść na miasto i zacząć wykorzystywać nieletnich chłopców :P ;)

Gość ja moge wam pomóc
mam sprzęt o napędzie jądrowym:)

Gość take me away...
ja po swietach zaraz poklocilam sie z bratem zeta jego dziewczyna przylazi do nas kazdego dnia teraz on wychodzi do niej a ja mam wyrzuty sumienia:(

Gość tamarra-x
moja ciotka 70 letnia stara panna tez jest zlosliwa. teraz juz wiem dlaczego.

Gość baba bez bolca
dostaje pierdolca

Gość a ja to
bylam sama i bylam zlosliwa a teraz nie jestem i dalej jestem zlosliwa. NO moze to nie od tego?

ja tez tak mam nie lubie siebie takie ale tak mamwrrrrrrr wiem ze jestem okropna nawe tego nie ukrywam i sama sie do tego przyznaje np przed sosra;)

pzepros rata:) ja pozniej szystkich przepraszsm jza swoja zlosliwosc i wredote;)

Gość setunia piłaś coś
j.w. ?:O

kiedyś ktoś powiedział,że kobieta, która nie krzyczy w nocy, krzyczy w dzień. i coś w tym jest. nie próbowałaś jakoś się rozluźnić?

kiedyś ktoś powiedział,że kobieta, która nie krzyczy w nocy, krzyczy w dzień. i coś w tym jest. nie próbowałaś jakoś się rozluźnić? święta racja mój drogi:D ja muszę zacząć w końcu się jakoś rozluźniać;)

próbowałaś już kiedyś czy to coś nowego dla Ciebie? jak u Ciebie z tymi sprawami? :) pozdr.,

Tom37 (tome14@wp.pl) próbowałaś już kiedyś czy to coś nowego dla Ciebie? jak u Ciebie z tymi sprawami? pozdr., dziś będę się rozluźniać z...koleżankami wieczorem na drinku:) a co miałeś na myśli pytając czy już próbowałam? ale czego? hehe;) również pozdrawiam

myślę,że dobrze wiesz, co mam na myśli hi hi hi...:) w takim razie życzę miłego popołudnia. pozdr:)

Tom37 (tome14@wp.pl) myślę,że dobrze wiesz, co mam na myśli hi hi hi... w takim razie życzę miłego popołudnia. pozdr pytasz o to czy krzyczę w nocy? hmmm od dłuższego czasu złożyło się,że nie;/ ale ale ale... cicho szaaaaaaa:) a skąd wiesz,że ja taka sprytna i niby w myślach Twoich czytam? hehe

ja? czytam? hi hi hi... może dlatego,że nie mamy już po 15 lat:) jeszcze raz miłej imprezki.

Tom37 (tome14@wp.pl) ja? czytam? hi hi hi... może dlatego,że nie mamy już po 15 lat jeszcze raz miłej imprezki. nie, pisałam,zę ja chyba czytam w Twoich myślach iiihihi:) no 15lat już nie mam od dawna,więc może rzeczywiście dlatego;) hihihi a dziękuję jeszcze raz i również miłego wieczoru:)

Gość take me away...
brak mi faceta zwyklego przytulenia seksu i dlatego ta zlosc zdaje sobie z tego sprawe ze to dlatego mi odwala:D