Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tośka...

Chcę miec DRUGIE dziecko!!!

Polecane posty

Gość Tośka...

Nasz maluch ma juz 23 miesiace, najwyzszy czas na rodzenstwo dla niego. Z poczeciem synka udalo nam sie za pierwszym razem, ciekawe jak bedzie teraz. Wiem, ze czasami moga byc problemy, no roznie to bywa. Czy sa tu mamy, ktore tez planuja drugiego bobasa???

Gość powiecie mi.p
ja planuje ale koniecznie druga ma byc coreczka, bo teraz bedzie synek. jak bedzie drugi chlopiec to sie chyba zalamie, bo trojki dzieci to nie chce

Gość Tośka...
nie masz gwarancji, ze trzeci nie bylby chlopiec ;-) A nie chcialas synka??? Domyslam sie, ze jeszcze nie urodzilas???

Gość iiiilonka
ja też chcę i nic z tego:(nie mam już siły czekać,chyba przestanę próbować:(

Gość Tośka...
A dlugo sie starasz???

Gość iiiilonka
7 miesięcy

Ja też chciałam drugie dziecko, no i czekam tylko że na drugie i trzecie :)

Gość iiiilonka
nie,mam synka.To miało być drugie dziecko:(niby wszystko jest ok a ciąży nie ma:(

Gość Tośka...
Gosian, a znasz juz plec! Gratuluje, tez bym tak chciala, bo w sumie 3 mamy w planach :-D

Angioletto uważaj bo marzenia się spełniają. Tak było ze mną i widzisz teraz czekam na moje dzieciaczaki. Ja zawsze mówiłam o blixniakach bo szansa było, gdyż mój tato jest z bliźniąt. Wszyscy się ze mnie śmiali, że chciec to ja mogę, a teraz szczęki im opadły bo wyszło na moje :)

Jedno na pewno chłopiec a drugie po ostatnim USG prawdopodobnie dziewczynka, ale dzidziolek wstydliwy i nie chce pokazać co tam ma między nózkami. Gin przez ułamek sekundy coś tam zobaczył i tak mu się wydaje, że dziewczynka. Fajnie bo mam już 17 m-cznego synka. Niech będzie tez jedna dziewczynka :)

Gość Tośka...
Zycze Ci zatem cory, pewnie ze byloby fajnie, nie bylabys sama w meskim stadle ;-) A kiedy rozwiazanie????

Dzięki serdeczne. Rozwiązanie w kwietniu, ale ja czuję, że to już druga połowa marca, a z bliźniętami bywa różnie. A w tym przypadku też mam dar przewidywania :) W poprzedniej ciąży termin miałam na 20.08, a ja ciągle mówiłam, że na pewno urodzę 5.08. Urodziłam 4.08. :)

Gosian,u mnie nie ma blizniakow w zadnej z rodzin niestety. chociaz w mojej sytuacji to chcialabym miec chociaz jedno dziecko:) zycze ci powodzenia i szybkiego,bezproblemowego rozwiazania;)

Dzięki serdeczne. Wam wszystkim też życzę słodkich i zdrowych istotek.