Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioiuhu

Jakie witaminy brac przy łojotoku??

Polecane posty

Gość HHHHHHHHHHHHH

Gość HHHHHHHHHHHHH
CHODZI MI O ŁOJOTOK TWARZY, i skóry głowy, a przy tym włosy wypadają- jakie witaminy kupic?

Gość HHHHHHHHHHHHH
bo w aptekach sa rozne, a mi chodzi konlretnie o łojotok, podajcie nazwe tych witamion, proszę!

Gość b6
nazwa sie B6. ew jeszcze b5 tylko trzeba uwazac zeby nie przedawkowac i nie łykac dłuzej niz jakies miesiace bo moze nawet pogorszyc sprawe

Gość HHHHHHHHHHHHH
b6 juz łykam od kilku miesiecy i nic. Mi chodzi o jakies zestawy witamin tpy skrzypowita(ale akurat mi ten nie pomaga)

Gość margi78
na łojotok to tylko izotek,rewelacja

Gość ale ja nie mam
tradziku, tylko włosy przetłuszczajace sie , czy w takim razie mozna brac ten izotek?

Gość margi78
Jeśli same włosy to raczej nie,chyba,że masz też problemy z cerą (tłusta skóra,wągry itp)to bardzo pomaga.

Gość karola 84
Ja brałam cynk i przestały mi włosy wypadać, no i muszę przyznać że nie przetłuszczają się jak wcześniej. W aptece kosztuje około 7zł

Gość do -karola 84
a iel dziennie trzeba brac?> i czy mozna go sobie brac bez porozumienia z lekarzem?

Gość karola 84
Ja brałam jedną tabletke dziennie .Nawet nie wybrałam całego opakowania a włosy przestały mi wypadać a muszę przynać że wypadało ich dość sporo. Najpierw też brałam skrzyp ale nic nie pomógł, dobiero cynk dał efekty. Wydaje mi się że mozna je brać bez porozumienia z lekarzem tylko nie powinno się przekraczać zalecanej dawki.

Gość karola 84
Zrób sobie badania, bo brak żelaza też może powodować wypadanie włosów.

Gość 1122333
Cynk jest rewelacyjny i działa cuda. Biorę tabletki od niedawna; cera się poprawiła, pryszcze już nie tak często wyskakują, włosy - które wypadały nabrały blasku i głatkości no i oczywiście nie wypadają i zaczęły szybciej rosnąć, pazkocie są mocne i błyszczące. Ogólninie rewelacja - polecam każdemu