Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakasTamJaaaaaaa

Prosze o pomoc! Podklad

Polecane posty

Gość JakasTamJaaaaaaa

Niedlugo mam studniowke. Niestety moim problemem jest niezbyt fajna cera:( Wyskakuja mi pryszcze i mam przebarwienia(plamki sa czerwone i lekko fioletowe). Kobitki czy znacie moze jakies dobre podklady( w przystepnej cenie), ktore by zakryly te niedoskonalosci?? Chcialabym wygladac ladnie i rzucac sie w oczy(oczywiscie jesli chodzi o ladny wyglad) Ktos mnie uratuje?? ja juz nie mam pomyslow. Na codzien uzywam oczywiscie fluidow matujaco-kryjacych i jakos to jest, ale to wyjatkowa okazja i jedyny taki wieczor. Prosze o pomoc!! Z gory dziekuje. I pozdrawiam.

Gość MarciaXxX
Ja bym Ci poleciła Satin Make up z Kolastyny ma śliczny aksamitny efekt;)Nadaje się do każdej cery, nawilża ją pielęgnuje a przy tym niedrogi w granicach 11-12 zł. Polecam są 4 odcienie: jasny beż, beż, naturalny(którego używam) i opalony... Ja też mam studniówkę dlatego Ci polecam a do tego jakiś puder brązujący i efekt murowany! Pozdrawiam

Gość ajakbym 23
radziła ci , wonder finish -naturalny odcien -POLECAM--na buzie i potem nałóz puder w kompakcie , o ton ciemniejszy , kilka machnięć pędzlem i bedzie ok

Gość JakasTamJaaaaaaa
Dziekuje oczywiscie za pomoc, ale moze jeszcze ma ktos jakis sprawdzony podklad i moze go polecic? zalezy mi bardzo na tym:)

Gość kasiuniuniuniuniunia
jakby ci zalezało na b. mocnym kryciu to wes dermacol(15zł) ale naklada sie go tylko i wylacznie gabka i w minimalnej ilosci-mnij niz ziarnko grochu starcza na cala buzie . albo dodaj go b mało do zywklego podkladu:] a nie myslałas o profesjonalnym makijazu u kosmetyczki? ona by sioebie z tym poradziła . taki makijaz mozna zrobic juz od 60 zł:)

Gość JakasTamJaaaaaaa
Oczywiscie, ze myslalam, ale u mnie w okolicy nie ma dobrych kosmetyczek;/ niestety. Wole sama sobie z tym poradzic..Mam nadzieje, ze sie uda i bedzie ok. Czylalam o tym dermacolu i rozne sa opinie. Wiecej chyba tych negatywnych...Mam cere mieszana ze sklonnosciami do wypryskow wiec nie chce jej zapychac, ale moze na ten jeden wieczor zaryzykuje...hmmmm

Gość JakasTamJaaaaaaa
Halo halo

dobry i kryjący jest revlon color stay. nie spłynie ci z buzi i na allegro kupisz juz za ok 30 zeta. do tego puder i no parkiet:)