Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jooolka9220

Dziewica

Polecane posty

Gość Jooolka9220

Witam, mam pytanko... Coraz częściej dziewczęta zaczynają współżyć w młodym wieku. Mam prawie 17 lat, a nie robiłat tego jeszcze, choć niejeden mnie namawiał :P Ile waszym zdaniem dziewczyna powinna mieć lat na utratę dziewictwa? Pozdrawiam ;)

jak ma 17 lat i 3 miesiące to jeszcze nie, ale jak 17 i 4 miesiaće to już może? Dziewczyno zastanów się zamiast pisać takie głupoty. Jak będziesz w szcześlwym i trwalym związku to warto, wcześniej nie.

Gość początkujący asceta xD
Nie chodzi tu jedynie o wiek, ale żeby było zgodnie z prawem to te minimum 15- 16 (nie wiem dokładnie od ilu teraz wolno) każdy dojrzewa w troche innym tempie wiec i wiek inicjacji jest rózny. Najważniejsze jest jednak to by dziewczyna była w pełni świadoma tego co robi, (zabezpieczyła się przed niechcianą ciążą) i miała 100% pewności że chce tego teraz właśnie z tym partnerem. Niektóre dziewczyny tracą dziwictwo w wieku 17 lat i są szczęśliwe inne rozczarowane a zdarzają się i 30 letnie dziewice...

Gość Jooolka9220
Mogę być w szczęśliwym związku, ale zrobiłabym tego np mając 15 lat... Jestem zbyt młoda i niedoświadczona życiem, by ocenić jaki jest mój związek-stąd też moje pytanie...

Jeżeli nie potrafisz ocenić zwiazku to nie jesteś jeszcze psychicznie gotowa do podjęcia współżycia.

Gość Jooolka9220
Dało mi to do myślenia. ;)

Gość to juz nie masz o czym myslec
same idiotki:o